Şimdi Ara

BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar | Kanal D (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
4
Favori
111.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skeçlere tekrardan öyle bir göz atıyorumda bazen oyuncular sunumu bırakıp normal lafa geçebiliyor özellikle Eser bunu çok yapıyor. Mesela yıldönümü skecinde , Oğuzhan böyle iğrenç olduğunu belirten bir bakış attı Esere , Eser girdi lafa "İğrencim biliyorum , Pastayla prova yapmadık gerizekalı" çikolatayı yerken "Çikolataylada yapmadık" veya Ersinin borç isteğini belirtmek için eve gittiğinde "Oo yenge sende mi bu skeçte oynuyorsun?" gibi oyun dışı konuşmalar çok kötü geliyor benim gözüme kimine göre eğlenceli , sempatik gelebiliyor ama bana nedense hiç güzel gelmiyor.
  • Duyduğuma göre yeni bölüm pazar günüymüş ? Doğrumudur ?

Edit : Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 7 Kasım 2008; 18:44:51 >
  • Erhan,katılıyorum.Doğallığı ve gidişatı bozuyor.
    Kénan,evet yeni bölüm pazar günü;ya seyirci istedi ya da reyting sıkıntısı var.Muhtemelen reyting sıkıntısıdır.İlk sezon en fazla 2 skeç güldürmezken şimdi 2-3 skece anca gülüyoruz.
  • Pazara geçmesine sevinmedim.

Geçen haftaki bölümü yani 9. bölümü yeni izledim. Tribün ile bip'e koptum bittim.
    Hele tribün favori skeçlerim arasına girdi.
    Düriyenin güyümleri kalaylı süperdi ya
  • pazar günü izlenecek bişey yoktu iyi oldu....
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Pazara geçmesine sevinmedim.

Geçen haftaki bölümü yani 9. bölümü yeni izledim. Tribün ile bip'e koptum bittim.
    Hele tribün favori skeçlerim arasına girdi.
    Düriyenin güyümleri kalaylı süperdi ya

aynen ya gelmiş geçmiş en güzel skeçlerden 1iydi. bize de hitap ediyor ya 1az ne bilim futbol falan

• bu haftaki ilk skeçler dandikti... sondaki şebeke ile mulakat çok süperdi.. hele mulakat çok akıllıca yazılmış iyi de oynadılar...

birde oyunlarda ister istemez sözleri felan unutuyolar komik duruma düşüyorlar onlarda ayrı bir renk katıyo
  • Yine indirip izleyeceğim
  • ben bu haftaki skeçleri hiç beğenmedim. bence hepsi vasattı. onların tabiriyle "YANİ" . oynamasalardı da olurdu. en son mulakat kötünün iyisiydi diyebilirz.
  • Ben de indirdim şimdi izlicem eve gidimde şimdi dersteyim.
  • dünkü bölümü bende beğenmedim.
  • quote:

Halen izlemedim.

• Skeçler hala komik bazıları dışında. En çok Ersin'e gülüyorum çok iyi oynuyo adam ya
  • gülümsemelerimden ibaretti.

metin'in tosun esprisine güldüm o kadar
  • dünkü bölümde 1-2 skeç haricinde pek beğenmedim
  • Dediğim gibi geçen sezonun başarısından dolayı işleri biraz sermişler gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

dünkü bölümde 1-2 skeç haricinde pek beğenmedim

Evet vasat gibiydi...
  • quote:

İzlemedim
    İndireceğiz artık

Valla bende çoğu dizi, program , talk show, hatta haber bültenlerini bile internetten takip eder oldum televizyonda izleyemiyorum yayın saatinde başka işlerle meşgul oluyorum ama izlemem için engel olmuyor hiçbir zaman :) Amerakalının tivosu varsa bizimde rapidimiz ve tvden kayıt yapıp paylaşmayı seven insanımız var

• Yorumlara bakarak indirmemeye karar verdim.Bu hafta izlemeyeceğim.
  • cidden deymez yaw
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.