<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by çerkez</i> <br />leonidasrd, bu kadar aciz olmayın yav! bir kere de yiğidin hakkını verin. neymiş "korkak futbol" muş. biraz akllı olun. madem korkak oynuyoruz, nasıl oluyor da ligin en fazla atan, en az yiyen, en çok galip gelen takımı oluyoruz? gidip onun bunun köşe yazılarının gazına gelip de sallayacağınıza oturun Beşiktaş maçlarını seyredin!
gs maçına gelince; korkunun ecele faydası yok. fazla konuşarak kendinizi rahatlatmanın alemi yok. beraberliğe bile hatta tek farklı mağlubiyete bile sevineceğinizi cümle alem biliyor. ama sonuçta bu futbol. her sonuç olabilir. yalnız, biz kazanırsak hele hele fark yaparsak gs çok fena karışır...
1.kim senin gazına geldiimiz yok kardeş ben gördüümü sölerim adamın elinde saldırdığında dağiticak bi kadro varken hala geri cekilio kendi evinizde bile deplasman taktiği oynatıo yanlışmıyım?
2.Sİzden korkan sizin gibi olsun! Bayaa yüksekten uçuorsunuz artık,yere çakılacaıınız günler yakın..bu biz olmasak ta biri olucak siz gene 2 sene önceki gibi ortalıktan kaybolcaksınız,maça gelince; hayatında hiç bi derbi seyretmedin herhalde küçümsersen işin biter bu işler öle asarız keseriz le derbi oynanmaz
siz yenseniz bile senin deyiminle fark yapsanız! bile bu bizim camiamızı ilgilendirir,sana düşmez
yine söylüorm
slowly and easily eagle!
hakem *****lik etmezse ve ilhan bir dengesizlik etmezse çok rahat yeneriz 5 atarız dersem abartmışmı olurum acaba?
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by hüseyin1903</i> <br />kemal de beşiktaşı favori gördüğüne göre bu işin lamı cimi yok.inönüden çıkış yok.cumaya da sayılı saatler kaldı.arkadaşları maçtan sonrada forumda görmek isteriz .enazından durum değerlendirmesi yaparız. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
merak etme biz hep burdayız, iyi oynayın kazanın alkişlarız yeter ki aksi bi olayda aynı tepkiyi karşidan görelim
ya cimbomlu olmama ragmen bence bjk'yle oynamak cok vasat benim icin...fb'yle oynarken cok heyecan oluyor ama ne yazikki, gs-bjk maclari benim icin ayni havada gecmiyor....gs-fb maci gibisi yok walla, turkiye'nin en buyuk 2 takimi sonucta
gs yenilirse kimse şaşırmaz . ama ya yenerse ? gönlüm yenmesinden yana ,az ihtimalde olsa.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Marauder1905</i> <br />ya cimbomlu olmama ragmen bence bjk'yle oynamak cok vasat benim icin...fb'yle oynarken cok heyecan oluyor ama ne yazikki, gs-bjk maclari benim icin ayni havada gecmiyor....gs-fb maci gibisi yok walla, turkiye'nin en buyuk 2 takimi sonucta <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş.. hehe uysada uymasada..anlayana.. zevk alamazsın tabi ezilmekten kim zevk alır..
KRAL KİMSE BÜYÜK O'DUR..ŞU AN KRAL KARTAL.. AKŞAMDA GÖRECEKSİNİZ BUNU..İDDİA DEĞİL GERÇEK.. ARZUMANA EMİR GELMEDİYSE BİR YERDEN HALLEDERİZ.. GELSEDE HALLEDERİZ.. 1/2-0 OLSUN BİZİM OLSUN..
SAYGILAR.
<b>Ülen ne korkuyorsunuz beaa....??!!</b>
Yok derby'miş, yok, formmuş..feşmekan..yeter beaa..??!!
Açık, açık söylesenize....!
Galatasaray FARK Yiyecek FAAARRKK..!!
3 takımı var Beşiktaşın..!! biri olmazsa diğeri BEŞ (5) Sallar Gs'ya..
loser uzayda yasiyosun galiba, ya da kendi hayal dunyanda...ezilmek mi? bi daha dusun ondan sonra konus...2 mac yenip 1 sene sampiyon olmak ezmek mi oluyor? mantikli konusun allah askina, eziklik kompleksiyle degil
neyse kim hayal dünyasında yaşıyor belli zaten .. Türkiyenin en iyi iki takımıymışta felanmış en büyükmüş..kafanı kaldır 2 sıra üstüne bak kimi göreceksin.. Beşiktaş man your team.. Zuhahzuha..
