Şimdi Ara

BJK Maçı İçin Bilet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar BJK maçı için Ankara'dan İstanbul'a geleceğim. Uçak biletimi aldım bile çoktan. Eğer maça gidemeyecek olan kombine sahibi arkadaşlar var ise uygun fiyat verirlerse almak isterim. Kalkıpta 200 - 300 TL fiyat çekmeyin zaten şu anda sezon sonuna kadar kombin alsan 200 TL onun için uygun fiyat veren arkadaş olursa almaya hazırım! Ne olur ne olmaz maç biletleri satışa çıktığında bi problem olur alamayız diye şimdiden satıcı varsa görüşelim PM üzerinden.

• BJK Maçının biletleri ne zaman satışa cıkacak acaba bende gitmeyi planlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaYoFFHeLL

BJK Maçının biletleri ne zaman satışa cıkacak acaba bende gitmeyi planlıyorum

Muhtemelen ayın 18 nde satışa çıkacak ancak 20 sine kadar sadece GS BONUS sahipleri alabilecek. 20 Mayıs Çarşamba günü genel satışa açılır zannediyorum! Büyük ihtimal bilet bulunur ama ben Ankaradan geleceğim ve uçak biletimi aldığım için işimi sağlama almak istiyorum! Tekrar belirteyim maça gitmeyecek olan kombin sahibi arkadaşlar var ise uygun fiyat koyarlarsa biletlerine talibim!
  • O! Maca! Gidicem!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben o maca gidemeyecegim sehir disinda olacagim icin ama soyle bir durum var su anda kombine alsan 200 liraya alamiyorsun o kombineler bitti su an alabilecegin en ucuz kombine 350 lira o da dogu ust besiktas macina 200 liradan asagi bilet bulabileceginizi sanmiyorum ben de 200den asagiya vermem sahsen gidebilecek durumda olsam 1000 lira veren de olsa vermezdim orasi ayri millet yok passoligti yok metroydu derken butun sezon istanbulun bir ucundan maca gittim o kadari da hakkim diye dusunuyorum

• CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    Eğer uygun fiyat verirseniz ben biletinize talip olurum acıtasyon yapmaya gerek yok. Çalışan olduğum için pazar sabah gidip pazatesi sabah dönmek zorundayım! Bu nedenle uçak bileti aldım ama ne kadar erken alırsanız alın bilet fiyatları ortada! Bu nedenle bilete verebileceğim miktar maksimum 75 - 100 TL arası olabilir. Eğer düşünürseniz ve bileti satamazsanız almak isterim o maç için! Teşekkürler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Eğer uygun fiyat verirseniz ben biletinize talip olurum acıtasyon yapmaya gerek yok. Çalışan olduğum için pazar sabah gidip pazatesi sabah dönmek zorundayım! Bu nedenle uçak bileti aldım ama ne kadar erken alırsanız alın bilet fiyatları ortada! Bu nedenle bilete verebileceğim miktar maksimum 75 - 100 TL arası olabilir. Eğer düşünürseniz ve bileti satamazsanız almak isterim o maç için! Teşekkürler!

O fiyatlara cok zor umarim bulursunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    Yinede düşünün eğer dediğim fiyata bırakmak isterseniz hemen alabilirim. Sonuç olarak sizde gitmeyeceksiniz. Tabi belki 200 250 TL yede alıcı bulacaksınız bilemiyorum ama eğer söylemiş olduğum fiyatlara iner bi güzellik yaparsanız sevinirim.
  • Güncel arkadaşlar. Fazla yüksek fiyat çekmeyen bileti devredecek arkadaşlar lütfen görüşelim!
  • Beşiktaş maçı bilet fiyatları ne olur? Bu maça özel bilet fiyatlarında baya artış olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur2280

Beşiktaş maçı bilet fiyatları ne olur? Bu maça özel bilet fiyatlarında baya artış olur mu?

120 den başlar büyük ihtimalle

• mersin maçını yenersek o biletin değeri paha biçilemez. 150den yukarı çıkın derim şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

mersin maçını yenersek o biletin değeri paha biçilemez. 150den yukarı çıkın derim şahsen.

Doğrudur. Yani mesele dediğim gibi para değil. İstanbul'da yaşasam kafadan pazarlıksız satandan 250 TL ye alırım ben o maça bileti. Mesele benim Ankaradan geliyor olmam ve zaten sadece yol için çoktan 200 TL harcamış olmam. Yoksa Takımdaşım bir adamı kesinlikle bu konuda zorlamam aksine adam ne istiyorsa veririm sonuçta bu armaya para kazandırmış almış adam. İnş uygun fiyatlı biri çıkacak!
  • ben de bilet arıyorum 1.kategoriden ilgilenen varsa görüşelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.