Şimdi Ara

BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar | Kanal D (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
4
Favori
111.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben onu testere 5in sonunda duymuştum ama o tarzıda var şarkının öyle birşeyki aynı müzik ama değişik şekilde ve 4-5 tane versiondan oluşuyor bir türlü bulamadım deliricem o versionu filmde hatırladığımada eminim don't forget the rules baya benziyor ama o değil aaa aaaa demiyor onda
  • yukardaki arkadaş doğru söylemiş o ses çok büyük ihtimalle oğuzhan'ın sesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygindesouza

ben onu testere 5in sonunda duymuştum ama o tarzıda var şarkının öyle birşeyki aynı müzik ama değişik şekilde ve 4-5 tane versiondan oluşuyor bir türlü bulamadım deliricem o versionu filmde hatırladığımada eminim don't forget the rules baya benziyor ama o değil aaa aaaa demiyor onda

Oğuzhan değiştirip kendi yaptığı için skeçte çalanı bulamazsın. Ama ben yarın Msn'den isterim, upload edip atarım sana.
  • off süper bi bölüm gülmekten öldüm ya şu ödev skeçi yokmu bittim resmen

bu çocuk sixteen sene adam olmaz
  • Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama film vizyona girme arifesindeyken herkes bi övüldü,skeçler poh pohlandı
  • Ben bu skeçlere gülen (yani büyük bir geneline) yetişkinlerin sorunları olduğunu düşünüyorum. Aklı selim bir insan bu yapılanlara gülmez bence. Bir kere salondaki seviyeye baksanıza! Salonun yarısından fazlası ilkokul öğrencileri tarafından doldurulmuş. Diğer bir çeyreği bağımsız bebeler. Diğer bir çeyreği yetişkinler. Saçma sapan şeylere gülen, laf atan, oyunu soğutan ilkokul bebeleri var. Ya da oğuzhanı görünce çığlık atan teenagerler. Tüm program boyunca adam akıllı en fazla 1 ya da 2 skeç çıkar onlarda da söyleyeceklerini unuturlar. (bunlara da gülüyorlar) yılmaz erdoğan'ın büyük bir yaratıcı edasıyla göğüs gerinmesi ayrı bir dava zaten.
  • oss donemimde de tek takip ettigim tv programiydi, hala oyle. dunku bolum hic gulmedigim ilk bolum oldu. programin salondaki kitlesinden ben de rahatsizim. hele su onerme olayi programdan sogutuyor. ama dunku haliyle bile dizilere ve pek cok programa tercih ederim. ayrica dun zil calinacak bir sey yoktu, bunun erdogan da farkinda. 2 ustteki yoruma katilmamak elde degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armasova -- 11 Ocak 2010; 11:19:16 >
  • saw filmi ile ilgili skeç şimdiye kadar en çok güldüğüm skeç oldu. Bir ara yere yatarak güldüğümü hatırlıyorum, eşim en sonunda kafayı yedi diye düşündü ve o benim gülüşüme daha çok güldü
  • Bu haftada fena değildi. Ersin odadan çıkarken de kapıyı tıklıyor.
  • http://www.facebook.com/video/video.php?v=103810489643366&ref=mf bu hangi bölümden millet>?
  • Bu bölüm idare ederdi. Ödev skeçinde Ersin'in anne sana diyor lafı süperdi.
  • iğrençliğin son noktasıydı...

konu bulamıyolar nette gezen videolardan skeç yapıyorlar
  • Saw skeci bence yaptıkları en iyi skeçti şimdiye kadar. Çok iyi bi parody olmuştu. Hele Jigsaw'ın ingilizceyi unutup ııııı demesi yok mu bitmiştim orda
  • Saw skeci dışında çok bomba skeçler de var. Ben arşiv yapıyorum artık bunlardan. Gayet eğlenceli. Youtube'da bulabilirsiniz.
  • çok fazla gülmedim. orta bölümdü.

murat güldürdü 1tek.
  • Nedense Murat eken'in yazdığı skeçlere gülünmüyor ama ben çok seviyorum

Zaten çok skeç yazmıyor yazdığında da ordaki osuruğa gülen çoluk çocuk anlamıyor
  • Artık vasatın biraz üstü skeçlerde bile zil çalıyor.. Son 1 saatte skeç filan yazıyorlar. Bu bölümde zili çaldıracak bir skeç yoktu bence. Barda skeçi çok zorlama olmuş. Son zamanlarda bu film işi epeyi zorluyor demek ki. Son skeçte turist rolünü Oğuzhan yerine Murat oynasaydı çok daha iyi olurdu.
  • bi benzeri yok diye var bu program artık.

Ne güldürüyolar nede kendilerini izletiyolar,hadi kahkaha attırmasınlar biraz eğlendirsinler o da yok bide üstüne 7 yaşındaki veletleri konuşturup can sıkıyolar

Artık almasınlar çocukları, bi yaş sınırı olsun bu ne ya kamera seyircileri bi çekiyo 5-12 yaş arası veletlerle dolu heryer,onlarda her halta gülüyolar bu sefer nasıl olsa herkes gülüyor diye kalitesi düşük skeçler yazıyorlar.

Bu bölümde 2 tane iyi skeç vardı gerisi bomboş saçmalıklardı,eskiden her skeç güldürürdü bu zil çalınan skeçler o zaman olsa eleştirilirdi
  • Bu en son bölüm genel olarak güzeldi. 48. bölüm.
  • Bu Pazar yeni bölüm varmıydı?
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.