Şimdi Ara

BİZİM VOLVOLARIMIZ (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
6
Favori
46.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Highwaymouse; teşekkürler tekrar. Imageshack bir türlü açılmıyor, alternatif site bulacağım bir ara.

Hesheit; sizden tedarikçisini öğrendikten yaklaşık 1 ay sonra elime geçti sticker'lar ancak, dün ilgilenebildim arabamla; bu arada mıknatıslı olanlardan da aldım ve hatırladığım kadarıyla sitede yüksek hızlarda bile uçmadıkları yazılıydı. Kaliteli oldukları belli ancak dediğiniz gibi özellikle güneş altında solması muhtemel. Marmaris ve Ankara yazını bu yaz solmadan geçirirse Dave Barton'a bir teşekkür maili atmak lâzım.
    Sticker'larla ilgili aldığınız tepkiler nasıl? Ben en çok çocukların sökmesinden çekiniyorum doğrusu...

• Ben de çocukların yırtmak isteyeceğinden şüphelenmiştim ama şimdiya kadar birşey olmadı. Belki kışın çocuklar sokakta değildi, ondan da olabilir. Şimdiye kadar herhangi birinden olumlu ya da olumsuz herhangi bir tepki aldığımı ise söyleyemeyeceğim.
  • Arkadaşlar-abilerim merhaba.Bugün bir c30 sahibiyle anlaştık 2008 model.Bir kaza bela olmazsa 2-3 güne aracın işlemlerini bitircez.Bana şans dileyin umarım bir sorun çıkmaz, çünkü tam bir hayran olarak alma kararı verdik, heyecanlıyım anlıcanız
  • Hayırlı olsun, doğru seçim.

Mahzuru yoksa ne kadara alacağınızı ve özelliklerini belirtebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: irresistible333

Hayırlı olsun, doğru seçim.

Mahzuru yoksa ne kadara alacağınızı ve özelliklerini belirtebilir misiniz?

Hocam arabayı aldık yeni evin önüne çekebildim.c30 en baz olan modeli 30.500 tl'ye aldık.Metalik boya var ve lastikler yeni.

Onun dışında sigara içilmiş olması benim açımdan kötü, jantlar 16 inç, sis farı, spolier yok.Bunlar da olumsuz özellikleri.Ama en önemli satın aldığımız kişi çok düzgün bi kişiydi, arabaya iyi bakmış.O yönden içimiz rahat.

Not:Bir sorum olacak farlarla ilgili.3 tane konum ayarı var farlarda.Biri uzun far, biri kısa far be bir tanesi de park lambası.Far ayarını bunlardan birine getiriceğim ancak gündüzleri farları nasıl kapatacağım onu anlamadım?(Kitapcıkda farlar gündüzleri otamatik söner diyor ama bizim öyle olmadı gündüz yanıyordu farlar(sensör falan yok zaten)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 8 Nisan 2010; 19:28:49 >

• Türkiye'ye gelen araçlarda farlar gece gündüz hep açık, iptal ettirmek isterseniz servisten program yükleyerek yapılıyor onun içinde 50 TL civarı bir para isteniyor. Farların sürekli açık olması güvenlik için düşünülmüş birşey sizin görünülürlüğünüzü artırıyor ve bir kullanıcı olarak gerçekten faydasını görüyorum. Zaten aracınızda xenon far olmadığı için kısa ampül patlarsa 10 TL'ye ampül alıp kendiniz değiştirebilirsiniz, farların açık olmasının yakıt tüketimi üzerindeki etkiside çok küçük, onun dışında uzun dönemde akü ömrü biraz kısalabilir o da önemsiz bir detay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_1

Türkiye'ye gelen araçlarda farlar gece gündüz hep açık, iptal ettirmek isterseniz servisten program yükleyerek yapılıyor onun içinde 50 TL civarı bir para isteniyor. Farların sürekli açık olması güvenlik için düşünülmüş birşey sizin görünülürlüğünüzü artırıyor ve bir kullanıcı olarak gerçekten faydasını görüyorum. Zaten aracınızda xenon far olmadığı için kısa ampül patlarsa 10 TL'ye ampül alıp kendiniz değiştirebilirsiniz, farların açık olmasının yakıt tüketimi üzerindeki etkiside çok küçük, onun dışında uzun dönemde akü ömrü biraz kısalabilir o da önemsiz bir detay.

Çok teşekkür ederim hocam bilgilendirme içinGerek yok bence de iptaline.

• Tun4 tekrar hayırlı olsun.
    Farların sürekli açık olması kesinlikle faydalı bir şey ve ben de kapatmayı hiç düşünmedim. Bu nedenle de araştırmadım ama yanılmıyorsam en azından seyir halinde yaptığım denemelerde anahtarı 3. konuma getirdiğimde (galiba park işareti olan- şu anda arabamdan ayrı başka bir şehirdeyim o yüzden bakamıyorum) kısalar da sönüyordu. Denemek lâzım.
    Ayrıca uzun farların durumu da orada seçilen konuma göre değişiklik gösteriyor. Birinde sağdaki kolu kendine çekince selektör yapıyor, diğerinde sürekli uzun yanıyor. Arabayı ilk aldığım zamanlar sürekli uzunlar açık gitmek istediğimde gece vakti olayı çözmek için arabayı durdurup kullanma kılavuzuna bakmıştım. Aman dikkat. Önceden bilmek faydalı olur.
    Bir de arabanızın 2008 model olduğunu yazmıştınız, kaç km.de olduğunu da yazar mısınız? Ben de arabamın yaklaşık piyasa değerini oluşturmak istiyorum da...

• @irresistible333

Teşekkür ederim.55.000 km'de aracımız
  • Bu C30'umun farklı(!) açıdan görünümü :DDDD

BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylçntş

sonunda yukleyebıldım:) http://img404.imageshack.us/img404/4337/sdc10163f.jpg

Yalçın Bey daha çok fotograf bekliyoruz öyle tek açıdan bi foto. olmaz :)
  • tmm biraz aceleye geldi ondan tek resim koyabildim
  • Yalçın Bey aracınız kaç bin Km'de.İleride satmanız durumunda ilk taliplisi ben olabilirim.:)
  • teşekkur ederim imagoodman ilerde olabilir :)) araba 39500 de suan yeni resim çekeblirsem ekleyecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylçntş -- 3 Mayıs 2010; 17:21:01 >
  • buda gelin arabası halii :) http://i42.tinypic.com/o8gn0j.jpg
  • eski kasa onu soylemeyı unutmusum http://img24.imageshack.us/img24/9408/dsc07276m.jpg
  • http://img688.imageshack.us/img688/8213/c302.jpg umarım memnun kalmıssındır.bu resimdek it5 olanı olması lazım yukardakı beyaz zannerdersem dızel olan.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.