Bildirim
BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar | Kanal D (69. sayfa)
KAHVE DUNYASI Dünyası Lavi Karışık Dolgulu Çikolata Kutulu, 1Kg : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN733719/?psc=1
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
37.bölüm çok kötüydü. Emlak skeçi güzeldi bir tek. Burcu neydi öyle ya. Ne günah işledi de Allah taş yaptı.. -
Gerçekten çok iyi gidiyolar Forever Hıyarlı Baba -
geçen haftaki çok kötü bir bölümdü.yarıda kapattım.bu akşam yeni bölüm yok sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Loading
quote:
Orijinalden alıntı: REM1903
İbrahimde Olmasa izlenmezdi bu bölüm.
ersin OUT ibo İN
Her zaman
İbo hayranıyım. -
Çok güzel bir asansör skeci yaptılar. Daha sonra Yılmaz Erdoğan sahneye çıktı 1-2 konuşma yaptı ve sonra seyircilerden 3 tane velete söz hakkı verdiler. Bu veletlerin en az 10 dakika saçma salak muhabbetlerinden sonra ise reklama girildi. Olacak iş değil yani. Eminim bir çok kişi benim gibi düşünmüştür. Biz programı veletleri izlemek için açmıyoruz, skeç izlemek, gülmek için açıyoruz. Programınız hazır değilse, kısa tutun o zaman. İki tane fazla reklam gireceğim diye bu kadar uzatmanın alemi yok. -
alacan kotasız interneti,Yükleyecen sonra internetten,Konuşmaların olduğu yeri ileri sardırcan,Oh mis :D -
@Eh®imeN, aynen katılıyorum. Yılmaz Erdoğan da bazen uzatıyor da uzatıyor. Hele o ufaklıklar da işin cabası. -
quote:
Orijinalden alıntı: REM1903
alacan kotasız interneti,Yükleyecen sonra internetten,Konuşmaların olduğu yeri ileri sardırcan,Oh mis :D
Zaten kotasız, indirmek problem değilde arada izliyorum zaten. Oda bu saçmalıklar sayesinde yok oluyor. -
3-4 haftadır izliyorum.
Bu haftaki bölüm rezaletti.
Şurdan 5-10 kişi toplansak daha iyi skeçler yazıp oynarız diye düşünüyorum. -
bu sezona genel olarak bakarsak tek kelimeyle berbat,böyle giderse biter bu program -
bu sezon gerçekten kötü gidiyolar ordaki seyirci bile gülmüyor. şımardılar galiba.. -
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
bu sezon gerçekten kötü gidiyolar ordaki seyirci bile gülmüyor. şımardılar galiba..
şımardılar gerçekten. Şımaran herkese -
quote:
Orijinalden alıntı: Samet.58
quote:
bu sezon gerçekten kötü gidiyolar ordaki seyirci bile gülmüyor. şımardılar galiba..
şımardılar gerçekten. Şımaran herkese
ama bi de sinema filmi çekiyolardı onla birlikte skeç yazmak zor olabilir. bakalım bu 2 hafta çıkacak ne mal oldukları -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Samet.58
quote:
şımardılar gerçekten. Şımaran herkese
ama bi de sinema filmi çekiyolardı onla birlikte skeç yazmak zor olabilir. bakalım bu 2 hafta çıkacak ne mal oldukları
Filmi çok önceden çekmiyorlar mıydı ?
-
Kimse seyretmemiş
Bölüm fena değildi ama Yılmaz Erdoğan'ın muhabbetleri biraz kurtardı yine
Aşkı memnu süperdi özellikle emre'nin tipi
Yalnız fazla argo olmaya başladılar recep ivediği geçicekler nerdeyse özellikle o otobüs skeci çok gereksiz saçma sapan argolarla doluydu
-
otobüs skeciyle en sondaki hayal skeci güzeldi... pelin aynı babasına benzemiş bıyık takınca
en son hayal skecide süperdi... Bülentin "eğitimciyim ben tüccar değil" anektoduda çok yerinde ve süperdi. Baba yarısı esprilerinde koptum zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 9 Kasım 2009; 10:57:02 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Loading
otobüs skeciyle en sondaki hayal skeci güzeldi... pelin aynı babasına benzemiş bıyık takınca
en son hayal skecide süperdi... Bülentin "eğitimciyim ben tüccar değil" anektoduda çok yerinde ve süperdi. Baba yarısı esprilerinde koptum zaten
görevini yapmış adam ya
-
Otobüs skeçi bence iyi çalışılmamıştı, hiç gülmedim nerdeyse, en iyi skeç bana göre Oğuzhan'ın Madagaskara gitme skeçiydi. -
Bilerek izlemedim dünkü bölümü
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X