Şimdi Ara

BİZMU KAPANIYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BizMU Online 07.08.06 tarihinden itibaren offline olacaktir.Turkiye'de bu isi bizden sonra iyi yapan kimseler bulunmadigi icin herhangi bir yonlendirme yapamiyoruz. Eger evren (evren: generalste iki sefer ust uste yendigim bir civciv turu ) bir server acarsa oraya yonlendirme yapabiliriz, nede olsa benim de katkilarim olacak o ise.. Sevgiler saygilar.

Abu kapanıyormus aaaa :P 'Turkiye'de bu isi bizden sonra iyi yapan kimseler bulunmadigi icin herhangi bir yonlendirme yapamiyoruz' evet turkıyede bizmudan baska dupe yiyen server yok ondan yonlendırme yapamıyoruz diyo heralde:D Etrafa bakalım mutıs server var hemde 7/24 kendınız yapamıyonuz dıye baskalarına laf atmayın

MU TURKIYEMU TURKIYEKESTELMUKESTELMU

• meydan bos deil merak etmeyin
  • +1903 hehe. sessiz sedasiz birtakim icraatlar icerisindeyiz.
    kapatiyorsak bir sebebi vardir.
  • aferin size daha nice kapanislara insallah
  • bizmu sahipsiz değil millet..öyle her serveri fazla övemeyin ki $uanda sevdiğmiz saydığımız büyüğümüz olan ba$ka serverların adminleri bizmu da player di...

bizmu yu bırakanlara mu-türkiye yi öneririm sadece

herkese hayatında ba$arılar.....

ufak bi not--atakan abi askerden sonra bizmu yu gene aç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaHZeN -- 6 Ağustos 2006; 23:58:25 >
  • övdük övdük durduk a.q 3 ay geçmedi buda fun server oldu iyki bırakmışım zamanında
  • 1.02 ve bu versiyonda ba$arı tutturamamı$ olabilirler ama ilk 97 ve1.01e veriyonlarındaki ba$arı grafiğini de küçümsememek lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna girince PC kapanıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sayın Holyaty
    bu bitakım gizli icraaatlar içinde bize de yer var mı
    saygılar
  • quote:

Sayın Holyaty
    bu bitakım gizli icraaatlar içinde bize de yer var mı
    saygılar

Abi sakın ha Bu gizli içraatların içinde sende yer alma yoksa yine yarı yolda kalırsın
  • ben holyaty i tanımam etmem ancak biz mu bugune kadar oynadığım (4 aydır oynuyorum oyunu ve enaz 10 serverde oynadım) en iyi ve zevkli serverdi.
    Son zamanlarda bebe diye tabir edilen oynamaktan çok oynatmamayı hedefleyen bir kesim türedi serverde ve sanırım bu ve benzeri sebeblerden aty severi kapattı.

Serverin kapanıcağı duyurulduktan sonra ortalıkta küfürler savrulmaya basladı ki bu bebelerin istilasıydı.

Eğer server bugun açılırsa son gün olmasına rağmen kasmaya devam edeceğim. hali hazırda 3 serverde yarım bıraktığım charlarım var hatta yeni açılan bir serverde iyi durumda bir charım var ancak zevk vermiyo hiçbiri.
    saygılar
  • Erol abi desene sende bizmu hastalıgına yakalandın ah bu teoman abi hep onun sucu senide bulaştırdı bu oyuna ve servera iyisiyle kötüsüyle bizmu başka dır hermzan saygılar

CoMaxx
  • baba yalakalık diz boyu almış başını gidiyor..
    Yok adminler eskiden playermışta felanda filan.Onlar eski serverin kralı idi ve server onlar sayesinde o kadar zevkli oluyordu. Aksini söylüyen varsa yazsın eski bizmu oyuncularından ViP (bunaLIm) abimle sohbet etmemiştir. Kim bir küfürünü duymuştur. Kim bu kişilerden memnun değildir.Eski serverde olmayıpda yorum yapan bebelere diyorum. Yok playerlarmış felan filan. Anasından admin doğan mı olmuş şimdiye kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocaine -- 7 Ağustos 2006; 15:23:51 >
  • ne yapalım kardes yalakalık yapmayanı yeni servere sokmayacakmıs aty
    ben bizmu oynamak istiyom
    saygılar
  • quote:

ne yapalım kardes yalakalık yapmayanı yeni servere sokmayacakmıs aty
    ben bizmu oynamak istiyom
    saygılar

