Şimdi Ara

BİZMU KAPANIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kutlug o kelimeyi sana sarf etmedim. Seni tanımıyorum ve tanımadığım kişiler hakkında yorum yapmam.
    Biraz daha yukarıda yeni yetmeler var 0-6 yaş grubu forum çocukları..Onlar üzerlerine alınmıyorlar
  • sevgili cocain
    son yazdığımmıda sana yazmadım yanlıs anlasıldıysam sorry
    yalakalık konusunu tie alıyorum sanırım fark edildi
    bide bebe lafını ustume alınmadım ama keske bebe olsaydım da diyorum (bazı katılımcı arkadasların yasları benim buyuk oğlanla aynı idi)
    ben 15 sene önce mu oynayacaktım kiiiiiiiiiiiiii...............
    :)
    saygılar
    PS: mu dünyası küçük bir yerlerde karşılasır pt yaparız (ben her yerde KuTLuG)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

Sayın Holyaty
    bu bitakım gizli icraaatlar içinde bize de yer var mı
    saygılar

gizli icraatte bizmunun bizlerine yani bizmunun en sevilen kişileri davetli sizi teoman abinin arkadası olarak duydum. 1.1e de benim teoman abiye yaptığım kıyağı kimse yapmamıştır Çok sever sayarım kendisini Elbette bizmuyu Bizliğimiz için oynayanlar her zaman bu icraate dahildir.

etrafta adminim diye üreyen kişilerin kimlerin sayesinde çıktığını unutmayın.Abi PLSSSS diye kapımızda yalvaranlar bizimle dalaşır haldeler . Aty ne demişti

quote:

Fikirlerini alelade beyan eden arkada$larimiza klarnet ve saksafon gibi uflemeli calgilar (zurna da olabilir kuzucigim) virtuozlugunu yaki$tiran cimcime canak yalayicilardan ricam kendi post gecmi$ine bakip esasinda kimin ne kadar dalkavuk oldugunu gormeleridir.

eh ya$ espirilerine hala tenezzül edenlere Ne güzel Söylemiş Atalarımız 'Akıl Yaşta Değil Baştadır'

• læ $imdi ba$lıcam yazmaya ama çok yorgunum malüm yaz..uykusuz geceler vz....$imdi istediğiniz kadar yalaka,yakala,zallama istediğinizi deyin ama bizmu ayrı bir server....yok bizmu böyle yok bizmu $öyle diye konu$anlar(!)peki neden bizmu da oynar ken 1.numaralı server bu $i$esi bendeyok deh$et server bu dierlerini bo$ wer....yok kral bu dierleri böle böle diye konu$uyordunuz$imdi diceksiniz sen aty e yalakalık yapıyorsun diye ben hayatım boyun ca aty i bir kere gördüm ordada sadece slm verdim(hafif toplu kısa saçlı ince turuncu bıyııı vardı)bizmu nun bu kadar tutulmasının sebebi dost luk dur ..çok güzel muhabbet ortamının olmasıdır... o kadar çok ki$iyle tanı$tım ki oyun sayesinde...sırf onlar için bakırköy-b.çekmece yol teptimbu server öyle sardı ki bir kere burda bahadır yüzünden ban yedimama gene forever bizmu dedim....$im di sizlere soruyorum bizmu böle böle diyenler neden?ban yedinizde hazm edemediniz mi? eğer öyleyse bakkallarda bi maden suyu i$i görür...sabahdan beri bıdı bıdı yapıyorum bir söz vardır gidene gel gelene git denmez..ağzı olan konu$uyor...bizmu gene açılsın elbet haberimiz olur ve HeLL guildi yerini alır

forever bizmu derim muhabbeti keserim.....

saygılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaHZeN -- 8 Ağustos 2006; 18:14:09 >

• Yazık oldu Biz Mu nun kapanması kötü oldu bende herkez gibi iyi servlerin kapanmasına üzülyorum ama simdi yapılacak sey gelecekte ii bir server acmak yada bulmak eğer illa biz yas tutacaz diosanız burda oturup ağlayın ennnnnnnnnnnnnn iisi siz lafınızı yazın vede işinize bakın ama genede Biz Mu yu unutmayın!!!!

Saygılar By SeßaSTiaN
  • quote:

bizmu nun bu kadar tutulmasının sebebi dost luk dur

Arkadaşim siz hala bunun Farkına warmadınız herhalde Insanları banlatmak ıcın sebep kollayan bı serverda Gıdıp arkadasınla konusurken bazıları senın yanında yakınında durup Ne dıcek ıns kufur eder ss alırız banlatırız dıe Ugras werılen serverda Nasıl dostluk ortamı olusur.. ?'' Ornek SkyNetin banlanması , Benim Banlanmam '' Quess FIRST apache Manyakturk Malatya vs saysam ordu cıkar Bı suru arkadasım o serverda kasıordu cogunu kben baslatmıstım nezamandır server arıyorduk Hepımız ban yedık Bumu dostluk ortamı Skynet DejavuMG Casper hepsı bunların benım yakın samımı arklarım hepsı ban yedı bumudur dostluk ortamı? NEyse Cokta Fifi kim ne isterse yapsın banane Yoramıcam Kendımı..

