Şimdi Ara

BJK-GS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maçın ilk yarısı çok güzeldi.Meşaleler ve de mahalle maçı ondan sonra
  • Galatasarayın düştüğü hale bakın...beaa..!

Beşiktaş la berabere kaldılar sanki Feneri yenmişler gibi seviniyorlar..

Kartal Sevdalılarına bak beaa..!

Galatasarayla berabere kaldılar, yenilmişler gibi üzülüyorlar..bea..??!!

ULEN HALA ANLAMADINIZMI..? GALATASARAYLILAR..!!

<b>..ŞU TERİMDEN SİZE FAYDA YOOOOKKK..!!</b>
  • maç boyu net bir tane pozisyonu olmayan sadece bir topu direkten bir gs. ayhanın ikinci sarıdan atılmasına izin vermeyen bir hakem de boerin eli ile aldığı top, bülentin ceza sahası içinde ilhanı yere indirişi. ama suç bizde tabi hakem makem atıcaksın gol..gs 10 kişi oynadı diyo arkadaşın biri bjkde ilk 10 dakikadan sonra 10 kişi oynadı saolsun tümer kardeşim..(pancuyu katmıyorum gına geldi her hafta eleştirmekten.)
    ha bu arada ibrahim üzülmezi kutluyorum.. tek başına dağıtıyodu gsyi.. ilhan mansız için bir not düşüyorum iyiydi , çok çabuk sinirlendi sarıyı gördü stres yaptı ve oyundaki konsantresi düştü. ilhana artık bişeyler yapılmalı.. uzun boylu kafa hakimiyeti olan bir forvet gerekli ocakta.. kesin gerekli.defans yapan takımları açmak için (gs örnek). fatih terim ilk defa akıllıca iş yaptı.. ilk dakikalarda 3-5-1-1 gibi oynadı baktı olmadı 4-5-1 e geçti..ibo orayı paramparça edince hemen pratesi defansa çekti..(hani hücum futbolu fatoş?) (eleştir kılcal (hıncal) fatoşuda eleştir..yemez ama..)

Neyse olan oldu artık darısı olimpiyat stadına.. maçtan önce yarım sıfır olsun bizim olsun demiştim.. ancak gs hakem+şans ile maçtan 1 puan kopardı.tebrik ederim gsyi..
    (not kendi taraftarıma söylenecek söz bulamıyorum tam yüklenmişiz koparıp alıcağımız dakikalarda yakılan meşaleler bozulan konsantrasyon soğuyan futbolcular.. kendi kendimizi yaktık bir anlamda..) sahamız kapatılırsa büyük kayıp olur.ancak gs lilerin demirleri kırması çok iğrenç bir hareket..birde holiganizm yok deniliyor... Yananlara şifa diliyorum bu arada.. Yazık!. Koca bir maç hiç oldu.. Yakışmadı bazı taraftar gruplarına.. Guinti süperdi.. Tayfur akıllıca oynadı ama atak organizasyonlarına fazla katılmadı..son sözüm ayhana bu kadar Bjk düşmanı olan bi zamanlar ekmeğini yediği klubün futbolcularına yaptığı iğrençlikler asla unutulmayacak ve en kısa zamanda kafasına pet şişe olarak geri dönecektir..
    Yinede 5 puanlık +15lik averaj kaybolmadı..Skor en çok fenere yaradı..Feneri kesin yenmek farz oldu..
    (Marauder1905 sana cevap vermeyeceğim izlemişsindir maçı umarım.. kendinde şans ve hakem kıyaklarını görmüşsündür.Muhattabımda değilsin bu saatten sonra.)
    içimde zaten kötü hisler vardı maçtan önce ..Sergen ile zago oynamıyacak dendiği zaman..Tümer biraz cılız kaldı pancu ile beraber değiştirilmeliydi hemen. sparta pragı yeneceğiz kesin bundan adım gibi eminim.. Gs ye avr. maçlarında başarılar.

Saygılar..

• Heheh çok zevkli bi maç oldu benim için.Niye derseniz bir FB'li için bundan daha iyisi olamazdı.

Bir de bir arkadaşım yazmış BJK'nin arayı açmasına izin vermediler diye.Maçı ve özetini seyretmedim ama durum bunun tam tersi.Ben şahsen GS'nin yarıştan kopmasını da istemiyorum çünkü GS düşerse hakemler BJK-FB arasında tercihlerini BJK'den yana kullanacaklar,bu ortada.

