Şimdi Ara

BJK-GS (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ASOT_XXL</i>
    <br />Yani arkadaslar cok fazla geyiksiniz.Maç bitti.0-0 kabullenin.Saha da o superstar BJK de yoktu, bunu da kabullenin.
    Yok Sergen le Zago niye klubedeymiş.Yok Frank De Boer elle oynamayi Luciano dan ogrenmiş.
    BJK taraftarını takımına verdigi destekten tebrik ve takdir ettim her zaman ama üstün takımlarinin cok kotu halde olan GS bile gücü yetmedigini gorunce seyircilerin ustune Meşale atmaları hiç de centilmence değildi.
    Futbol bir spordur.Spor da kardeşlik ve dostluktur.Ama bunu anlayana kadar bizden ne köy olur ne de kasaba.Her maçta kavgalar çıkıyor artık.Futbol spordan ayrılıp serbest stil adam oldurebilme (Fight club) gibi bir şey oldu.
    Frank de Boer in pozisyonu kesin penaltıdır.Ama hakemin orada o pozisyonu gorme ihtimali 0 dır cunku ilhan hakemin onunu kapatmaktadir.Cordoba nin yaptigi hareket de penaltı degildir arkadaslar.(Cunku orada 3 lu bir mucadele vardı aynı anda)

GS takımına gelince, her gun biraz daha kontrollu top oynuyor ve de gayet iyiye gidiyor sistem olarak.Fatih Terim inde istedigi budur.A oyuncusuyla olmaz B oyuncusu ile olur.

Bu arada maçın yıldızları Gs açısından F.de Boer ve de Ayhandır.
    Ama ayhan ın BJK klubune olan kırgınlıgı ve de hırsı herhalde bu kadar agresif olmasına neden oldu.Hiç yakışmadı güzel futboluna

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>ASOT KARDEŞ SÖYLEDİĞİN SÖZLERİN ÇOĞUNA KATILIYORUM.MEŞALE KONUSUNDA DİGİTÜRKTE GÖSTERDİ İLK MEŞALELERİ YAKAN GS LİLER VE BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİNE SALLADILAR.ONDAN SONRA İŞ ÇIĞRINDAN ÇIKTI.YAPILANLAR DOĞRUMU DERSEN YANLIŞ.OLAYLARA HEP TEK YÖNLÜ BAKIYORUZ.SAMSUN MAÇINDA BJK YE PASO KÜFÜR EDİLDİ.MEŞALE DERSEN GÖRÜNTÜ OLARAK HERKESİN HOŞUNA GİDİYOR VE HERKES YAKIYOR.FAKAT MEŞALELRİ RAKİBE FIRLATACAKLARINA OLDUKLARI YERDE İMHA ETSELER DAHA GÜZEL.HERKES SİNANA KİN KUSUYOR.BU SİNAN Kİ NE YAPTI.TERİM E KÜFÜR EDİLİYOR DİYE TRİBÜNLERİ SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI.HATTA LUCE BİLE YEDEK KULÜBELERİNİ DEĞİŞTİRELİM DEDİ.KORİDORLARDA ÇIKAN OLAYLARDA GAZCI DEĞİL SAKİNLEŞTİRİCİ ROLU ÜSTLENDİ.BUNA RAĞMEN BİLEN BİLMEYEN HEMEN SİNANA ÇULLANDI.BU OLAYLARDA EN SUÇSUZ ADAM SİNAN.OLAYIN KAHRAMANLARINA GELİNCE .BÜLENT VE AYHAN HALA GAZETELERE YORUMLAR TV LERE DEMEÇLER HALA ÜSTE ÇIKMAYA ÇALIŞIYORLAR.BİR ALLAHIN KULUDA BUNLARA SİZ TOPÇUSUNUZ NE KONUŞUYORSUNUZ DEMİYOR.BASIN ZATEN ORTALIĞI GERMEK İÇİN BİRİN YANINA BİN KATIYOR.BEĞENMEDİĞİNİZ İLHAN TAYFUR VE DİĞERLERİ NE DEMİŞLER BİR BAKIN BİRDE GS LİLERE HALA HİKAYE ANLATIYORLAR.İBRAHİM DEDİKİ HEPİMİZ KARDEŞİZ MİLLİ TAKIMDA BERABERİZ.BİZE YAKIŞMIYOR.TAYFUR ORTALIĞI GERMEMEK İÇİN BEN BİRŞEY GÖRMEDİM HABERİM YOK.ŞİMDİ ZATEN BU İŞLERİ UZATMAK KİMSEYE FAYDA GETİRMEZ.YARIN BUNLAR AMA MİLLİ TAKIMDA AMA RAKİP OLARAK KARŞI KARŞIYA GELECEKLER.TABİ HİÇ BİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ YAPACAKLAR.OLAN SEYİRCELERE OLACAK.ARTIK OLİMPİYATTAKİ MAÇTA NELER OLUR ONU ALLAH BİLİR.LAFI FAZLA UZATTIK.YARINKİ MAÇTA GS YE BAŞARILAR.

