Şimdi Ara

BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar | Kanal D (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
4
Favori
111.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Git gide dandikleşiyor.Yarısı zaten Yılmaz Erdoğan'ın seyircilerle olan saçma sapan konuşmalarıyla geçiyor.
  • Ben bıraktım artık izlemeyi.2 bölümdür izlemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CatSK

Git gide dandikleşiyor.Yarısı zaten Yılmaz Erdoğan'ın seyircilerle olan saçma sapan konuşmalarıyla geçiyor.

+1

2 dk oynayıp reklama giriyorlar
  • reklam olayı çok sinir evet ama adamlar harika ya bayılıyorum. her hafta kaçırmadan izliyorum :)
  • eet artık onlarda sıkıldı.. belkide izleyiciden kaynaklanıyodur, o kadar izleyiciyi tv ekranında yer alırsa olacağı buydu
    herkes bi cevher maaşallah.. lafları bitmiyo adamların
  • Artık gerçekten sıkmaya başladı,skeçler yerine yarım saat konuşmalarını dinliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrslost

Artık gerçekten sıkmaya başladı,skeçler yerine yarım saat konuşmalarını dinliyoruz

b*ttürk forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading

Artık gerçekten sıkmaya başladı,skeçler yerine yarım saat konuşmalarını dinliyoruz

b*ttürk forever

güzel bölümlerde,Aynen

• Bu sezon nerdeyse hiç bir bölümünü izlemedim.Yorumlara bakarsak eski formlarından uzaklar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 15 Kasım 2009; 21:19:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdém53

Bu sezon nerdeyse hiç bir bölümünü izlemedim.Yorumlara bakarsak eski formlarından uzaklar..

Yorumlara niye bakıyorsun ki onlara göre güzel olmayan sana göre güzel olabilir. Ayrıca ben hala zevkle takip ediyorum.
  • bugün tamamını izliyemedim ama o karıncalı ağustos böcekli güzeldi
  • Karınca-Ağustos bu yılın bombası yav. Allahım harikaydı ya o skeç.
  • 1 tane özenilmiş skeç oluyo
    diğerleri tamamen bel altı esprilerle doldurulmuş komiklikten bir hayli uzak....

son bölümlerde gittikçe sıkıcı oldu + reklamlarla hiç izlenmez oluyor...
  • çok bel altına giriyolrlar.. evde ailemle izleyemez oldm. zaten açmıyorlar ben açtırıyorum zorla. artık tv den izleiicem. indirip izliyorum her hafta..
  • Dün en başını izledim sadece . Yaptıkları filmin fragmanını gösterdiler Film de birşeye benzese
  • En güzeli indirip izlemek. Yorumları falan da atlıyorum. Sadece skeçler...

Sürede yarı yarıya farkediyor.
  • İnternetten izleyin ben öyle yapıyorum. Ayrıca Karınca ve Ağustos Böceği skeci süperdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtlh.yil

Karınca-Ağustos bu yılın bombası yav. Allahım harikaydı ya o skeç.

eet güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CatSK

Git gide dandikleşiyor.Yarısı zaten Yılmaz Erdoğan'ın seyircilerle olan saçma sapan konuşmalarıyla geçiyor.

Gerçekten böyle olduğu için izlemeyi bıraktım ya
  • bu hafta fena değildi ehh işte

Arada yılmaz erdoğanın konuşmaları kurtarıyor bide nedense artık her hafta sadece 1 tane güzel skeç olmaya başladı ayrıca çok fazla reklam veriyorlar internet varken kim neden seyretsinki tv'den
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.