Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

BİZİM VOLVOLARIMIZ (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
6
Favori
46.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler ama daha aracıma kavusamadim, araç stockholm merkez depodan gelecek yalnız tam isimlerini bilmiyorum ama araç taşıyan tır şoförleri greve girmiş yaklaşık 3 hafta bekleme süresi verdiler ;-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: er-soy
    Teşekkürler ama daha aracıma kavusamadim, araç stockholm merkez depodan gelecek yalnız tam isimlerini bilmiyorum ama araç taşıyan tır şoförleri greve girmiş yaklaşık 3 hafta bekleme süresi verdiler ;-)

Grev mi?
    Bizim S60 da güme gitmesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

quote:

Teşekkürler ama daha aracıma kavusamadim, araç stockholm merkez depodan gelecek yalnız tam isimlerini bilmiyorum ama araç taşıyan tır şoförleri greve girmiş yaklaşık 3 hafta bekleme süresi verdiler ;-)

Grev mi?
    Bizim S60 da güme gitmesin?

Eğer İsveç'te yasıyorsan ve araç ellerinde yokta başka biryerden gelecekse beklersin.
  • Yok Türkiye'de yaşıyorum, araç Belçika'dan gelecek. Grev sadece isveç'de sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA
    Yok Türkiye'de yaşıyorum, araç Belçika'dan gelecek. Grev sadece isveç'de sanırım.

Evet benim şanssızlığım, Allah'tan çölde yasamıyorum ;-)
  • nihayet ben de aracıma 2-3 resim çekebildim ve sizinle paylşmak istedim, değerli volvosever arkadaşlar:) s40 1,6D 2009 prime model ve dün (10/5/2011) itibariyle 73786 km yapmış bulunmaktayım:)
    farlarınız ve yolunuz hep açık olsun...

BİZİM VOLVOLARIMIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volvo S40D -- 22 Nisan 2014; 10:34:29 >
  • Merhabalar 1 haftadir v70 1.6 drivE aracimi buyuk bir zevk ve heyecanla kullaniyorum.
    Daha once bir volvodan bukadar memnun kalacagima asla inanmazdim, cok rahat bir araba.

V70 gibi buyuk bir araca neden 1.6 koymuslar demistim, mantiksiz gelmisti ama hakkini veriyir gercekten.
  • Türkiyede V70 1.6 varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceta
    Türkiyede V70 1.6 varmı?

İsvecte yasiyorum ben!

Merak ettigim birsey var, benim aldigim model kinetic Turkiyede baz model olarak geciyor sanirim, xenon ve spoyler taktirmak istedim ama buranin servisleri cok pahali oldugu icinmi yoksa baska sebeplerden dolayimi bilmiyorum bana bunun imkansiz oldugunu, olsa bile 14.000 tl'ye mal olacagini soylediler. Spoyler taktirmak istedigimde de parcalari alip kendin monte edersin dediler. Acaba turkiyedeki volvo servislerinde bunu yaptirmak mumkun mu? Mumkunse fiyat bilgisi olan varmi?
  • quote:

quote:

Türkiyede V70 1.6 varmı?

İsvecte yasiyorum ben!
    Merak ettigim birsey var, benim aldigim model kinetic Turkiyede baz model olarak geciyor sanirim, xenon ve spoyler taktirmak istedim ama buranin servisleri cok pahali oldugu icinmi yoksa baska sebeplerden dolayimi bilmiyorum bana bunun imkansiz oldugunu, olsa bile 14.000 tl'ye mal olacagini soylediler. Spoyler taktirmak istedigimde de parcalari alip kendin monte edersin dediler. Acaba turkiyedeki volvo servislerinde bunu yaptirmak mumkun mu? Mumkunse fiyat bilgisi olan varmi?

Spoiler'i İsveç'den alın T'ye geldiğinizde çok ucuz bir işçilikle taktırırsınız. Xenon ise T'de bol. Eğer kaliteli birşey istiyorsanız onu da İsveç'den alabilirsiniz, bu durumda vergi ödememiş olursunuz ama T'de bol miktarda ucuz Çin malı da var. Her ikisini size verilen rakamın onda biri ile yirmide biri arasında bir rakama halledebilirsiniz.

• ben arka bagaj kapağının üzerine ( s60) 3 ayaklı spoiler taktırmıştım bundan 3 sene önce servise 900 tl vermiştim, belki fikir verebilir... Ankarada "karlıkçı halil" var fiber aksesuarlar yapıyor, gurbetçiler geldiğinde ondan arabalarına aksesuar alırlar bu şekilde daha ucuz oluyor...
  • volvos40d; maşallah aracınız çok güzel Allah kaza bela vermesin.
  • ylçntş: teşekkürler...amiin
  • quote:

quote:

Türkiyede V70 1.6 varmı?

İsvecte yasiyorum ben!

Taa İsveç'ten buraya kara yoluyla gelmek mi !?

• xenon far kiti ve spoyler takmak için 14000 lira mı? Çok fahiş bir fiyat gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yilmaz07

quote:

quote:

Türkiyede V70 1.6 varmı?

İsvecte yasiyorum ben!

Taa İsveç'ten buraya kara yoluyla gelmek mi !?

Yazin etrafinizda "NL" "S" "DK" "D""B" plakalarini hiçmi gormediniz?

• http://www.facebook.com/home.php?sk=group_219200391438284&ap=1

FACEBOOK VOLVO SAHİPLERİ SAYFASINA BEKLERİZ HERKESİ..
  • bu ilk aracım. Artık yok. ankara'ya satıldı..
    2001 s40 1.6 109 bg

BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • Bu da S40 tan sonraki yeni oyuncağım..

2007 S60 2.0T Sport Edition 180 Bg / Otomatik

BİZİM VOLVOLARIMIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremonline -- 3 Haziran 2011; 17:01:04 >
  • Bir ay kadar önce Altunizade Altınuç Deri’de aracımın koltuklarını deri kaplattım (Suni Alman). Fotoğrafları aşağıda. Ustası önceki kumaş hali için gördüğüm en temiz kabin demiş olsa da benim standartlarımda kirli idi.

Genel olarak işçilikten memnunum. Ancak havalar ısınınca fotoğraflardan da göreceğiniz gibi kapı içlerinde bolluk oldu. Fırsat bulduğumda gidip bunları yapıştırtmayı düşünüyorum.

Koltukları yeniden kaplatmanın avantajları: Aracın içi yepyeni oluyor. Bir hafta kadar aracın yeni iç mekanına gözüm alışamadı. Aynı renkte olsa da ne de olsa biraz desenli eski kumaşlara 5 yıl gözüm alışmış. Ayrıca tabii ki yeni kokusu da geliyor. Koltuklar sökülmüşken taban halısını da temizlettirdim. O da tertemiz oldu. Ek olarak, yağmurlar bitince yeni paspas da aldım. Şu an pırıl pırıl bir kabinim var. İyi bir yanı da temizliğinin çok kolay olması. Elde her türlü bez, deterjan vs. ile saldırabiliyorsunuz.

Avantajlı olmayan yanına gelince; havalar ısınmadan herşey iyi idi; ısınınca koltuklara temas eden sırtımdan ve bacak bölgemden terlemeye başladım. Çünkü artık vücudun koltuğa değen kısımlarının hava alması imkansız hale geldi. Bunun üzerine, son fotoğrafta gördüğünüz gibi İkea’dan iki minder aldım. Yüzde elli oranında terlemeyi önledi ama kumaş koltuk zamanındaki gibi asla değil.

Herkese sevgi-selam.

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.