Tamam,BJK şu anda ligin en iyi takımı,bunu kabul ediyorum ama sanki gücü yetmiyormuş gibi birde arkasından itekliyorlar. [cop]
  • elbruz kimsenin kimseyi iteklediği felan yok.. istatistiklere bak kimi itekliyorlar. Bazıları gibi serbest vuruslardan atmıyoruz golleri maçları tek kişi kurtarmıyor. herkes görevini yapıyor.. onun için geyiğe lüzum yok .. maçı izleseydin(izlediysen gözlük al) böyle konuşmazdın.net iki penaltı verilmedi.. ayhana ikinci sarıyı bırak sarı kartı bile zor çıkardı..
    neyse bu sene bırakmayız kimseler kimse umutlanmasın yani.. fb sebata takılmıomuymuş? futbol bu sebat bi bakmışsın yenmiş feneri.. fbli futbolcularda inşallah senin gibi rehavete girmişlerdir.
    3 hafta sonra koparıcaz feneride yarıştan..

Saygılar.
  • kopan falan olmaz ne kopmasi, daha 20 hafta var fener-bjk macindan sonra...ben ilk defa feneri tutabilirim o macta hayatimda bi cim bomlu olarak :)
  • Bence hiç mi hiç beraberlik gerektirmeyen bir maçtı..
    Hakem Ayhan'ı o sahada o fuallerden sonra nasıl tuttu anlamak zor..Tecrubesizliğine vermek lazım sanırım..
    Beşiktaş geçen lig macına göre bundan on kat daha iyi bir orta saha ve forvete sahipti..
    Yazık oldu...
  • sağlık olsun.. Gese kurtardı 1 puanı..
  • Maçın kader adamı Frank De Boer di tabiki. Luciano dan iyi öğrenmiş elle oynamayı. Tab bir GS lı oldu şimdi.
    Ayhan gereksiz sinirli hareketler yaptı. Kendisi sakin olsa hiç bir olay olmayacaktı.
    Geçen sene hayvanat bahçesine gitmiştim. Orada bazı hayvanlar kafesleri yıkmaya çalışıyorlardı ama yapamıyorlardı. Demek ki yapanlar varmış.
    Maçın en kötü adamı şüphesiz Kaan Dobraydı. Değiştirmek için Luce neden bu kadar bekledi?
    Sahanın en amatörü de Sinan dı. 1 metreden topa öyle mi vurulur?
    Meşalerleri yakan BJK taraftarı da oyunu durdurup kendi takımı baskılı oynarken soğuttu. Zaten ondan sonra da maç koptu. Ben pek zevk alamadım
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Marauder1905</i>
    <br />ya cimbomlu olmama ragmen bence bjk'yle oynamak cok vasat benim icin...fb'yle oynarken cok heyecan oluyor ama ne yazikki, gs-bjk maclari benim icin ayni havada gecmiyor....gs-fb maci gibisi yok walla, turkiye'nin en buyuk 2 takimi sonucta
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    fb kocanız olduğu için ondan heyecanlanıyorsunuz.türkiyenib en büyüğüne gelince onu halk yorumlar.ayrıca elalemin aletiyle gerdeğe girmeyin.ayrıca fb sizi gıdıkladığı için mi onları tartuşmasız büyük ilan ediyorsun.
  • MAÇIn dişinda bunları sölemek kolay yok hayvanat bahçesi cart curt
    sende maçın içinde olsan belki sende yapardınbende olsam bende yapardım oraya giden insanlar yada bizim sahamıza gelenler, gidek de zarar verek die gelmiolar..
    o olayların başında gs lilerin üstüne meşale atıldı bilmem farkındamısın?

BEnce de boer ilk defa bu kdr iyi oynadi geldiiğinden beri ve bence gs daha önceki maçlarına göre cok daha iyi oynadı tabiki bjk favoriydi! ama ne olursa olsun bunun bi derbi maçı olduğunu unutuan ark.lar 5 atacas fln die konuşuodu, şimdi görmüşsünüzdür herhalde futbolda herşeyin olabildiğini yani asıcaz kesicez e gerek yok..

lucenin maçı sıradan bi maç görmesiyle ilgili bişi sölicem: BEnce sıradan bi maç olarak görmesiyle ilgisi yok bunun önemli bi maç olduğunun oda farrkında,zago nun yerine emre yi koyarak bence daha akıllıca bi iş yaptı hakan şüküre bi kafa pozisyonu bile vermedi emre, ben sergen i sakat die biliorm ayrıca bizim daha teknik olamayan ama isteyince it gibi koşan orta sahamıza karşi tümeri koymak da akıllıca bi işti..

TÜrkiye liginin en iyi forveti/hucum oyuncuları nasıl oluoda bu kdr pozisyon kaçırıor?