O kadar düştü mü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDyingBride -- 7 Ağustos 2006; 22:32:44 >
  • sen tegmen olmussun konusmak kolay :P
    bende onbası olmaya calısıyom
    saygılar
  • quote:

sen tegmen olmussun konusmak kolay :P
    bende onbası olmaya calısıyom
    saygılar

Çalış olursun abi
  • Fikirlerini alelade beyan eden arkada$larimiza klarnet ve saksafon gibi uflemeli calgilar (zurna da olabilir kuzucigim) virtuozlugunu yaki$tiran cimcime canak yalayicilardan ricam kendi post gecmi$ine bakip esasinda kimin ne kadar dalkavuk oldugunu gormeleridir.
    Bizmu askere gidiyorum diye kapanmami$tir. Daha iyisini yapmak uzere birtakim hazirliklarimiz var cronic (evren) ile beraber.
    Bizmu gitgide yozla$an ortamindan oturu "tadinda birakmak" mahiyetine tezahüren kapatilmi$tir. Yeni olu$um icerisinde ya$ ortalamasini biraz yuksek tutacagiz. Global veya Turkiye'nin en iyi serveri olmak gibi bir gayemiz olmayacak.
    Akliselim, ununu elemi$ elegini bir kenara asmi$ (Barbar bey alinmayiniz ) ve benzer muhteviyatli be$erolarin dost bir ortamda Mu-Online adli oyunu icra etmeleri tek gayemiz olacaktir.
    Herhangi bir if$a durumu olmayacagi icin bu serverdan bihaber olabilirsiniz. (underground olu$um hesaabı)
    Son olarak "bunlari biliyor muydunuz" tadinda bir paraf du$eyim isterim ama kimseyi kucuk du$urmekte istemem. Siz gidin ejderiniz gelsin.

İmza : Zeki Muren'in "Dertli gonullere giren, i$te benim Zeki Muren" isimli parcasinda casio org ile cak cak cak diyerekten alki$$ efekti yapan moderator HolyAty.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyAty -- 8 Ağustos 2006; 10:15:34 >

• İnşallah üstüne alınmadın ama bu yalama moduna geçen ve geçmişi bilmeyen bebeler için yazılmış bir yazı idi. Ondan bundan duymakla olmaz yaşamak görmek ve geçirmek gerekir.
  • quote:

Bizmu gitgide yozla$an ortamindan oturu "tadinda birakmak" mahiyetine tezahüren kapatilmi$tir

1.sı Bızmuda herkezı banlaya banlaya ortam mı kaldı
    2.sı Gıdıp abı pls dıen Admın oldugun ıcın sana saygı gosteren ınsanları serverında barındırırsan daha cok yozlasır senın serverın saygı ınsanın sahsına olur admınlıgıne vs olmaz.ve gercekten aklı beynı buyumemıs cocukların sankı admın tanrıymıs gıbı gozlerınde buyutmesı we aman abı dıyelım yoksa cezalandırır yoksa uf yapar bıze gıbı yaklasımları oldugu surece ve bole kısıler serverda durdugu surece Dahaaa coook olmayan ortam yozlasır.. bende abı dıyordum saygımdan dolayı hala azda olsa saygım war abı derım Gıdıp admın oldugu ıcın kımseye abı demem kımseye admın oldugu ıcın saygı gostermem ısterse banlasın cokta tın :D

+ Sunuda solemeden gecemıcem
    Insanların Bırbırlerını Banlatmak ıcın Caba sarfettıklerı Insanların emeklerının 1 cırpıda sılındigi serverda nasıl bır ortam olur bılemıyorum... 10 - 15 yas ortamı olur anca ... hadı ıyı gunler.

• gene yazdıklarım yalakalıga girecek ama
    sanırım ya yzılanları okuyamıyor yada okuduklarınızı anlamıyorsunuz
    aty diyorki: daha seviyeli yas ortalaması yüksek bir server acacagız ve underground olacak diyor
    her önüne gelen giremeyecek diyor
    yani ben öle anladım
    saygılar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.