Şimdi Ara

BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar | Kanal D (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
4
Favori
111.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

Zeynep Casalini'yi çıkartarak gözüme girdiler ve bence bu sezonki en iyi bölümdü

Ayrıca şunuda merak ediyorum gülhan ve metin yıldızın yazdığı skeçler 3-5 espri hariç çok vasat oluyor niye ısrarlar onlara yazdırıyorlar,sırf tempo düşürmekten başka bişey değil.Onlar belki ortak skeçlerde daha faydalı olabilirler.

Metin'in eskiden güzel skeçleri vardı. Ön planda şu an yazar olarak; Eser, Metin, Gülhan, İbo, Zeynep ve Oğuzhan var. Hepsi bir olup adam gibi şeyler yapsa olmuyor mu sanki. Düşmanlar sanki birbirlerine ya da herkes kendi primini düşürüyor. Bir de şu Metin Keçeci olayına sinir oluyorum. Süreyi uzatmak için skeç sunduruyorlar ve dalga geçiyorlar. Mutfağa yetim olarak katılmış gibi gözüküyor. Bunların hepsi öğrenci değil mi orada? Bir kerede Hamdi skeç yazsın.

Aynen bencede ortak bişey yapmaları lazım,ayrıca dediğin gibi herkes kendi çıkarını düşünüyor çünkü mesela eser,zeynep ve ibrahim yazdığı zaman oynayanlar belli metin ve gülhan yazdığı zaman oynayanlar belli.

Sanki ciddi ciddi bi gruplaşma var gibi duruyor.

Bide bu vasat geçen dönemlerinde böyle inatlaşmak,gruplaşmak yerine birleşmek zorundalar yoksa ancak Metin keçeçiyle vakit geçirip çoluk çocukla konuşarak güldürmeye başlarlar,kaldıki zaten öyle olmaya başladı İlk başladar eğlenceliydi ama abarttıkça abarttılar

Bide artık şu ersin'in tipiyle dalga geçen pelin'in kilolarıyla alay eden durumdan bir an önce çıkmaları şart,saçmaladılar iyice.

• Jigsaw süperdi ya.

I want to play a game.
    Live or die,make your choice.
  • Testere Skeci

• genel olarak baya güzel bölümdü

baya güldüm.
  • Güzel bölümdü youtube dan izledim sonra indirdim
  • Testere skeci mükkemeldi ya. Defalarca izledim ve her seferinde yerlere yattım ya süperdi valla

Skecin sonu da bombaydı ya

-I want to play a game
    -Ne oyunu hala ya!!
    -Tombalaa

•  BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar | Kanal D

• Çok severek izliyorum arada sırada zouyolar ama genel anlamda güzel ve yaptıkları işte çok zevkli bence adamlar hem eğleniyo hem para kazanıyo .
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Çok severek izliyorum arada sırada zouyolar ama genel anlamda güzel ve yaptıkları işte çok zevkli bence adamlar hem eğleniyo hem para kazanıyo .

Evet, hele güzel skeçler senden çıkıyorsa ve iyi oynuyorsan. Arasıra ben de yapabilirim diye düşünmüyor değilim.
  • Bende güzel skeçler yazabileceğimi düşünüyorum..
    Özellikle DH/Tv ve diziler bölümünden çok iyi , dengeli skeçler çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lejyonerx

quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Çok severek izliyorum arada sırada zouyolar ama genel anlamda güzel ve yaptıkları işte çok zevkli bence adamlar hem eğleniyo hem para kazanıyo .

Evet, hele güzel skeçler senden çıkıyorsa ve iyi oynuyorsan. Arasıra ben de yapabilirim diye düşünmüyor değilim.

Valla ben de düşünüyorum aynısını hatta bi anlık oyunucumu olsam diye bile geçti 1-2snlik olsa bile . Bugün Facebook'da Oğuzhan'ın şarkısınn kamera arkasını gördüm ne güzel eğleniyolar

• Arkadaşlar bişey sorucam bu en son testere skecinde çalan müziğin adı nedir 2 gündür bulmaya çalışıyorum testere müziklerini yapan charlie clouser ın bütün testere için yaptığı müzikleri dinledim aralarında bulamadım bi türlü don' forget the rules ve your test diye iki parça var ona çok benziyor ama o değil aynısı ama farklı version gibi bilen birisi adını söylerse çok makbule geçicek valla
  • Testere skeci bombaydı Uzun zaman sonra Çgh'de bir skece güldüm diyebilirim.
  • dalyar esprisi baya bel altuydı ama
  • testere skecinin sonunda Murat'ın elini şeyine atması ve Oğuzhan'ın "o şansı nerden çıkarıyon sen ya" demesi süper doğaçlama olmuştu

izlediğim en iyi skeçti. Murat Eken harikaydı.
  • Sizin aklınız fesat.

Bu skeçte cinsel içerik yok.
  • Şarkıyı bende arıyorum ark. yardım edebilecek olan var mı ?
  • Saw - Theme Song
  • Arkadaşlar o aaa aaa aa aaa şeklinde olan şarkıyı Oğuzhan kendi yapmış muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKRUSE -- 4 Ocak 2010; 22:00:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe

Bende güzel skeçler yazabileceğimi düşünüyorum..
    Özellikle DH/Tv ve diziler bölümünden çok iyi , dengeli skeçler çıkabilir.

İşte öyle olmuyo malesef

Bu film bitmez miydi neydi öyle bi saçma bişey yaptılar tutmadı
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.