Şimdi Ara

BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar | Kanal D (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
4
Favori
111.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son haftaların en güzel skecini izledik yahu.Doğaçlama yapınca çok süper skeç çıktı ortaya valla. Ata Demirerinde konuk oyunculuğuyla çok eğlenceli,güzel bir bölüm oldu bence.
  • Apartman toplantısı çok güzeldi Bülent'in boşluğu da zor olucak ama. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Apartman toplantısı çok güzeldi Bülent'in boşluğu da zor olucak ama. . .

Aynen
  • quote:

Apartman toplantısı çok güzeldi Bülent'in boşluğu da zor olucak ama. . .

Aynen yahu. Bülent en yetenekli oyuncuların başında geliyordu. Şimdi onun kalitesine yakın Murat, Şahin ve Oğuzhan, Büşra var. Ayrıca ben Şevket Süha Tezel'i de inanılmaz beğeniyorum. Bu adamda müthiş bir kumaş var. Ama daha fazla skeçte oynamalı. Başrol falan gelse coşar zaten.
  • Bülente acıdım şimdi

Artık 7/24 Sahnede tutarlar komutanlara gösteri bölüğe gösteri..Hadi bülent koçum bülent..

20 kilo verip döner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Bülente acıdım şimdi

Artık 7/24 Sahnede tutarlar komutanlara gösteri bölüğe gösteri..Hadi bülent koçum bülent..

20 kilo verip döner.

Bugün de farkedildiği gibi yokluğu hissedilecek Bülentin.Güzel bir (geçici) final yapmış oldu bu bölümle.
  • Bülent 31 yaşında ve askere yeni gidiyor?
  • Ata demirerin Ramiz dayı taklidi süperdi kafa sallaması falan

Gerçi bazı skeçler baydı ama geçen haftalara göre iyi iş çıkardılar
  • O değilde bunlar ne kadar alıyo acba
  • quote:

O değilde bunlar ne kadar alıyo acba

Hakkaten bende merak ediyorum, kendileri yazıp kendileri oynuyorlar Erdoğanda paraları mı sayıyor?
  • bi ata demirer in dayı olduğu birde toplantı skecine baktımda toplantı skecinde dağıldım ya
  • quote:

ne kadar skeç yazıp ne kadar oynadığınla alakalı bi para kazanıyorlar galiba.

Öyle çok kazandıklarını hiç zannetmiyorum.

Kazanıyosa Yapımcı kazanıyodur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

quote:

ne kadar skeç yazıp ne kadar oynadığınla alakalı bi para kazanıyorlar galiba.

Öyle çok kazandıklarını hiç zannetmiyorum.

Kazanıyosa Yapımcı kazanıyodur

Az yazanlar nasıl geçiniyo acaba Demek iyi bir para alıyolar. . .
  • bence eser ekstra para alıyordur.diğerleri 3 aşağı 5 yukarı aynıdır.
  • Metin'in skeçi yine berbattı. Ata iyidi. Kafa sallaması. Skeçte twitter deyince sansür var ama Yılmaz söyleyince yok. Benekli rolünde bana baksana sen diye bağırdıktan sonra hep alkışlıyorlar. Bence hiç komik değil. Tabutçu'da olmamıştı. Ne kadar tabutçu yaparlarsa yapsınlar ilk skeç gibi olamaz. Bir tek hıyarlı baba her seferinde güzel oluyor. Apartman toplantısı en iyi skeçti. Skeç kopsa bile iyi güldürdü. Bölüm de en komik yer ise Ata'nın 27 kardeş olayını anlatmasıydı. En çok orda güldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 5 Nisan 2010; 23:31:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Metin'in skeçi yine berbattı. Ata iyidi. Kafa sallaması.[sm=evillol.gif] Skeçte twitter deyince sansür var ama Yılmaz söyleyince yok. Benekli rolünde bana baksana sen diye bağırdıktan sonra hep alkışlıyorlar. Bence hiç komik değil. Tabutçu'da olmamıştı. Ne kadar tabutçu yaparlarsa yapsınlar ilk skeç gibi olamaz. Bir tek hıyarlı baba her seferinde güzel oluyor. Apartman toplantısı en iyi skeçti. Skeç kopsa bile iyi güldürdü. Bölüm de en komik yer ise Ata'nın 27 kardeş olayını anlatmasıydı. En çok orda güldüm.

Bu skeci bugün benim kuzene seyrettirdim öldü gülmekten

Hıyarlı baba'yıda bozdular.Daha önce oğluyla tek başına yaşayan ilginç bi adamdı sonra havuçlu anne diye bi kadın çıkardılar esprilerin seviyesi düştü.

Sürekli bıyık sakal cinsellik üzerine kurulu espriler gelmeye başladı

Bu hafta fazla velet yoktu ama yine abuk sabuk yerlerde alkışlamalar oldu

• quote:

quote:

Metin'in skeçi yine berbattı. Ata iyidi. Kafa sallaması.[sm=evillol.gif] Skeçte twitter deyince sansür var ama Yılmaz söyleyince yok. Benekli rolünde bana baksana sen diye bağırdıktan sonra hep alkışlıyorlar. Bence hiç komik değil. Tabutçu'da olmamıştı. Ne kadar tabutçu yaparlarsa yapsınlar ilk skeç gibi olamaz. Bir tek hıyarlı baba her seferinde güzel oluyor. Apartman toplantısı en iyi skeçti. Skeç kopsa bile iyi güldürdü. Bölüm de en komik yer ise Ata'nın 27 kardeş olayını anlatmasıydı. En çok orda güldüm.

Hıyarlı baba'yıda bozdular.Daha önce oğluyla tek başına yaşayan ilginç bi adamdı sonra havuçlu anne diye bi kadın çıkardılar esprilerin seviyesi düştü.

Arkadan Fatih'de askere gidiyor diyorlar hemen Fatih Fatih diye bağırmaya başlıyorlar. Ona buna bağırma alkışlama hastalığı mı var bizim millete. Ya da para veriyoruz sonuna kadar kullanak mı diyorlar?

• quote:

quote:

quote:

Arkadan Fatih'de askere gidiyor diyorlar hemen Fatih Fatih diye bağırmaya başlıyorlar. Ona buna bağırma alkışlama hastalığı mı var bizim millete. Ya da para veriyoruz sonuna kadar kullanak mı diyorlar?

Harbiden ha

Acun yaptı bu milleti böyle

• Zeynep Ender İge Bu hatunun skecini aramnıştımda bulamamıştım şimdi buldum :)
    Skeç adı Gülmeden eski bir skeç o hatun oynuyor ama ayrıldı kızıl saçlı

Eski bölümler iimiş güldürüyor adamı ama yeni bölümlerde yok o performans

Yeni bölümdede pek bir tık yok gibi fragmanda izledik ama o altyazı skeci iyi gibi :)

• Metin Yıldızım skeci
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.