+ Nasıl engellıceksın Beynı buyumemıs kısılerın servera gırmesını Serverdan account alınırken ıq testımı yapcaksın mıllete? Pof boş iş bunlar boş

• IQ testi hikaye.Bak nasıl olacağını söyliyim sana

Player : Selam
    HolyAty : a.s
    Player : Acc almak istiyorum
    HolyAty: Yalakam Olursan neden olmasın acc da veririz item de veririz
    Player: olmazsam ne olur ?
    HolyAty:Hmm Olmazsan ufa ve türlü civcivli mevzular hakkıdaki dandik düşüncelerini ögrenmek istiyorum
    Player:IQ kac ?
    HolyAty: tamam acc veriyorum
    HolyAty: AMA ilerde wc ye gittin diye banlarım seni haberin olsun
    Player: Tamam abi ben altıma ederim gene wc ye gitmem

• Burayi süsleyip birilerini agir travmalara, hazimsizliga suruklemek istemem. :) saydigin her ki$inin hikayesi ve screenleri mevcut Mayis 2005 tarihinden beri logluyorum.
    Bir ki$i serverdan atildiysa bir sebebi vardir. Banlanan, x ki$i banlandigi icin "abi benide banlar misin lutfen pls" diye yakaran hatta sirf banlanmak icin kufur eden birtakim arkada$larini saymi$sin pek guzel. Biz buna halk arasinda "bana arkada$ini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim"," üzüm üzüme baka baka kararir" diyoruz.
    bilmem anlatabildim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyAty -- 9 Ağustos 2006; 10:58:06 >
  • ve tekrar
    ayrıca Zuahahahah
  • sizi kiramadılar heralde http://bizmu.servegame.org/ tekrar geldı beyler fazla acc yok msnde 20 dk yalaklanıyonuz eger begenırlerse acc hazır

• istediğiniz kadar kahkaha atın bizmu gene açılırsa enaz 50 user olcaknerden mi biliyorum çünkü en az 20 player HeLL guildihepsi farklı nickle aynnı yerde bulu$uo
  • Örneğin acc mi istiyosunuz **********@hotmail.com eklios msn ye önce

player:slm
    admin:slm
    player:abi bana acc verir misin?
    admin:yalaka olmaya acc yok.
    player:olmaz abi ben gururlu bir gencin fakir ama gururlu bir genc :)
    admin:al gururunu ayaklar altına al acc ni:)
    player:tmm abi en büyük admin bizim admin:) oldu mu abi
    admin:biraz daha ses gelmiyooooooooooo
    player:eeeeeeennnnnnnnnnn bbbbbbbbüüüüüüüüüüüyyyyyyyyyyüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkk aaaaaaaaaddddddddddmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiinnnnnnn bbbbiiiiizzzzzzziiiiiiiiimmmmmmmm aaaaaaaadddddddmmmmmmmmmiiiiiiiiinnnnnnnnnn

oldu mu abi
    admin:tmm hadi al acc ni eyvah acc kalmamış sorry :D

not bunların hepsi saka kızmayın :D

• Her sakanın altında gerceklık payı vardır

• umarım bu dalga gectiği zannında olanlar ve bizmu yu karalayanlar acc için yalvarmazlar
    yada değişik nicklerle girip ortalığı batırmazlar
    korkarım acc almak hala cok kolay pek öle undurground felanda olmamıs hemen duyulmus
    saygılar
  • yav tmm sen kızma da azıcık saka yaptık ama bu kadarı yetr bence sakayı tadında bırakalım sitesinde servwer online gözüküo gercektede acaba online mi offline mi HolyAty acaba :?
  • Server deneme amacli cali$iyor kafasina gore, siz merak etmeyin account alimi $uan sandiginiz gibi olmayacak. $u msn diyaloglarini yazan arkada$lara hicbir$ey demiyor, sevabina toplum icerisinde daha faal daha sosyal olabilmeleri icin turkiye zihinsel engelliler dernegine bagi$ta bulunmak uzere ko$arcasina harekete geciyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyAty -- 9 Ağustos 2006; 23:33:56 >
  • waaaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: BETO^TR^

waaaaaaa

İşte son noktayı arkadaş koydu
  • HolyAty
    server ne zaman acılacak
    bide download linkleri nezaman aktif olacak
    PS:sponsorunuza da bizzat hasta oldum
    saygılar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.