Şimdi Ara

__BİZİMKİLERİN OTOMOBİLLERİ__ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
5.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mütevazilikle beraber yabancı bir ülkede yaşadığı için kasmıyor olabilir.güzel arabalar.bir de hiçbirşey yapmadan bunları kazandıklarını düşününce...
  • Defanstakilerin çoğu Q7 .
  • eğer apaçi o arabaya biniyosa artık ne diyeyim ya. Hani Arda binse tamam da
  • Peki soruyorum size : Sizce bu adamlar bunları hak ediyor mu?
  • sadece gsli futbolcular için söylemiyorum,hiçbiri haketmiyor.bir barca bir real,manu futbolcusu değilsen haketmiyorsun bunları... haddinden fazla para alıyor futbolcular... sennede 2-3 milyon euro alan bir adamın her sene şampiyon yapması lazım takımı.yada birşeyler yapması lazım ne bileyim avrupada başarı vs vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnzD7

Barış'ın bindiği arabaya yazık, içim acıdı.

Aykut 10 senedir yedek kaleci, ne iyi iş, para , araba , ortamlar.. 1. kaleciliğe gelmemek için dua ediyodur, bana kimse dokunmasın böyle iyiyim ayaklarında..

vs vs..

Adam 7 ceddine yetecek kadar para kazanmıştır artık. Bu saatten sonra takımdan kovulsada pek koymaz heralde
  •  __BİZİMKİLERİN OTOMOBİLLERİ__

Mütevazilik denildiginde akla ilk gelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

sadece gsli futbolcular için söylemiyorum,hiçbiri haketmiyor.bir barca bir real,manu futbolcusu değilsen haketmiyorsun bunları... haddinden fazla para alıyor futbolcular... sennede 2-3 milyon euro alan bir adamın her sene şampiyon yapması lazım takımı.yada birşeyler yapması lazım ne bileyim avrupada başarı vs vs...

Aynen öyle şu an bu adamların altında en fazla Chevrolet Cruz ayarında arabalar olmalı,tabi babasının parası vardır ona bişi diyemeyiz,ama kesinlikle hakedilmemiş para bu adamların kazandıkları
  • arkadaşım globallesen futbol ısı bu raddelere getırdı zamanında nba de pete "pistol"maravich " milyon dolar anlasma yapmıs herkes bızım suan ronaldo ıcın verdıgımız tepkıyı vermıs suan apachi baris nerden baksan senelık 2 mılyon euro net gelırı vardır adamın oha yanı ronaldo dunyanın en kazanan futbolcusu olsun barıstan sadece 3 mılyon euro fazla gelırı oluyor cunku neredeyse yarısını vergı olarak verıyor burda oyle bır durum yok giderlermi burdan hiç
  • Barış Özbek doğru malesef

__BİZİMKİLERİN OTOMOBİLLERİ__

Galatasaraylı Barış Özbek, önceki gün İstinye Park’taydı.

Alışveriş merkezine 800 bin TL değerindeki Lamborghini Gallardo LP560 marka otomobiliyle gelen genç futbolcu, adı ve soyadının baş harflerinden oluşan Alman plakalı aracıyla kısa bir tur attıktan sonra oradan ayrıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: f_the_answer

arkadaşım globallesen futbol ısı bu raddelere getırdı zamanında nba de pete "pistol"maravich " milyon dolar anlasma yapmıs herkes bızım suan ronaldo ıcın verdıgımız tepkıyı vermıs suan apachi baris nerden baksan senelık 2 mılyon euro net gelırı vardır adamın oha yanı ronaldo dunyanın en kazanan futbolcusu olsun barıstan sadece 3 mılyon euro fazla gelırı oluyor cunku neredeyse yarısını vergı olarak verıyor burda oyle bır durum yok giderlermi burdan hiç

Kendinizi kandırmayın. Adamların sponsorlardan aldığı paralar yıllık ücretlerinin 3 misli. Ronaldo kaç tane reklamda oynuyor haberin var mı.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

Barış Özbek doğru malesef

__BİZİMKİLERİN OTOMOBİLLERİ__

Galatasaraylı Barış Özbek, önceki gün İstinye Park’taydı.

Alışveriş merkezine 800 bin TL değerindeki Lamborghini Gallardo LP560 marka otomobiliyle gelen genç futbolcu, adı ve soyadının baş harflerinden oluşan Alman plakalı aracıyla kısa bir tur attıktan sonra oradan ayrıldı.

Bu adam kim diye sorsan tanımam futbolcu desen daha bir numarasını göremedik ama altındaki arabaya bak vay beee,birşeyler yanlış gidiyor,hem de çok

• İnşallah geleceğe yatırımları vardır. Ben futbolcu olsam, baros gibi yine üst düzey ama o kadarda abartı olmayan bir araba modeliyle gezerdim. Güzel ev + yatırım yapardım. Emekliliğe kadar biriktir sonra yerdim.

Geçen bir programda konuşuluyordu, futbolcuların 70%i genç yaşta parasız pulsuz kalıyor. Genç yadş dediğimde 35den sonrası, malum futbolculuğun bittiği genel yaş. Allah çok versin diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_the_answer

arkadaşım globallesen futbol ısı bu raddelere getırdı zamanında nba de pete "pistol"maravich " milyon dolar anlasma yapmıs herkes bızım suan ronaldo ıcın verdıgımız tepkıyı vermıs suan apachi baris nerden baksan senelık 2 mılyon euro net gelırı vardır adamın oha yanı ronaldo dunyanın en kazanan futbolcusu olsun barıstan sadece 3 mılyon euro fazla gelırı oluyor cunku neredeyse yarısını vergı olarak verıyor burda oyle bır durum yok giderlermi burdan hiç

bilgin yok bari sallama ronaldo 13 milyon euroya yakın realden alıyor vergiler hariç tabii ayrıca bunun yanında oynadığı reklam filmlerini düşününce 3-4 misli bi rakam ortaya çıkıyo

• messi de bile q7 var bizim barış ta ne var arkadaş bunlara vermeyecen para dolmuşla gelsin çakallar
  • bizim aldığımız lisanlı ürünler,kombineler,biletler,gsbonus,gsmobile larla bu arabaları alıyolar bazıları hakediyor ama bu bam üçlüsünün bindiği arabaya bak yazıklar olsun bunları kovmayanlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Peki soruyorum size : Sizce bu adamlar bunları hak ediyor mu?

tabikide hayır hele ayhan akbil bile hak etmiyor
    işin şakası bir yana gerçekten şaşırdım keşke aldıklarının karşılığını sahada verseler
  • Kalite arabada da gösteriyor kendini...Bknz. Baros ve Kewell...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

messi de bile q7 var bizim barış ta ne var arkadaş bunlara vermeyecen para dolmuşla gelsin çakallar

Messi anlaşma gereği q7. yoksa altında en kral araba olurdu Belkide vardır bilemeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerer

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Peki soruyorum size : Sizce bu adamlar bunları hak ediyor mu?

tabikide hayır hele ayhan akbil bile hak etmiyor
    işin şakası bir yana gerçekten şaşırdım keşke aldıklarının karşılığını sahada verseler

Ben de buna üzülüyorum işte,bu adamlar herkesi üzüyor,karşılığını vermiyorlar,Türkiyede top koşturanların tümüne yakını böyle,sen evinde mağlubiyete üzülürken,o villasında viskisini yudumluyor neyse abartımm biraz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.