Şimdi Ara

Bjk ve Fb bu hafta puan kaybeder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fener-Akhisarla içerde Bjk-Trabzon deplasmanındda.Birisi berabere kalabilir gibime geliyor.Tahminleriniz nasıl ?

• Fb rahat alacak.Bjk berabere kalabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Db kaybetmez ama bjk belki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beşiktaşın puan kaybetme ihtimali var. quaresma yokken hücumda çok sıkıntılılar. trabzon da çok kötü.
    fenerbahçe akhisara puan kaybetmez. bu tarz kontra atak takımlarına karşı iyi savunma yapıyorlar. feneri önde basan takımlar zorlar. stoperleri kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

beşiktaşın puan kaybetme ihtimali var. quaresma yokken hücumda çok sıkıntılılar. trabzon da çok kötü.
    fenerbahçe akhisara puan kaybetmez. bu tarz kontra atak takımlarına karşı iyi savunma yapıyorlar. feneri önde basan takımlar zorlar. stoperleri kötü.

bjk cok buyuk ihtimal puan kaybedecek.. fener'e hakem yardımı gelmez ise puan kaybeder.. -ki o yardım jet hızıyla gelecektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

beşiktaşın puan kaybetme ihtimali var. quaresma yokken hücumda çok sıkıntılılar. trabzon da çok kötü.

bjk cok buyuk ihtimal puan kaybedecek.. fener'e hakem yardımı gelmez ise puan kaybeder.. -ki o yardım jet hızıyla gelecektir..

beşiktaş akhisarla oynasa puan kaybetme ihtimalini daha yüksek görürdüm.
    trabzonda hiç iş yok. büyük maçları evlerinde oynamayı beceremiyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

beşiktaş akhisarla oynasa puan kaybetme ihtimalini daha yüksek görürdüm.
    trabzonda hiç iş yok. büyük maçları evlerinde oynamayı beceremiyorlar

trabzona değilde bjk ye güveniyorum puan kaybı konusunda.. O çok övülen Okay yokuşl'dan ön libero olmaz.. o varken sürekli olmadık açıklar veriyorlar.. Tolgada önlibero oynadı çok saldırıyor çok top kapıyor vs diye övduler. Fernando top kapmadan alan kapatarak rakip atakları kesiyor, alan açarak bizim ataklarımızı yönetiyor..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akhisar
  • Tık tık akhisar.İçerde Dışarda helal lan size
  • quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

Fb rahat alacak.Bjk berabere kalabilir

• Bizim yıllardır yapamadığımızı iki senedir gelip vurup gidiyor adamlar helal olsun
  • Beyler önümüzdeki 2 haftada galip gelirsek,forumdan bi öğrenci kardeşime forma alıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.