Şimdi Ara

Bizim zamanımızda Daria's İnferno vardi ne günlerdi be :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.evet arkadaşlar bundan 8 SENE ÖNCE bu oyun vardi (DARİA'S İNFERNO) ne günlerdi bu oyun ne tür oyuna giriyordu?
    2. time commando vardi o da cok eski oyuunda o ne oyununua giriyor yukarıdan bakmalı adam yönetiyordunuz maymuna benzer seyleri dövüyorduk ne günlerdi be
    3.Command And Conquer Renegade vardi mendoza vardi sdyney vardi havoc vardi ben ona HAVUÇ DİYORDUM ne günlerdi be
    4.Aklıma geldikçe yazacağım SİZİN DE AKLINIZA GELDİKÇE YAZIN
    5.HER CEVABI MADDE HALİNDE YAZIN LÜTFEN BİR MADDEYİ BİLMİYORSANIZ BİLMİYORUM DİYİN

• konu güncel e hadi cevap verin
  • Worms serisi vardı (3 boyuta geçmeden önceki elbette), solucanların savaşının nasıl bu kadar eğlenceli olabildiğini düşünür dururduk

Koyundan silah yapmak nereden akıllarına geldi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 5 Kasım 2009; 22:52:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Worms serisi vardı (3 boyuta geçmeden önceki elbette), solucanların savaşının nasıl bu kadar eğlenceli olabildiğini düşünür dururduk

Koyundan silah yapmak nereden akıllarına geldi acaba

keşke madde halinde cevap yazsaydın ama yine de saol
  • şimdi Dante's Inferno var
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSMANL1TORUNU

şimdi Dante's Inferno var

2 si arasındaki farki söylememe gerek yok heralde :D ikisi cok farklı oyunlar ayrıca DARİA'S İNFERNO HANGİ TÜR OYUNA GİRİYOR? CEVAP VERİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

quote:

Orijinalden alıntı: OSMANL1TORUNU

şimdi Dante's Inferno var

2 si arasındaki farki söylememe gerek yok heralde :D ikisi cok farklı oyunlar ayrıca DARİA'S İNFERNO HANGİ TÜR OYUNA GİRİYOR? CEVAP VERİN

Macera
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    liseli vardi ya ah o liseli
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.