Şimdi Ara

BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar | Kanal D (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
4
Favori
111.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: dabbemre

quote:

bu hafta yeni bölüm yokmuş...

Dün izledimde. Eski muhabbetler daha güzel. Şimdi pek vermiyo eski tadı.

Eski bölüm verirken güzellerini seçiyorlar, ondan güzel oluyor

Onları izledğiniz hafta onları da beğenmiyosunuz ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 22 Mart 2010; 17:49:33 >

• eyvah eyvah filminden önce fragmanda verdiler:
    http://www.sinemalar.com/film/63139/Cok-Filim-Hareketler-Bunlar/

çok filim hareketler bunlar 2nisanda sinemalardaymıs
  • Ağustos böceği karınca güzelmiş, sitesinden tekrar izleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisdragon -- 22 Mart 2010; 19:14:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diş macunu

eyvah eyvah filminden önce fragmanda verdiler:
    http://www.sinemalar.com/film/63139/Cok-Filim-Hareketler-Bunlar/

çok filim hareketler bunlar 2nisanda sinemalardaymıs

3defa ertelendi

• Eseri birisi şikayet etsin skeçlerde sürekli gülüyor bir de seyirciye laf atıyor filan torpilli midir nedir? Oyunculuk desen zayıf. Hadi şişko kız torpilli onu anladık.Okul tiyatrosu değil ki bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dabbemre

quote:

bu hafta yeni bölüm yokmuş...

Dün izledimde. Eski muhabbetler daha güzel. Şimdi pek vermiyo eski tadı.

Eski bölüm verirken güzellerini seçiyorlar, ondan güzel oluyor

Onları izledğiniz hafta onları da beğenmiyosunuz ki

Yok yani eski bölümlerde nerdeyse her skeç kalite olurdu. Şimdi iyice düştü seviye pek gülemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: vi®tue

Hepsi Çok iyi oynuyor ama bence aralarında En Komiği Ersin

BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar | Kanal D

Benced Ersin 1 numara Rolünü İyi Yapıyor.Hakkını Veriyor İşinin

• ama son zamanlarda toparlanma var

ciddi uyarı yapıldığı belli

ikinci sezondan itibaren yılmaz erdoğan program başında dakikalarca konuşurdu ayrıca skeçlerden sonra da bayağı çene çalarlardı

o yüzden netten izlemeyi tercih ediyordum..metini de fazla konuşturmuyorlar artık hem de seviye bel altı olmasa da şimdi gobeeğin biraz üstünde
  • Şu ersin'in nesi iyi ?

İlk başlarda tamam iyi sayılırdı ama adamı çok abarttılar

Şimdide reklamlarda oynuyor

Metin diye bi eleman var hani şu iki lafı bi araya getiremeyen Onun tipi çok ilginç bi tip üstelik ersinden daha yetenekli keşke ona daha fazla rol verilse
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

Şu ersin'in nesi iyi ?

Metin diye bi eleman var hani şu iki lafı bi araya getiremeyen Onun tipi çok ilginç bi tip üstelik ersinden daha yetenekli keşke ona daha fazla rol verilse

Bak , bu konu çok tartışılır kimi Kemal Sunal sırf şapsal tipli olduğu için güldürüyodu der. . . Kimi ikisi de der , kimi adam tam bir oyuncuydu der. . . ..

• quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

quote:

Şu ersin'in nesi iyi ?

Bak , bu konu çok tartışılır kimi Kemal Sunal sırf şapsal tipli olduğu için güldürüyodu der. . . Kimi ikisi de der , kimi adam tam bir oyuncuydu der. . . ..

Ersin'in durumu kemal sunal ile aynı değil.

Kemal Sunal gerçek hayatında gayet ciddi farklı bir adamken rolü gereği o kimliğe bürünüyormuş fakat Ersin gerçekte neyse hemen hemen oynadığı rollerde de aynı

Üstelik Kemal Sunal'ın filmleri sadece şapşallık küfür üzerine kurulu değildi yeri geldiği zaman çok duygusal yada ciddi sahnelerde vardı.

Ersin dandik bi skeç programında(son zamanlarını kastediyorum)saf doğulu adam rollerini oynuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 27 Mart 2010; 1:30:45 >

• Hayal bank fikri güzeldi
  • Ayrılıkus ve kadın erkeklerle ilgil skeç de güzeldi , Eserin camdan çıkması bir başkaydı Abi böyle arkadaşların olsa gülmekten konuşamazsın ha
  • Teknoloji ile ilgili olan skaçte çok güzeldi En güzel skeçti Muhtemelen son skeçti , bu hafta ki bölüm bayağı iyiydi valla
  • yok artık

ersin nireeee kemal sunal niiree

değil aynı cümle aynı konuda geçmeleri bile hata
  • Bu hafta uzun bi arada sonra adam gibi ilk defa güldürdüler ama bi kaç skeç yine kötüydü
  • quote:

Bu hafta uzun bi arada sonra adam gibi ilk defa güldürdüler ama bi kaç skeç yine kötüydü

Metin ve Ersinin olduğu skeçler hariç süperdi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIOnlyForYouII

quote:

Bu hafta uzun bi arada sonra adam gibi ilk defa güldürdüler ama bi kaç skeç yine kötüydü

Metin ve Ersinin olduğu skeçler hariç süperdi bence

bende onu dedim zaten

• İzledim şimdi tamamını. Bu Ersin'den cacık olmaz yahu. Üstelik öncekine göre azalsa da bu adama yapılan kayırmadan nefret ediyorum. Doğru düzgün metin dahi ezberleyemiyor adam.

Bu haftaki skeçler güzeldi. Teknoloji ile alakalı olan skeç en iyiydi bence. Diğer 2-3 skeci de beğendim. Kötü olan da vardı, Metin'inki berbattı. Tebessüm zor ettirdi.

Ayrıca şu Metin Keçeci hala konuşuyor ya bu programda, yazıklar olsun. Yılmaz Erdoğan adamı ezmeye çalışıyor. Ezip, espri yapıp prim yapacak. O da ayrı rezillik. Erdoğan sürekli kesmese bazen güzel şeyler söylüyor. Zorla batırtmaya çalışıyor adamı.

Üstelik çok yeteneksiz tipler de var. Bence birkaç kişi gönderilmeli ve yerine adam gibi skeç yazan ve oynayanlar gelmeli.

Zeynep, İbrahim, Oğuzhan, Murat, Eser bazen de Metin. Bunların dışında iyi skeç yazanlar yok. Zeynep ve İbrahim'in parmağı varsa ayrı bir komik oluyor skeçler.

• Tayfun bey ile hakan bey skeçi güzeldi, diğerleri vasat, hele metinin yazdığı ve oynadığını hiç beğenmedim...
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.