Şimdi Ara

BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar | Kanal D (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
4
Favori
111.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence son 5-6 haftanın en iyi bölümüydü dünkü bölüm. Hatta tüm zamanların en iyi bölümlerinden biriydi. Espriler çok komikti. Ben çok beğendim şahsen. İzlemeyenler izlesin kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sendromkaan

Bence son 5-6 haftanın en iyi bölümüydü dünkü bölüm. Hatta tüm zamanların en iyi bölümlerinden biriydi. Espriler çok komikti. Ben çok beğendim şahsen. İzlemeyenler izlesin kesinlikle.

Ben en çok 'başkasınn aşkı'ydı sanrım adı onu beğendim .
  • Cenaze namazını Jack Nicholson
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Cenaze namazını Jack Nicholson

Nuri ölünce Çin'e gömün Nuri Çin'de yatsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

quote:

Cenaze namazını Jack Nicholson

Nuri ölünce Çin'e gömün Nuri Çin'de yatsın

Tık Tık Tık..... Kim O?

Richard Gear

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 17 Mart 2010; 10:40:52 >
  • geçti borun pazarı sür eşşşşşşeeeeeğiiiii niğdeye Yılmaz Erdoğan

Artık çocukları konuşturmaca skeçin ana fikrini sormaca gibi saçmalıklar yapmıyor ama geçti

Zaten skeçler seviyesizleşti yapsada yapmasada bu program bitmiştir,sürekli hiç komik olmayan bel altı espriler yapmaya başladılar
  • Arkadaşlar siz günlük hayatta hiç mi bel altı konuşmuyosunz bence o kadar fazla değl bel altı yerler. . .
  • quote:

Arkadaşlar siz günlük hayatta hiç mi bel altı konuşmuyosunz bence o kadar fazla değl bel altı yerler. . .

Benim 2 lafımdan birisi küfür herşeye küfür ederim mesele o değil Adamlar böyle mizah yaptıklarını sanıyolar orda çoluk çocuğu eğlendiriyolar

Halbuki süper başlamışlardı iyici cıvıttılar

Zaten Yılmaz Erdoğan'ın son filminde seyirciye yalan söylediler çeksinler cezasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

quote:

Arkadaşlar siz günlük hayatta hiç mi bel altı konuşmuyosunz bence o kadar fazla değl bel altı yerler. . .

Benim 2 lafımdan birisi küfür herşeye küfür ederim mesele o değil Adamlar böyle mizah yaptıklarını sanıyolar orda çoluk çocuğu eğlendiriyolar

Zaten Yılmaz Erdoğan'ın son filminde seyirciye yalan söylediler çeksinler cezasını

Tabii artık kalitesiz skeçler çıkıyo o bir gerçek Şu tabutçunun devamını yapsalar nasıl olur

• Ooo Tabutçunun fan sayfası varmış ya 440.633 üyeli Tıklayınız !
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

quote:

Tabii artık kalitesiz skeçler çıkıyo o bir gerçek Şu tabutçunun devamını yapsalar nasıl olur

süper olur ama yapamıyolarki

• Bence dünkü bölüm gayet iyiydi. Kahkaha pek atmasam da tebessümle izledim. Bu da bana yeter. Başka programa da bakmıyorum zaten TV'de. Ama bu program artık +16 olması gereken bir program haline geldi. Keşke öyle olsa, Turkmax gibi bir kanalda yayınlansa falan da bu kadar çoluk çocuk izlemese. Ben rahatsız oluyorum şahsen çocuklar izliyor diye. Ama gene en izlenebilir program sayılır.
  • Yeteneksizsiniz paradosi güzeldi. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • Hay anasını bugün kolajmış ya
  • quote:

Yeteneksizsiniz paradosi güzeldi. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

en iyilerinden biriydi bence.herşeye aaa demeleri falan
  • şu ee ceeem, ecem kim espirisi rezaletti nasıl izin veriyorlar böyle espirilere hayret
  • bu hafta yeni bölüm yokmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

şu ee ceeem, ecem kim espirisi rezaletti nasıl izin veriyorlar böyle espirilere hayret

zevk meselesi ben kelime esprilerinden hoşlanıyorum mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

bu hafta yeni bölüm yokmuş...

Dün izledimde. Eski muhabbetler daha güzel. Şimdi pek vermiyo eski tadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabbemre

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

bu hafta yeni bölüm yokmuş...

Dün izledimde. Eski muhabbetler daha güzel. Şimdi pek vermiyo eski tadı.

Eski bölüm verirken güzellerini seçiyorlar, ondan güzel oluyor
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.