Şimdi Ara

BJK logolu PassoLig kartlar 25 TL yerine ücretsiz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
4.423
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş JK Yönetim Kurulu’nun, Cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği maçının tüm hasılatını Soma’daki ihtiyaç sahiplerine bağışlanması kararına destek olmak üzere, maç saatine kadar alınacak BJK logolu PASSOLİG Kartlar’dan yıllık e-bilet kullanım bedeli alınmayacaktır.

Taraftarlar, maç saatine kadar web sitemizden ve BJK Plaza gişelerinden BJK logolu PASSOLİG Kartlar’ını yıllık e-bilet kullanım bedeli ödemeden alabilir, biletlerini PASSOLİG Kartlar’ına yükleyerek Soma’ya destek olabilirler.

www.passolig.com.tr

Diğer başlık reklama takılıp açılmadığı için tekrar açmak zorunda kaldım.

• Fırsatçılık.
  • Almayın aldırmayın yardımlarınızı başka yollardan yapın
  • headsurfer kullanıcısına yanıt
    25 tl yerine değil hocam. İstanbuldakiler bürülardan alma imkanları var 20 tl aidat ücreti var onu almıyorlar. Ama İstanbul dışındakiler sadece kurye ücretini ödüyor. 5.5lira. Ben basvurdum. 2 ay digiturkplay premium üyelik veriyor. Beko basketbol lgi playoff u izlerim sonra iptal ettiririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesaydin00

25 tl yerine değil hocam. İstanbuldakiler bürülardan alma imkanları var 20 tl aidat ücreti var onu almıyorlar. Ama İstanbul dışındakiler sadece kurye ücretini ödüyor. 5.5lira. Ben basvurdum. 2 ay digiturkplay premium üyelik veriyor. Beko basketbol lgi playoff u izlerim sonra iptal ettiririm
    Yapacağı yardımı bile yandaşlara yardım ile yapmaya kalkıyor beşiktaş klübü. Yaptığı da ayrıca hukuki olarak suç. Passolig denen yandaş zengin etme icadı nın yürütmesi durduruldu firmanın itirazı reddedildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KSK_istayfa

Yapacağı yardımı bile yandaşlara yardım ile yapmaya kalkıyor beşiktaş klübü. Yaptığı da ayrıca hukuki olarak suç. Passolig denen yandaş zengin etme icadı nın yürütmesi durduruldu firmanın itirazı reddedildi.

Alıntıları Göster
    konu yakında siyasiye dönecek anlaşılan.lütfen ana konudan sapmayalım arkadaşlar. bunu açan arkadaş isteyenler yararlansın diye açmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: k35

konu yakında siyasiye dönecek anlaşılan.lütfen ana konudan sapmayalım arkadaşlar. bunu açan arkadaş isteyenler yararlansın diye açmış.

Alıntıları Göster
    bir Beşiktaşlı olarak hiçbir şekilde bu tür bir kart almayacağım..
  • quote:

• Şimdi bu kartı alırsak ücretli mi ücretsiz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

quote:

Beşiktaş federasyona bu maçta yardım organizasyonu yapılacağını bu sebeple passolig uygulamasının iptal edilmesini istedi. Ama federasyon bunu kabul etmedi.
    Yaptığı yardım da suç değil çok güzel bir örnek uygulama. Kulübü tebrik ediyorum

• Tamam mahkemece yasaklanmış da bu ülkede mahkemenin verdiği kararlar uygulanıyor mu ki? Atatürk orman çiftliğindeki yeni yapılan başbakanlık konutuna da durdurma kararı verdiler ama adamlar çatır çutur dikiyor binayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert969

