Şimdi Ara

BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar | Kanal D (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
4
Favori
111.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benekli kadın zaten epi topu 3 kez çıkıyor 1 sezonda bırakın alkışlasınlar
  • Fena bölüm değildi. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Fena bölüm değildi. . .

Sonunda Bülent'i anmaları güzeldi , orada duygulanmıştır Bilo
  • Reklamlarda takip ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickname...

Reklamlarda takip ettim.

Anlaşıldı
  • Her pazar maça denk geldigi için izleyemiyorum saatini ayarlamaları lazım
  • son iki haftadır hiç izleyemedim nasıldı güzel skeçleri seyredeyim bari,hangileri iyiydi

edit: len ben bugün var sanıyodum kaçırdım zannetim :D şimdi tanıtımı dönüyo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 25 Nisan 2010; 0:19:56 >
  • İlk skeç ve şarapçı skeci fena dğeildi , diğerlerini beğenmedim . Hele son skeçte o kadar iyi oyuncu varken..... Metin Yıldızı'ın yazdığı skeçe de zil çalındı ya , gerçi kıyafetler için çalındı denilebilr o . Metin Yıldız skeç yazmasa ya da kaliteleliştirse , o donukluk gitse çok daha iyi olucak program
  • Bu hafta öyle denk geldim sonuna kadar izledim ve hiç beğenmedim laylaylom skeçlerle doluydu.. şarapçı skeci hariç diğerleri beş para etmez, bir tek altyazı olayı iyi düşünülmüş.
  • Sarapçı skeçi bile kötüydü. Gerçi ondan sonrasını da izlemedim. Skeçler artık kendini tekrarlamaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Sarapçı skeçi bile kötüydü. Gerçi ondan sonrasını da izlemedim. Skeçler artık kendini tekrarlamaya başladı.

Skeç yazarken neler yaşadıkları konusuna biraz ara verilip , süper bir dönüş yapılması lazım . Yılmaz Erdoğan iyi bir ara kopartmak lazım dedi ama sezon sonu geliyo zaten , sanmıyorum
  • Bu bölümün sonuna bakabildim.. Ama iyikide sonuna bakmışım Erdoğan o son skece zil çalınca diğer skeçlerin kalitesini düşünmeye pek gerek yok.
  • Metin Yıldız; skeç yazma işinden emekli olması lazım....

@Eru ilúvatar

Bence en güzeli o skeçti, genelde de en son skeç iyi oluyor, zannedersen bunu bilerek ayarlıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 3 Mayıs 2010; 10:06:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Metin Yıldız; skeç yazma işinden emekli olması lazım....

@Eru ilúvatar

Bence en güzeli o skeçti, genelde de en son skeç iyi oluyor, zannedersen bunu bilerek ayarlıyorlar...

Son skeçe kadar kötü olursa millet kanal değiştirebilir. İlk skeçler iyi olmalı ki izleyici ekrana kilitlensin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Metin Yıldız; skeç yazma işinden emekli olması lazım....

@Eru ilúvatar

Son skeçe kadar kötü olursa millet kanal değiştirebilir. İlk skeçler iyi olmalı ki izleyici ekrana kilitlensin.

Bencede ama böyle bir politika göremiyorum ben , normalde Metin Yıldız'ın skeçlerini bile izlerim bu hafta Hamdi Ve M. Yıldız'ın skeçlerinin tamamını izlemedim Survivor ile dönüşümlü izledim hatta tamamen Survivor mı izleseydim diye de kendime sordum . Son haftalarda güzel olarak aklımda kalan tüm skeçlerde Bülent Emrah Parlak var ve o şuan askerde (Teknoloji skeci , apartman toplantısı vs. ) Belkide genelde son sekeci güzel yapmalarının nedenleri akılda güzel kalsın diyedir. . .

• quote:

İlk skeç ve şarapçı skeci fena dğeildi , diğerlerini beğenmedim . Hele son skeçte o kadar iyi oyuncu varken..... Metin Yıldızı'ın yazdığı skeçe de zil çalındı ya , gerçi kıyafetler için çalındı denilebilr o . Metin Yıldız skeç yazmasa ya da kaliteleliştirse , o donukluk gitse çok daha iyi olucak program

Aynen. Ben çıksam daha iyi bi konuşma yaparım o skeç aralarında bayıyo insanı resmen .
  • Tamamını izlemedim ama bir laubalilik vardı sanki . Survivor skeci olsun , Metin Keçecinin skecinde ne olduğunu anlıyamadık bile .
  • quote:

Tamamını izlemedim ama bir laubalilik vardı sanki . Survivor skeci olsun , Metin Keçecinin skecinde ne olduğunu anlıyamadık bile .

Artık inanılmaz bir laubalilik var evet.
    Her skeçte biri kesin lafını unutuyor. Başlarda güzel geliyordu ama her zaman unutulunca olmuyor.
    Eski skeçlere yaklaşamazlar bile benim gözümde. Gittikçe berbatlaşıyorlar.
    BKM'den izlersem hep eski bölümlerdeki skeçleri izliyorum.
  • Metin cidden saldı son dönemde. önceki zamanlar yine iyiydi de artık atlıyorum onunkileri :)
  • haftalardır doğru düzgün seyretmiyorum,aralarda bi bakıyorum

Keşke zamanında bırakıp,sinema filmi falan çekmeyip akılda iyi bi şekilde kalsalardı.

Mesala dün bi araba skeci vardı eser'in bıyığı yine düştü,o bıyığı oraya yapıştıramıyolar mı ? herkes zaten zırt pırt bişeyler unutuyor,

Seyirciye hiç saygıları kalmadı,gerçi onlarda biliyolar 10-15 yaş arasıyla işi götürdüklerini umursamıyolar
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.