• başkanlar bugün fair play için ard arda basın açıklaması yaptı bjk ın derhal yedek kulubelerinin yerini degiştirmeli hem gazeteciler hemde misafir takım -yedek kulubesinde olanlar görevini yapamıyor yarın beşiktaşa çarşambada galatasaraya başarılar dilerim [frndsp]
  • hüseyin1903 kardeşim eğer gerçekten GS taraftarları attıysa onları da kınıyorum.
    Ama inanıyorum ki onlar gerçek GS degil ya.Kac aklı başında insan bir derbi maçında deplasmana gidiyor.
    Bir de şöyle birşey var stada GS seyircilerin meşale sokabileceklerine inanmıyorum.
  • Maç öncesi düşüncelerimde haklı çıktım ve kaybeden Türk Futbolu oldu. Ortada konuşulacak bir maç bile yok bence Türk Futbolu kaybederken bir "FUTBOL ADAMINI" kazandı Allahtan bu kişi bu günkü açıklamaları ile Serdar Bilgili oldu. Bir GS li olarak Serdar Bilgili yi kutluyorum. Canaydın dan sonra böyle bir başkanın daha ortaya çıkmasıyla gelecek için umutlanıyor, buradaki GS li FB li BJK li arkadaşların yorumlarını da hüzünlenerek ve acıyarak okuyorum. Allah Akıl fikir versin diyeceğim de "VERMEMİŞ İŞTE" Yazık gerçekten yazık.......
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tunasilah</i>
    <br />Bende Galatasaraya başarılar diliyorum olimpiyakos maçı için ama Allahaşkına bir Galatasaraylıda çıkıp desinki Beşiktaş bizden iyi oynadı bizden çok daha fazla pozisyona girdi, hakem onların yüzde yüz bvir penaltısını vermedi ,ayhan maç boyu terbiyesizlik yaptı ve biz Beşiktaşlı oyuncuların son vuruşlarındaki beceriksizliklerinden dolayı aldığımız 1 puana sevindik. Bunu diyebilecek namert bir galatasarylı varmı?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Ben katılıyorum tuna.Ama bizden iyi oynamadi tuna.
    2. yarı saha da gercekten GS vardı.Bjk kontra atak futbolu oynadı.Top GS ın ayagındaydı.
    BJK 60. dk kadar gol bulabilseydi yenerdi GS ama beceremediler.
    Oyuncuların son vuruşlarındaki diyorsun,
    maçlar böyle kazanılmıyor be abicim.
    Yani senin bu dediklerine karşılık ben de söylerim Hakan atsaydı o atsaydı die ama olmaz böyle.
    <b>SKOR = 0-0 </b>

• ok bu konuda artık bitsin burda .zaten şurda mantıklı 2 galatasaraylı var biri sensin diğeride osman . gerçi o hala penaltı değil diyor ama neyse
  • BUNDAN SONRA BAZI ŞEYLERİ ZAMANA BIRAKMAK LAZIM.SICAĞI SICAĞINA KIRICI OLABİLİYORUZ.NEYSE BU GECE CİMBOMA YARIN AKŞAMDA UEFA DA TÜRKİYEYİ TEMSİL EDECEK TAKIMLARA BAŞARILAR.LİGDE HER NE KADAR BİRBİRİMİZİ YESEKTE AVRUPADA TEK YUMRUK OLMAK LAZIM .ÇÜNKÜ TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK.HAYDİ CİMBOM RASTGELE.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.