Şimdi Ara

BJK logolu PassoLig kartlar 25 TL yerine ücretsiz! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
4.423
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: headsurfer

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu’nun, Cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği maçının tüm hasılatını Soma’daki ihtiyaç sahiplerine bağışlanması kararına destek olmak üzere, maç saatine kadar alınacak BJK logolu PASSOLİG Kartlar’dan yıllık e-bilet kullanım bedeli alınmayacaktır.

Taraftarlar, maç saatine kadar web sitemizden ve BJK Plaza gişelerinden BJK logolu PASSOLİG Kartlar’ını yıllık e-bilet kullanım bedeli ödemeden alabilir, biletlerini PASSOLİG Kartlar’ına yükleyerek Soma’ya destek olabilirler.

www.passolig.com.tr

Diğer başlık reklama takılıp açılmadığı için tekrar açmak zorunda kaldım.

yanlış bilgi vermeyin.
    sadece 1 yıllık hizmet bedeli alınmayacak. sonraki yıllarda alınacak hizmet bedellerini cebinizden mi ödeyeceksiniz @headsurfer ?

• ptt den alırsanız da 5.50 tl ücret ödersiniz sadece kredi kartı ile kurye ödemesi yapmak istemeyenler nakit ödeme türünü seçecek ve tc kimlik numarası ile ptt ye kurye ücretini yatırırsa kart gelecek. bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nero1453 -- 17 Mayıs 2014; 11:35:44 >
  • zaten alacaktım yıllık ücret yokken başvuru yaptım hemen basım aşamasına geçilmiş
  • amaç yardım ise PASSOLİG almayın bir sürü maç yapılacak tshirtler basılıyor gidin onlardan alın,
  • Amaç yardım etmekse passolig kart olmadan bilet satışına izin verilsin...Ama vermezler maksat yardım değil passolig üyesini çoğaltmak...Hala ceplerini düşünüyorlar...

Almayın aldırtmayın...Boş tribünlere oynasın herkes...Kimseyi zengin edecek değiliz...

Yardımlarımızı başka yollardan yapalım...
  • passolig iptal olmadı mı
  • Beşiktaş'lı olup da maça gitmek isteyen arkadaşlar bu kartı almak zorunda ve bugün maç saatine kadar gelecek yıl dahil olmak üzere ücretsiz.

Bireysel olarak PassoLig almayıp protesto edebilirsiniz ama maça gidecek arkadaşların bu fırsattan yararlanması için açtığım konuya abuk subuk siyasi mesajlarla doldurmayın. Bedava alacağın kart neyin fırsatçılığı olacak. En kötü alır kullanmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: k35

konu yakında siyasiye dönecek anlaşılan.lütfen ana konudan sapmayalım arkadaşlar. bunu açan arkadaş isteyenler yararlansın diye açmış.

MAHKEMECE YASAKLANMIŞ ŞEYLERİ İSTEYEN ALSIN DİYE AÇABİLİYOR MUYUZ?

ÇOK UYGUN FİYATLI EROİN DİYE KONU DA AÇSIN BU ARKADAŞ?!!!

böyle saçmalık olmaz!!

zaten o adamlar sizi banka müşterisi yapma derdinde. seneye de kartın yıllık ücreti olmadan bilet-kombine sattırmayıp oradanda vururlar...

Arkadaşım açtığım konuyu eroin satışı vs ile nasıl bağdaştırdın hayret bir şey ya. Bugün maça gidecek Beşiktaş taraftarı bu kartı almak zorunda. Seneye kombine alacak kişiler de almak zorunda. 25 TL verip alacak arkadaşların bedava alabilmesi için paylaştım. İster al ister alma bana ne. Fenerbahçe'liyim diye gördüğüm fırsatı paylaşamaz mıyım? Sadece Fenerbahçe ve Kasımpaşa uygulamıyor şu an. Diğer takım taraftarları almak zorunda. Tüketici mahkemesi kart ücreti de alınmayacak diyor ama tüm bankalar alıyor. Kim takar Yalova kaymakamını misali olmuş. İsteyen almasın isteyen protesto etsin isteyen arkadaşlar da bedavaya yararlanabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: xvso

quote:

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu’nun, Cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği maçının tüm hasılatını Soma’daki ihtiyaç sahiplerine bağışlanması kararına destek olmak üzere, maç saatine kadar alınacak BJK logolu PASSOLİG Kartlar’dan yıllık e-bilet kullanım bedeli alınmayacaktır.

