Şimdi Ara

__BİZİMKİLERİN OTOMOBİLLERİ__ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
5.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hagi Tempraya bindi kaç sene Taffarel bisikletle geldi çoğu zaman Hagi Pope tek araba geldi... Hey yavrum hey!
  • Mustafa Sarp'ın X6'sı var biliyorum hatta SRP plakaydı yanlış hatırlamıyorsam.

Hayat futbolculara güzel vallahi hakedip haketmedikleride tartışılabilir fakat öyle yada böyle her gün o lüks araçlarının kontağını çevirip tesislere geldikleride bir gerçek. Ne desek boş Allah kaza bela nasip etmesin ne diyelim.
  • Burada yaşayan en güçlü ve en zeki erkekleri görüyorum. Bu potansiyeli görüyorum ve hepsi heba oluyor. Lanet olsun, bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor, ya da beyaz yakalı köle olmuş. Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde. Nefret ettiğimiz işlerde çalışıp gereksiz şeyler alıyoruz.
    Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir amacımız ya da yerimiz yok, ne büyük savaşı yaşadık ne de büyük buhranı. Bizim savaşımız ruhani bir savaş, en büyük buhranımız hayatlarımız.
    Televizyonla büyürken, milyoner film yıldızı ya da rock yıldızı olacağımıza inandık, ama olmayacağız. Bunu yavaş yavaş öğreniyoruz ve o yüzden çok çok kızgınız.
  • Kewell doğru tercih yapmış bana göre

Gözüm yükseklerde değil..Passat yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Burada yaşayan en güçlü ve en zeki erkekleri görüyorum. Bu potansiyeli görüyorum ve hepsi heba oluyor. Lanet olsun, bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor, ya da beyaz yakalı köle olmuş. Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde. Nefret ettiğimiz işlerde çalışıp gereksiz şeyler alıyoruz.
    Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir amacımız ya da yerimiz yok, ne büyük savaşı yaşadık ne de büyük buhranı. Bizim savaşımız ruhani bir savaş, en büyük buhranımız hayatlarımız.
    Televizyonla büyürken, milyoner film yıldızı ya da rock yıldızı olacağımıza inandık, ama olmayacağız. Bunu yavaş yavaş öğreniyoruz ve o yüzden çok çok kızgınız.

Oooo fayt kılabtan alıntılar.

• Kewell, GS'den ayrıldığında burada kazandığı paraları ülkesinde rahat rahat yiyebilmek için Türkiye'de kazandığı parayı daha az da harcıyor olabilir. Avustralya'da hayat Türkiye'den ucuz değildir herhal
  • Barış
  • kewellin ki güzelmiş.
  • bu adamlarara bu paraya veren zihniyetin ben...........

verdiğim kombine paralasını aklma getiriyorumda içim sızlıyor. (bi halta yarasa bişey demiycem)
  • ağzının tadını tek Lucas bılıyormuş
  • Kimse yazmamış ama ben en çok Cana'nınkini beğendim. Futbolcuların gereğinden fazla kazandığı konusuna ise tamamen katılıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Burada yaşayan en güçlü ve en zeki erkekleri görüyorum. Bu potansiyeli görüyorum ve hepsi heba oluyor. Lanet olsun, bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor, ya da beyaz yakalı köle olmuş. Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde. Nefret ettiğimiz işlerde çalışıp gereksiz şeyler alıyoruz.

Fight Club

• quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

ağzının tadını tek Lucas bılıyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: DnzD7

Barış'ın bindiği arabaya yazık, içim acıdı.

Aykut 10 senedir yedek kaleci, ne iyi iş, para , araba , ortamlar.. 1. kaleciliğe gelmemek için dua ediyodur, bana kimse dokunmasın böyle iyiyim ayaklarında..

vs vs..

Saçmalamakta sınır tanımıyorsunuz 2. kaleci olsa dahi 1. kaleci ile aynı antremanları yapıyor. Arada ki tek fark her hafta 90 dakikalık fark olması.
  • Harcasınlar harcasınlar sonra paraları bitince görürüm onları.
    Bizde burada bir taraflarımızı yırtıyoruz.
  •  __BİZİMKİLERİN OTOMOBİLLERİ__

Tampondan yukarısını modifiyeli Şahinler'e bir tek ben mi benzettim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

__BİZİMKİLERİN OTOMOBİLLERİ__

Aynen.

• quote:

Gerçekten benziyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: kayaer07

quote:

Aynen.

Tofaş cip üretimine mi başladı diye bir düşündüm.

• cana pino arda barış bunların ki harika
  • arda ve sabrinin araçlarına binmeniz gerek diyorum başka bişey demiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.