Aykut 10 senedir yedek kaleci, ne iyi iş, para , araba , ortamlar.. 1. kaleciliğe gelmemek için dua ediyodur, bana kimse dokunmasın böyle iyiyim ayaklarında..
vs vs..
quote:
Orijinalden alıntı: DnzD7
Barış'ın bindiği arabaya yazık, içim acıdı.
Aykut 10 senedir yedek kaleci, ne iyi iş, para , araba , ortamlar.. 1. kaleciliğe gelmemek için dua ediyodur, bana kimse dokunmasın böyle iyiyim ayaklarında..
vs vs..
Tam üstüne bastin.
quote:
Orijinalden alıntı: Sedat.
quote:
Orijinalden alıntı: DnzD7
Barış'ın bindiği arabaya yazık, içim acıdı.
vs vs..
Tam üstüne bastin.
Alıntıları Göster
Gökhan ZAN da Porsche var dı Floryada Tesislerde görmüştüm
Bu; biraz da kimin parayi nasil degerlendirdigini gosteriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
Bu; biraz da kimin parayi nasil degerlendirdigini gosteriyor.
Kewell
kewell ve baroş gözü tok oyuncular. adamlar en kralına geldikleri yerde binmiştir.
bi de bu lüks arabaları garipsemeyin. en sıradan topçumuz 1 milyon euro alıyor. porsche'nin sıfırı bile 200 bin lira(cık). barış'ınki nin 2. eline bakmıştım 250 bin liraydı. vel hasıl, değil 1 milyon, yılda 200 bin bile kazansam ben de şu an barış'ın arabasına biniyor olurdum:-(
quote:
Orijinalden alıntı: Guest
kewell ve baroş gözü tok oyuncular. adamlar en kralına geldikleri yerde binmiştir.
bi de bu lüks arabaları garipsemeyin. en sıradan topçumuz 1 milyon euro alıyor. porsche'nin sıfırı bile 200 bin lira(cık). barış'ınki nin 2. eline bakmıştım 250 bin liraydı. vel hasıl, değil 1 milyon, yılda 200 bin bile kazansam ben de şu an barış'ın arabasına biniyor olurdum:-(
Infiniti
quote:
Orijinalden alıntı: Batman
Infiniti
Alıntıları Göster
kewell naptın o kadar mütevazi olunur mu? apaçi barış a bak.
quote:
Orijinalden alıntı: NiCkBuLaMaDıM!!
kewell naptın o kadar mütevazi olunur mu? apaçi barış a bak.
Alıntıları Göster
sizde inandınız bu arabalara.Bir tek ardanınkısınden eminim ben.kaynak ne mynetmi
quote:
Orijinalden alıntı: sçsb
sizde inandınız bu arabalara.Bir tek ardanınkısınden eminim ben.kaynak ne mynetmi
Alıntıları Göster
3 arabayı birlikte alıp indirim yaptırıyorlar heralde
quote:
Orijinalden alıntı: Kramers Lawyer
Alıntıları Göster
Barışın arabası Audi R8 di ne ara değiştirmiş
quote:
Orijinalden alıntı: Kramers Lawyer
Alıntıları Göster
kewell a şaştım cidden mütevaziliktense süper ama cimriliktense
quote:
Orijinalden alıntı: SiRWoLf
kewell a şaştım cidden mütevaziliktense süper ama cimriliktense
Alıntıları Göster
Kewell'ın cimri olduğunu düşünmüyorum, çok mütevazi bir adamsın tapıyorum sana Kewell.