Şimdi Ara

BİZİM VOLVOLARIMIZ (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
340
Cevap
6
Favori
46.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu da benim S40 ım. 2009 model 1.6 benzinli 100BG Premium. renk asil gri

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • Daha fazla fotograf istiyoruz arkadaşlar...
  • Bu da karlı bir Ankara sabahından;

BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • Hiç ahşap orta konsollu Volvo yok galiba Türkiye'de. Bütün gördüklerim metal konsullu. 2.el piyasasındakiler de öyle. Aslında ahşap konsol ile deri döşeme bu araçlara görsellik açısından çok değer katar
  • yilbasindan once araba bakarken izmir'de vardi. karsiyakadaki degil diger yetkili saticisinda, hani havaalanina yakin olan.

Dediginiz gibi acik renk ahsap, yine acik renk beyaza yakin deri koltuklariyla gordugum en guzel s40'ti :)
  • yyayman aynı S40'ı ben de gördüm galiba. Ahşap orta konsol gerçekten çok yakışıyor S40'a. İleride taktırsakmı acaba.
  • Bunu sonradan takma işini fiilen yapıyorlar mı merak ediyorum. Ne kadardır acaba !?
  • Bu da benim S40 1.6

BİZİM VOLVOLARIMIZ
     BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

• Bizi de aranıza alın arkadaşlar...

BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • ARTIK 44 PLAKA OLDU...

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryailesezer -- 15 Mart 2010; 23:06:09 >
  • 2009 MODEL 1.6D PREMİUM

BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • hoşgeldiniz bu arada sanırım bu jantlar bu aracın orjınal jantları deyıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylçntş

hoşgeldiniz bu arada sanırım bu jantlar bu aracın orjınal jantları deyıl.

Aracın Orjınal jantları bunlar.Premınumlarda 16'' kullanılıyor.
  • Hesheit sayesinde bu da benim son numaram:

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim...

BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • Link doğru ama fotoğraf niye burada çıkmadı anlamadım...

[simage]http://www.glowfoto.com/static_image/24-101857L/8161/jpg/03/2010/img5/glowfoto [/simage]
  • http://img717.imageshack.us/img717/5111/241018578161l.jpg

Bu linki [simage][/simage] kodları içine yerleştir dostum. Ben yapıverecektim ama dikkatli okumayan, benim arabam sanmasın...
  • Highwaymouse, çok naziksiniz teşekkür ederim. Tekrar o zaman :

BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • Highwaymouse; başka fotolar da ekleyebilmem için sorunun ne olduğunu da söyleyebilir misiniz?www.imageshack.us sitesini açamadığım için başka bir fotoğraf sitesine yükleyip link verdim, aslında farketmemesi lâzım. Siz nasıl hallettiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: irresistible333

Highwaymouse; başka fotolar da ekleyebilmem için sorunun ne olduğunu da söyleyebilir misiniz?www.imageshack.us sitesini açamadığım için başka bir fotoğraf sitesine yükleyip link verdim, aslında farketmemesi lâzım. Siz nasıl hallettiniz?

Kullandığın foto sitesine biraz bakındım. Ama resmi, fotoyu yükledikten sonra verdiği "direct link", "bbcode" linkleri maalesef bizim image kodları içinde çalışmadı. Sanırım bizim forumla bir uyumsuzluğu var.

imageshack sitesi zaman zaman hata verip açılmasa da sorunsuz kullanılabilen bir site. Tekrar denemeni tavsiye ederim. O da olmazsa doğrudan bizim foruma yükleyebilirsin. Bu durumda tek dikkat etmen gereken nokta fotoğrafların ebatının 200kb'den fazla olmaması. Eğer fazla ise yüklemeden önce irfanview veya benzeri bir resim işleme programı ile boyutunu, çözünürlüğünü rahatlıkla düşürüp öyle yükleme yapabilirsin.

• Hayırlı olsun irresistible333.
    Doğrusu bu etiketleri ısmarladığımda herhalde birkaç yıkama dayanır, sonra ya renk kaybeder ya da sökülür diye düşünmüştüm ama öyle olmadı. Yaklaşık yedi aydır kullanıyorum, araç defalarca yıkandı, üstünden kar geçti vs. hiçbir şey olmadı. Bakalım yaz güneşinde durum ne olacak. Benim araç da siyah olduğu için ya eriyip kaportaya damga olacak ya da biraz solacak herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesheit -- 26 Mart 2010; 14:55:53 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.