Tamam mahkemece yasaklanmış da bu ülkede mahkemenin verdiği kararlar uygulanıyor mu ki? Atatürk orman çiftliğindeki yeni yapılan başbakanlık konutuna da durdurma kararı verdiler ama adamlar çatır çutur dikiyor binayı
    Mahkeme yasak, diyor; TFF Pasoligi kaldıramazsın, diyor... Kulüp federasyona müracaatta bulundu, kabul görmedi.
  • Bunu azizbahçe yapsaydi burada övgüler birbirini iizlerdi..helal olsun yönetime sonuna kadar destekliyorum.beşiktaşlı ve arada maçlara gidip destek olan biri olarak gurur duyuyorum..
  • Maalesef iptal edilmemiş, yürütmesi durdurulmuştu. Bugün o da iptal oldu ve yeniden "yasal" olarak hayatımıza.

kaynak :http://www.trthaber.com/haber/spor/passolig-devam-127814.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedium

Maalesef iptal edilmemiş, yürütmesi durdurulmuştu. Bugün o da iptal oldu ve yeniden "yasal" olarak hayatımıza.

kaynak :http://www.trthaber.com/haber/spor/passolig-devam-127814.html
    başvuruyu yaptım kartı bekliyorum.. Eğer pttden elden almak isterseniz 5,50 tlyi ödemiyorsunuz
  • Almayın !!!
    Aldırtmayın !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

Almayın !!!
    Aldırtmayın !!!
    bunu uygulamayan takım 100 bin lira ceza yemiyormuydu ? o daha mantıklı olmazmıydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: headsurfer

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu’nun, Cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği maçının tüm hasılatını Soma’daki ihtiyaç sahiplerine bağışlanması kararına destek olmak üzere, maç saatine kadar alınacak BJK logolu PASSOLİG Kartlar’dan yıllık e-bilet kullanım bedeli alınmayacaktır.

Taraftarlar, maç saatine kadar web sitemizden ve BJK Plaza gişelerinden BJK logolu PASSOLİG Kartlar’ını yıllık e-bilet kullanım bedeli ödemeden alabilir, biletlerini PASSOLİG Kartlar’ına yükleyerek Soma’ya destek olabilirler.

www.passolig.com.tr

sana ne birader beşiktaşlı mısın da konusunu açıyorsun?

sıcak fırsat değil!

BU KONUDA BU YAPILANDA SUÇTUR!!

MAHKEME KARARIYLA İPTAL EDİLMİŞTİR BU PASSO LİG. BİRDE BEDAVA DEMEYİN ŞUNA ZATEN SATMAYA HAKLARI YOK.
    MAHKEME KARARIYLA TESCİLLİ ÖLMÜŞ BİR SİSTEMDİR.

KİMSE TAYYİP'İN DAMADI ÇALIK'I ZENGİN ETMEK ZORUNDA DEĞİL!!!

bu kartla beraber dandik aktif bank müşterisi olmayın OYUNA GELMEYİN!

SOMA için ayrı bir hazırlık maçı olacak bu maçta PASSOLİG oyununa gelmeyin!!

Altına imzamı basarım 100%100 dogru diyorsun ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarigol45 -- 17 Mayıs 2014; 0:45:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sarigol45

quote:

quote:

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu’nun, Cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği maçının tüm hasılatını Soma’daki ihtiyaç sahiplerine bağışlanması kararına destek olmak üzere, maç saatine kadar alınacak BJK logolu PASSOLİG Kartlar’dan yıllık e-bilet kullanım bedeli alınmayacaktır.

www.passolig.com.tr

sıcak fırsat değil!

MAHKEME KARARIYLA İPTAL EDİLMİŞTİR BU PASSO LİG. BİRDE BEDAVA DEMEYİN ŞUNA ZATEN SATMAYA HAKLARI YOK.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: nayir

quote:

Orijinalden alıntı: sarigol45

quote:

quote:

www.passolig.com.tr

sıcak fırsat değil!

+1

dedikleriniz doğru ama er yada geç kılıfına uydurarak yine istediklerini yaptıracaklar. bence bjk li arkadaşlar alsın, fırsat varken.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.