şimdi çoluk çombalak ile uğraşamam maçtan sonra gel alim ifadeni ben yola çıkıyorum.. istersen sende gel.Özgür Kartalların olduğu yere.. yusufsunuz ama sen ve gsliler ultraslan bayrağınıda bıraktınız stadda geçen yıl..:)) bayrağını bırakan davasınıda bırakmıştır..hadi şimdi bak dalgana dalgan büyüsün..git abilerin bi kaç şey öğretsin..süt felan iç yada..felan filan işte ben çıkıyorum..
Formamı giydim , Şafak söktü av zamanı..
Saygılar..
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by potspot</i> <br /><b>Ülen ne korkuyorsunuz beaa....??!!</b>
Yok derby'miş, yok, formmuş..feşmekan..yeter beaa..??!!
Açık, açık söylesenize....!
Galatasaray FARK Yiyecek FAAARRKK..!!
3 takımı var Beşiktaşın..!! biri olmazsa diğeri BEŞ (5) Sallar Gs'ya..
bu arada cocuk gibi davranan sensin, birak boyle yetiskin havalarini ya da yetiskin gibi gecinmeyi ...neyse 2 sira ustumuzdesiniz tamam eywallah tebrikler ama eziliyosunuz tabiri nedir ya? Siz kac senedir bizim altimizdaydiniz sesimiz cikmiyodu simdi iyi ki bi sampiyon oldunuz...
sen iyice coluk cocuk muhabbeti yapmaya basladin haha nerden ciki " mactan sonra gel ifadeni aliyim , yusufsunuz " bilmem ne falan filan...Allah sana akil fikir versin valla, baska bir sey demek dusmez bana, bir de komplekslerinden kurtul en kisa zamanda....
macta da iyi eglenceler, insallah kaybedersiniz!
maç bitti ve korktuğum başımza geldi. gördük işte, 2 penaltı güme gitti. Beşiktaş ın arayı açmasına izin verilmeyeceği belliydi. yine de hakemi de kaleye sokuyorduk ama olmadı. her türlü kazanmamız gerekliydi.
napalım bu memlekette futbol böyle işte...
<b>Not: Birkaç gün önce Beşiktaş taraftarına atıp tutanlar, gerçek taraftarı görmüşlerdir sanırım</b>
ha bu arada Zago ve Sergen niye oynatılmadı dersiniz? Prag maçı için olmasın
Beşiktaş için bu maçın "herhangi bir maç" olduğunu da görmüş oldunuz. İşte Luce nin düşünce devrimi bu!!!
2 penalti mi? haha hic gulcegim yoktu....frank de boer'un eline penalti verilebilir ama mazeret yaratmaya gerek yok diye dusunuyorum , son dakikada 2 metrede golu atamayan sinan'i suclayin valla...ortada bir mac oldu, hic oyle besiktas ilerlemesin diye bir tutumu da yoktu hakemin
valla sergen sakat diye biliyorum? ama zago'nun niye oynamadigi hakkinda bi fikrim yok...
bir galatasaraylı olarak bereberlik neticesi bize haz vermez.Ama fatih terim bunun için oynatmış sanki.önce gol yemiyelim arada atarsak şahane olur diye.. neyse buna da şükür.
neyse olan oldu. gs istediğini aldı ve büyük bir kaostan kurtuldu. Beşiktaş da büyük fırsat kaçırdı. şu maç daha ilk yarı fark olacaktı ama atamadın mı böyle olur...
ABi, gecen sene Ali Sami Yen'de ayni taktikle oynadiniz, bir tane attiniz sahane de oldu yani...deplasmandi sonucta iki mac da...kontrollu oynamak mantikli
hüseyin 1903 yukarıdaki yazımı dikkatli okumamışsın güldürme yahu
arada 10 kişilik galatasaray güzel oynadı nedenmi 10 kişi cihan sahada gezindi galatasarayın ölüsü
bile takır takır maçını oynadı batista ve hasan direk 11 de oynasaydı haliniz yamandı kimsenin
begenmedigi frank de boer ayhan süper oynadılar özellikle ihtiyar kurt frank de boer maçın
yıldızıydı ve son olarak beşiktaş yönetiminin taraftara dagıttıgı meşaleler tam bir reillik
galatasaray taraftarının bulundugu trübüne atılan bu meşaleleri atan ruhsuz kişiliksiz beşiktaş
taraftarını kınıyorum ve koca bir sıfır sınız daha taraftar bile olamamışsınız dua edin galatasaray
taraftarı demir bariyeri yıktıktan sonra sahaya girmedi dua edin yoksa olacaklara katlanırdınız
galatasarayım eski günlerindeki futbolu yaşatmaya başladı GALATASARAY iyi yolda hakemleri bahane
etmeyin hakana verilen sarı karta çocuklar bile güler [ban][ban][ban]
ölümüz bile yetti arada kaostan bahsedenlere sesleniyorum kaosu yakında galatasaray degil bjk