AHMEt hassan ın çalımı cok güzeldi ya bizim herifi bakkala gönderdi:)

• Çerkez ben yine ayni şeyi sölürom hatırlarsan bir kaç gün önce sölediim şeyde çarşi grubunu muhaf tutmuştum

İstersen bi gün benle gel ben sana taze bjk lileri gösteriyim?
  • KEMAL HERALDE DİLİN SÜRTÇTÜ.SAHANIN EN İYİSİ FRANK LA AYHANDI.HERALDE İKİ ÇİRKEFİ DİYECEKTİN YÜREĞİN YETMEDİ.FB MAÇINDA GS LİLER Bİ TARAFLARINI YIRTIYORDU.SON DAKİKA HAVADA Kİ TOPA ELLE OYNAMA DİYE.FRANK IN HAREKETİ RESMEN İLHANIN ÖNÜNDEN TOPU ELLE ALDI.AYHAN DEDİĞİN HAYSİYETSİZ HERİF BAŞTA HAKEM RAKİBE KENDİ TAKIMINA HERKESE KÜFÜR ETTİ.AĞZINDAN MUBAREK RAMAZAN AYINDA HAYIRLI BİR LAF ÇIMMADI.NEYSEKİ SAHADA TAHRİK ETTİĞİ İLHANDAN ALACAĞI CEVABİ SOYUNMA ODASINA GİRERKEN BAŞKASINDAN ALMIŞ.OLAYLARI GERMEK İÇİN HERŞEYİ YAPTI.DEĞİL SARI İLK YARI KIRMIZIDAN ATILMASI LAZIMDI.İLHANA ÇELME TAKTI HAKEM GİTTİ İLHANA SARI KART GÖSTERDİ.ALDIĞINIZ 1 PUANI NASIL ALDIĞINIZI BİLİN ONA GÖRE YORUM YAPIN.AYRICA GS TARAFTARI DEMİRLERİ KIRDI YOK SAHAYA İNECEKMİŞ FALAN BU İŞ YÜREK İŞİ İNSELERDİ AĞIZLARININ PAYINI ALIRLARDI.ÇÜNKÜ SAHAYA İNMEK FORUMDA YAZI YAZMAYA BENZEMEZ.ADAMI ÇİZERLER ORASI İNÖNÜ.
  • w0w0w0w
  • Huseyin, ya yasin cok fazla buyuk degil yani cok kucuksun ya da akil yasin az gelismis neyse...FB-GS maclarinin heyecani ikisi takimin da turkiyenin en buyuk iki takimi olmasidir...Gidiklama konusu da tartisilir, onlar bizi simdiye kadar 125 kere falan biz de 110 kusur kere yenmisiz onlari...ondan bariz ezici bir ustunluk yok...

FB-GS maclari niye daha heyecanli? Dikkat et bakalim 1-2 hafta oncesinden yorumlar yapilmaya baslaniyor, maca bir hafta kaldi diye televizyonlarda cikiyor falan...Yilin maci hep gs-fb'dir zaten, boyle geldi boyle de gider..
  • Ya zaten ben bu hakemi anlayamadım ayhanın atmamak için niçin bu kadar ısrar etti?Allahtan soyunma odasında hakettiği yumruğu yemiş. sergenle zagoyu prag maçına saklamak için oynatmamış bazı galatasaraylılar heralde farklı bir maç izlemişlermaç nasıl ortada anlayamıyorum Tümer, İbrahim,Sinan karşı karşıya yüzde yüz pozisyona giriyorlar ,1 penaltımızı kör hakem vermiyor ahmet hassan 2 metreden direğe atıyor tümerin boş kaleye yuvarlayacağı topu frank de boer son anda kornere atıyor karşı tarata ise sabrinin 2 uzaktan şutu var birini cordoba alıyor diğeri tayfurun götüne çarpıp direkten dönüyor ve maç ortada oluyor.Bide sahaya gireceklermiş madem kırdınız demirleri niye giremediniz yemedimi?Galatasaray yenilmemek için oynadı ,hakemin ve Allahın yardımıyla başardı ve çocuklar gibi sevindi.10 kişi oynamaktan bahsetmişken Beşiktaş pancuyla çıktığı her maçta 10 kişi oynuyor bilmem farkındamısınız Cihan 10 kişi bıraksa bile İsmet arzuman sizin 11. adamınız oldu bunuda unutmayın.

• Bence maç derbi maçi gibi degildi....
  • tuna kusura bakma ama cok eziksin yaa :)
  • ezik olduğumu bırakta sen 1 puan için son 3 dakkada 2 defans oyuncusu alan kendi ezik takımına bak. cevap veremeyince böyleboş konuşuyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.