Şimdi Ara

BJK logolu PassoLig kartlar 25 TL yerine ücretsiz! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
4.425
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu passolig kartıda bazı arkadaşlar çok büyülttü sanki çok önemli bilgilerimizi istiyorlar alt tarafı adres tc kimlik numarası veriyorsunuz bu bilgileri bir çok yere zaten veriyoruz.bu bilgilerden hiç bişey olmaz.bence büyük rahatlık.netden maçı satın alıyorsun kartına yükleniyor direk stada girip hızlıca maça giriyorsun.karaborsa sorunuda kalkıyor ayrıca kim yanlış yaparsa tespiti daha kolay olur eminim artık daha az saha kapama cezası olacak.bu kadar eleştirilecek ne var anlayamadım.
  • otuztemmuz kullanıcısına yanıt
    Sorun bilgilerimizi vermek değil, zorla tanınmamış ufak ve nasıl seçildiği belli olmayan bir bankanın müşterisi yapılmak. Bu kartı kulüpler veya TFF kendisi verse benim için bir sorun yok. Ha illa banka aracılığıyla yapılacaksa belli başlı büyük bankalardan da alabilmeliyiz. Bu X banka zorlamasına karşıyım ben, burada amaç bu bankaya müşteri toplayıp büyütmek ve iyi bir paraya satmak. Bunu idrak edemeyenin aklından şüphe ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bildiğim kadarıyla ihale yapıldı ve aktifbank dışında kimse başvuru yapmadı.tek bankaya verilmesi bence daha iyi çünkü stadlara kurulum olsun kart hizmetleri olsun hepsinin masrafını banka karşılıyor bütün alt yapı aktifbanka ait.a bankası olsada b bankası olsada bizim için değişen bişey olmayacak bu kadar büyültecek ne var anlamıyorum.

not : ihale sonucunda 70 milyon dolarlık (yaklaşık 150 milyon tl) yatırım maliyetini karşılamayı kabul eden, bunun üstüne de kulüplere her sene garanti para ödeyerek 10 yılda en az 150 milyon tl vermeyi kabul eden aktif bank birinci çıktı. (ihaleye ptt ve 6 bankalık bir konsorsiyum da rakip olarak girdi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuztemmuz -- 19 Mayıs 2014; 0:58:40 >
  • Hala devam ediyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheem

Hala devam ediyor mu

Maalesef kampanya bitmiş. Alanlara hayırlı olsun.
  • Ben açıkçası Passolig'e neden bu kadar insan düşman ve almayın diye diretiyor onu anlamıyorum. Ben sadece yıllık kart ücretine ayarım bu konuda. Yıllık sorma ver ücretini (soygununu) almasalar sistem olarak mantıklı bir sistem bence. Hani olur maliyetini ister anlarım. Kart ücreti ve kurulan sistemin kişi başına düşecek ücretini ödemek mantıklı ama o da cüzi ve bir defalık bir ücret olması kaydıyla.
    Ayrıca şu var, TFF bildiğim kadarıyla gelirini kendisi kazanıyor ve bir organizasyon olması sebebiyle devletle hiçbir ilgisi yok. Kamu ihale kanununa tabii bir kuruluş mudur açıkçası bilmiyorum ama eğer tabii değilse bırakın ihale yapmayı bu işi yapması için istediğine bu işi verebilir. Bu işi yapan şu kişiymiş bu kişiymiş açıkçası beni ilgilendirmez. Sonuçta benim, senin ve kamunun cebinden çıkan bir para değil ihalenin kime verildiği (burada yine yıllık kart ücretini bu varsayımımdan ayrı tutuyorum). Buradaki en kötü durum dediğim gibi yıllık kart ücreti adı altında gereksizce insanların soyulmasıdır. Buna da TFF'nin bir çözüm bulması gerekir. Ben açıkçası ücretsiz diye aldım Beşiktaş logolu kartı. Seneye bakacağım duruma göre gerekirse kapatırım. Yandaş vs beni ilgilendirmez, TFF ihale açmış ve sadece çalık grubu girmiş ne yapabiliriz? Diğer büyük bankaların bundan haberi yok muydu? Bal gibi vardı. Devlet bankalarının haberi yok muydu? Bunların da vardı. Çalıktan kat kat büyük holdinglerin haberi yok muydu? Bence onların da vardı. Siz zannediyor musunuz adamlara yedirmediler? Bugün bakınız Tüpraş, Telekom vs kimlere ait? Bir çoğu nedense yandaş diye bahsedilenlere ait değil. Neden peki? Bence adamlar esas para nerede onu biliyorlar. Böyle çerçöp işlerle uğraşmıyorlar diye düşünüyorum. Tabi bunlar benim varsayımlarım benim mantığıma yatanlar. Herkesin düşüncesine saygılıyım. Tek derdim bir an önce şu yıllık kart ücreti mevzusunu çözmeleri.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.