Şimdi Ara

BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar | Kanal D (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
4
Favori
111.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim gitti kim gitti diyodum o kızıl saçlı hatun varya o gitmiş hatırlayanlar olur mutlaka geçen sene bi skeçte Almanca konuşan bi kızı oynamıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 2 Şubat 2010; 17:24:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Bu Pazar yeni bölüm varmıydı?

quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Yoktu

Neden yoktu sebebini bilen var mı?
  • ara verdiler bu hafta var galiba
  • O sahne tiyatro adına çok güzel oyunlara ev sahipliği yapmış bir sahneydi bu yüzden başlarda çok umutluydum ancak zamane gençliğinin amatör ruhu seviyeyi bel altına düşürdü. Erdoğan buna müdahale etmemekle beraber özellikle ergenlik dönemindeki zümrelerden reyting ummaya başladı. Buda iticiliğin yanında izahı güç bir garabet doğuruyor.
  • İlkleri müthişti Komedi Dükkanını geçer mi diyoRdum...Şimdileri ise berbat Komedi Dükkanının yanına varabilir mi diyorum...
  • Başlasın
  • Gayet güzel bence. Beğenerek izliyorum ben tüm bölümlerini, gülmediğim skeç yok diyebilirim
  • İyice bel altına vurmaya başladılar. Sıktı bu da.
  • Bu kaç haftalardır bilinen söylenen birşey. Evet Bel altına sık dalıyorlar ama Bel üstündende espri çıkmıyor be abi.
  • Son skeç'in finalinde resmen küfür ediyor
  • slumdog güzeldi
  • acaip sıkıcı olmaya başladı 4-5 haftadır izlemiyorum doğru dürüst (bkz: reklam arası bi bakmak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrock_mamy

acaip sıkıcı olmaya başladı 4-5 haftadır izlemiyorum doğru dürüst (bkz: reklam arası bi bakmak)

Valla bende bu hafta seyretmedim insanı neskafeden tiksindirttiler Bi ara internetten seyredicem reklamsız bi şekilde en rahatı o
  • Gittikçe belaltı esprilerde artış gözüküyor.Allah sonlarını hayretsin.
    Yinede izliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoarseDeath

Gittikçe belaltı esprilerde artış gözüküyor.Allah sonlarını hayretsin.
    Yinede izliyorum

2 AYDIR IZLEMİYORDUM... Ailemle Otururken Bir Acalım Dedik Ama Acmaz Olaydık... Büşranın Oynadığı Bir Skeç Vardı... Bakkala Gittim Un Almaya Tezgahın Altında Var Dedi Sonra Manav Geldi Muz Vereyim Falan İğrençleşmeye Başladı Resmen Kanal D'nin Amacını Anlamayamadım... Küçük Kadınlar Aşk-ı Memnu Kavak Yelleri Olsun Artık İzlenmez Hale Geldi... Bir Tek Geniş Aileyi İzliyorum Kanal D'de Umarım Bozmazlar...
    Her Filmde Öpüşme Falan Olur Ama Küfürleri Durmadan Seyirciyi Zorla Güldürmek Çok Saçma

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

Kim gitti kim gitti diyodum o kızıl saçlı hatun varya o gitmiş hatırlayanlar olur mutlaka geçen sene bi skeçte Almanca konuşan bi kızı oynamıştı

Nereden anladınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sendromkaan

quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

Kim gitti kim gitti diyodum o kızıl saçlı hatun varya o gitmiş hatırlayanlar olur mutlaka geçen sene bi skeçte Almanca konuşan bi kızı oynamıştı

Nereden anladınız?

Yok hiç bi skeçte Herkes en sonda toplanıyor orada da yok

• Son skeçe rtük ceza bile verebilir. Milyoner filminin parodisi cıvıklaşmadan yapsalarda daha iyi olabilirdi. İbrahim bir skeçte oynadı galiba. Son zamanlarda her skeçte vardı.
  • son skeçte murat baya baya küfür etti sahneden çıkarken

sonra büşrayla el haraketleşmeleri...
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.