Şimdi Ara

BİZİM VOLVOLARIMIZ (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
6
Favori
46.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha nice (volvolu) ve nice yeni araçlarla 100000 km.'yi devirmeni temenni ediyorum.

Ben ise ilk depoyu daha bugün bitirdim , 740 km. gidebildim. Opetten 2. kez fülledim 135 tl.

2010 yılı sağlık ,mutluluk ve bol şans getirmesini dilerim herkese...
    Kazasız ve keyifli yolculuklar...
  • Selam Hesheit hocam,
    Daha nice Volvolar ve nice 100 binler dilerim.
    Keyifli sürüşler.
  • Hayırlı olsun Hesheit Hocam, kazasız belasız, zevkle herkese nice 100binler dilerim VOLVO'larıyla.

Eger sizde gecenin 1'inde sigaram bitti, alıp geleyim diye çıkıp 40km araba kullanıyorsanız, Aptamil almak için nöbetçi eczane aramak bir ızdırap değilde keyifse, eşiniz araba kullanmaya heves edecek diye yüreğiniz ağzınıza geliyorsa... o zaman gerçek bir VOLVO sahibisiniz bu şekilde Allah kaza bela vermesin 100binlerce km kullanalım arabalarımızı inşallah.

Hepinize ailelerinizle beraber iyi seneler... Umarım önümüzdeki yıllarda da ailelerimizi VOLVO'larımızda böyle güvenli ve huzurlu bir şekilde taşımaya devam edebiliriz...
     BİZİM VOLVOLARIMIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpergalip -- 31 Aralık 2009; 11:13:58 >

• Bende yeni yıla yeni volvomla girdim ama fotoğraf koymayı bilmiyorum yardımcı olursanız aracı gösterebilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpergalip

Hayırlı olsun Hesheit Hocam, kazasız belasız, zevkle herkese nice 100binler dilerim VOLVO'larıyla.

Eger sizde gecenin 1'inde sigaram bitti, alıp geleyim diye çıkıp 40km araba kullanıyorsanız, Aptamil almak için nöbetçi eczane aramak bir ızdırap değilde keyifse, eşiniz araba kullanmaya heves edecek diye yüreğiniz ağzınıza geliyorsa... o zaman gerçek bir VOLVO sahibisiniz bu şekilde Allah kaza bela vermesin 100binlerce km kullanalım arabalarımızı inşallah.

Hepinize ailelerinizle beraber iyi seneler... Umarım önümüzdeki yıllarda da ailelerimizi VOLVO'larımızda böyle güvenli ve huzurlu bir şekilde taşımaya devam edebiliriz...
     BİZİM VOLVOLARIMIZ

Dostum,

Bu fotoğrafı yeni farkettim. Son Toyoto reklamı gibi olmuş. Ama kabul etmek lazım delikanlı çok şeker...

19KaaN, şimdi biraz işlerim var. Eğer eve gidene kadar yardımcı olan bir arakadaş çıkmazsa, eve vardıktan sonra nasıl resim yükleyebileceğini anlatmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 2 Ocak 2010; 19:22:20 >

• Kaan Dostum, selamlar, hoşgeldin, yeni VOLVO'n hayırlı olsun.
    Mesaj yazarken üstte çıkan kutucuklardan "image" butonuna bastığında karşına [simage][/simage] şeklinde bir ifade çıkar. Bu iki köşeli parantezli "image" yazısının arasına resminin linkini koyabilirsin.

Şu şekilde...
    [simage]Linki buraya yaz[/simage]

Ben senin resimlerinin linkini bu şekilde kopyaladım işte KAAN'ın arabası diyecektim...ki... resimlerin devasa... vazgeçtim.
    Resim yüklerken 600x480 bilemedin 800x600 çözünürlük boyutunu aşmamaya dikkat et. Aksi halde sayfa düzeni bozuluyor ve resmin zaten sadece sol tarafı görülüyor.

Tekrar hoşgeldin.
  •  BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

alpergalip oldu galiba..
  • tamam olmuş tşk alpergalip aracım bu..
  • Olmuş, güzel olmuş, arabada çok güzel kazasız belasız kullan inşallah. Aracın özelliklerini de yazarmısın?

Bu arada forumdaki İzmir ve civarı kullanıcıları artıyor. Forumun buluşmasını İzmir'de yapabiliriz
  • inşallah bi buluşma yaparız..
  • yaa arkadaşlar 1997 model 2.000 motor s40 ın 6 aylık vergisi ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19KaaN25

yaa arkadaşlar 1997 model 2.000 motor s40 ın 6 aylık vergisi ne kadar

Yıllık 486, 6 aylık 243 görünüyor.
    Bu linkten MTV hesaplamayı görebilirsiniz. Aşağıdaki linke tıkladıktan sonra karşınıza çıkan sayfada MTV HESAPLAMA'yı tıklarsanız hesaplama ekranı gelir karşınıza.
    https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp
  • elimde çok temiz servis bakımlı volvo v70 var 2006 model 130 binde 35 milyar son fiyat istiyorum ilgilenen olursa pm atabilir arkadaşlar.yer istanbul
  • 97 s40 ayna kapağını nerden bulabilirim çıkmasını ?
  • konunuzu bir süre rahatsız edeceğim ama bir duyuru yapmak istiyorum:

otomobil genel bölümüne girmeyen kullanıcılar için duyurumu yapmak istiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36922111/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm
    eğer ki yukarıdaki linke bakarsanız akaryakıt zamlarına karşı yapılan bir protestoyu görürsünüz.
    desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim.
  • 2010 volvo s40 1.6 D PRIME sahibiyim . Herkeze merhaba . Gerçekden çok güzel bir araç aldım . Benım ıcın donanımıda yeterlı . Bir üst paket için ortalama 4.000 tl daha fazla para vermeyi tercih etmedim . Herkeze selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fletch

2010 volvo s40 1.6 D PRIME sahibiyim . Herkeze merhaba . Gerçekden çok güzel bir araç aldım . Benım ıcın donanımıda yeterlı . Bir üst paket için ortalama 4.000 tl daha fazla para vermeyi tercih etmedim . Herkeze selamlar.

Aramıza hoş geldiniz

Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız ve iyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fletch

2010 volvo s40 1.6 D PRIME sahibiyim . Herkeze merhaba . Gerçekden çok güzel bir araç aldım . Benım ıcın donanımıda yeterlı . Bir üst paket için ortalama 4.000 tl daha fazla para vermeyi tercih etmedim . Herkeze selamlar.

Hayırlısı olsun Fletch . Kazasız, belasız kullanmanı dilerim.
    Bende 1 aydır aynı aracın Dynamıc olanını kullanıyorum , gerçekten çok keyifli bir araç. İnsan araçtan inmek istemiyor....

Saygılar..
  • Kısa süredir bende forumu takip ediyorum.2001 model v40 1.6 gümüş metalik volvo sahibiyim,benzin fiyatlarından dolayı aracımı 2010 s40 1.6D dynamic paket start-stop ile değiştiriyorum aracım martın ilk yarısı gelicek.Gelince bende araç ile ilgili deneyimlerimi ve aracın fotoğraflarını sizinle paylaşıcam.
  • Forumdan baya uzak kaldım yazılanları zevkle okudum ilgi azalmamış artmış buda sevindirici.

BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.