Taraftarlar, maç saatine kadar web sitemizden ve BJK Plaza gişelerinden BJK logolu PASSOLİG Kartlar’ını yıllık e-bilet kullanım bedeli ödemeden alabilir, biletlerini PASSOLİG Kartlar’ına yükleyerek Soma’ya destek olabilirler.

www.passolig.com.tr

Diğer başlık reklama takılıp açılmadığı için tekrar açmak zorunda kaldım.

yanlış bilgi vermeyin.
    sadece 1 yıllık hizmet bedeli alınmayacak. sonraki yıllarda alınacak hizmet bedellerini cebinizden mi ödeyeceksiniz @headsurfer ?

Alınacak kartlar bu sezonun son maçı ve gelecek sezonu (2014-2015) kapsayacak. 2015-2016 sezonunda yenilemek isterseniz kart ücretini ödersiniz. Ödemezseniz iptal edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert969

Şimdi bu kartı alırsak ücretli mi ücretsiz mi

Kuryeyle adresine istersen sadece 5,5 TL kurye bedeli ödüyorsun. PTT'den teslim alacağım derseniz ücretsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesaydin00

25 tl yerine değil hocam. İstanbuldakiler bürülardan alma imkanları var 20 tl aidat ücreti var onu almıyorlar. Ama İstanbul dışındakiler sadece kurye ücretini ödüyor. 5.5lira. Ben basvurdum. 2 ay digiturkplay premium üyelik veriyor. Beko basketbol lgi playoff u izlerim sonra iptal ettiririm

Normalde kurye ücreti ile beraber 30,50 TL BJK logolu kart ücreti. 25 TL indirimle 5,5 TL'ye almışsın. PTT'den alsan kurye ücreti de ödemezsin.
  • headsurfer kullanıcısına yanıt
    Ptt şubesinde teslim alican diye bir seçenek yoktu hocam. Mecbur kurye ile gelsin işaretini isaretlettim. Bilseydim ptt şubesinden alirdim evde bulamazlar beni zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enesaydin00

25 tl yerine değil hocam. İstanbuldakiler bürülardan alma imkanları var 20 tl aidat ücreti var onu almıyorlar. Ama İstanbul dışındakiler sadece kurye ücretini ödüyor. 5.5lira. Ben basvurdum. 2 ay digiturkplay premium üyelik veriyor. Beko basketbol lgi playoff u izlerim sonra iptal ettiririm

Normalde kurye ücreti ile beraber 30,50 TL BJK logolu kart ücreti. 25 TL indirimle 5,5 TL'ye almışsın. PTT'den alsan kurye ücreti de ödemezsin.

+1 bende elden almak istiyorumu işaretledim bedavaya geldi

• puştlar öğrenciyiz diye mi ne kredi kartı vermediler. Otomatik olarak banka kartına çevirmişler. Ben de iptal edicem hatta bekliyom. Ya adam akıllı ver ya hiç verme
  • Alacaksanız ön ödemeli kart alın. Kredi kartında yıllık aidat, banka kartında hesap işletim ücreti dayayabilirler. Okumadım detayları ama... TAHMİNİM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallıBey -- 17 Mayıs 2014; 17:07:23 >
  • Passolig kadar saçma uygulama yok.Bilet fiyatları olmuş kaç para biz hala passolig içinde mi para ödeyeceğiz.

Bilet alıyorsak al kimliğimizi gir üstüne ya da maça gidenlerin kimlik bilgilerini topla passolig ne?
  • Hangi kuryeye veriyorlar belli mi acaba?aktif kurye ise vermiycem ondan soruyom?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k35 -- 17 Mayıs 2014; 18:43:01 >
  • Arkadaşlar ptt şubesinden teslim seçeneği nerede ben göremedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Rex -- 18 Mayıs 2014; 12:33:04 >
  • Ne biçim ülkede yaşıyoruz, maç izlemek için bir bankanın müşterisi olmak o bankaya kişisel bilgilerimizi vermek zorundayız. Yukarıda birileri bizim hakkımızda kararlar alıyor; şu kesimi sen sömür, şu kesimi sen sömür diye bizi birilerine peşkeş çekiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diger turlude kara borsadan bilet aliyoruz, veya cok istedigimiz bir maca hergelen 20 bilet aldigi icin bilet bulamiyoruz, yada hic kimsenin kaydi olmadigi icin bir olay cikiyor ve faili mechul oluyor vsvs. Pasolig i elestirebilirsiniz ama elestirirken alternatif cozum sunmalisiniz.

Not: pasoligi savundugum anlasilmasin. Objektif baktim.pasolig kartim yok ve hic kullanmadim. Hatta hic gercegini gormedim bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.