Şimdi Ara

BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar | Kanal D (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
4
Favori
111.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 64. bölüm oynadı şimdiye kadar iyi dayandı. Bakalım daha ne kadar gidecek.
  • Aslında hıyarlı baba için güzel bir senaryo ile film çekilse rekorlar kırar.
  • TV'de rtük falan var hadi 1 derece kısıtlanıyorda film olursa düşünemiyorum ben argoyu +18liği
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkprincé

quote:

Orijinalden alıntı: +lllllndemann

ne dese alkışlıyolar abi bu ne? her espride alkışlanmaz ki.. hayır gülmediklerini bile alkışlıyorlar..

yılmaz erdoğanın tiyatro oyunundaki gibi kaliteli seyirci olsa daha iyi, seyirci gıcık ediyo adamı..

o alkış meselesi başından beri var, düzeltileceğine günden güne artıyor.

ilk çıktığında izlerdim bu programı o zamanlar güzeldi ama, şimdi arada rastlıyorum. tadı tuzu yok bence.

Aynen ilk başlardaki skecler müthişti. Şu son sene işin içine ettiler. Durmadan erotik cümleler kurmalar filan işin garibi bu cümleleri alkışlayanlarda orta okul çocukları. Aaaaaoooo gibi garip garip sesler çıkartıyorlar, Yılmaz Erdoğan'da izin veriyor hep. Her Allah'ın lafına gülünmez ki ya. Böyle ayrım yapmayı sevmem aslında yok orta okul veledi yok ergen filan da bunlar küfürü hakediyor. Harbi çocuk bunlar

• sıktı artık eskisi gibi izlenmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

quote:

Orijinalden alıntı: darkprincé

quote:

Orijinalden alıntı: +lllllndemann

ne dese alkışlıyolar abi bu ne? her espride alkışlanmaz ki.. hayır gülmediklerini bile alkışlıyorlar..

yılmaz erdoğanın tiyatro oyunundaki gibi kaliteli seyirci olsa daha iyi, seyirci gıcık ediyo adamı..

o alkış meselesi başından beri var, düzeltileceğine günden güne artıyor.

ilk çıktığında izlerdim bu programı o zamanlar güzeldi ama, şimdi arada rastlıyorum. tadı tuzu yok bence.

Aynen ilk başlardaki skecler müthişti. Şu son sene işin içine ettiler. Durmadan erotik cümleler kurmalar filan işin garibi bu cümleleri alkışlayanlarda orta okul çocukları. Aaaaaoooo gibi garip garip sesler çıkartıyorlar, Yılmaz Erdoğan'da izin veriyor hep. Her Allah'ın lafına gülünmez ki ya. Böyle ayrım yapmayı sevmem aslında yok orta okul veledi yok ergen filan da bunlar küfürü hakediyor. Harbi çocuk bunlar

Sezona ara vermeden önce skeçlerin tadının tuzunun kaçmasının sebebi yazacak farklı şey bulamadılar, biran önce ara verseler diyordum biraz geç oldu ama ara verdiler.. Bakalım yeni sezon nasıl olacaklar.. Espiriyi belden aşağı çekmekten uzaklaşırlarsa yine güzel olur skeçler.

Oyunculukları ilk zamanlara göre çok iyi ama yazacak farklı şeyler bulamıyorlar (bence)

• Sezon açıldı ama BKM ekibi hala çıkamadı tatilden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Sezon açıldı ama BKM ekibi hala çıkamadı tatilden.

Hiç sıkmasınlar zaten, yeter bu kadar. İlla bir şeyi yıllarca sürdürecez diye bir şey var ülkemizde. Yeter işte 1-2 sene başka projelere bak daha yaratıcı ol. Yok yıllardır anında görüntü show, komedi dükkanı, yıllarca süren yaprak dökümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 29 Eylül 2010; 21:07:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Hiç sıkmasınlar zaten, yeter bu kadar. İlla bir şeyi yıllarca sürdürecez diye bir şey var ülkemizde. Yeter işte 1-2 sene başka projelere bak daha yaratıcı ol. Yok yıllardır anında görüntü show, komedi dükkanı, yıllarca süren yaprak dökümü.

Katılıyorum.
    Bir yerden sonra aynı espriyi farklı açılardan onlarca defa önüne sunmaya başlıyorlar.
    Fikirlerini tüketmişler gibi, sezonda bile 2-3 haftada bir izlenebiliyordu yeni skeçleri. Onun dışında her hafta özet, özet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Güneş.

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Katılıyorum.
    Bir yerden sonra aynı espriyi farklı açılardan onlarca defa önüne sunmaya başlıyorlar.
    Fikirlerini tüketmişler gibi, sezonda bile 2-3 haftada bir izlenebiliyordu yeni skeçleri. Onun dışında her hafta özet, özet.

+1
    Basit espriler.. O çıkıyo oleyy alkış bu çıkıyo alkış.. Ne oluyosa o kadar yılbaşı bölümünden beri çoğu skeçleri yerlerde..

• 3. sezon ÇGH BAŞLIYOOOOOOOORRRRR

sezon açılışında çok güzel skeçler olacak tahminimce ; Ağaoğlu ve 118 80 var

bi de Bülent Emrah Parlak askerden izinli gelmiş sanırım, hemen skeçe dalmış

• yeni bölüm fragmanını az önce sitesinden izledim, inşallah güzel bölüm olur, özellikle Ağaoğlunu çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

3. sezon ÇGH BAŞLIYOOOOOOOORRRRR

sezon açılışında çok güzel skeçler olacak tahminimce ; Ağaoğlu ve 118 80 var

bi de Bülent Emrah Parlak askerden izinli gelmiş sanırım, hemen skeçe dalmış

O sonda 8. kata havuz kurduk felana güldüm ben tanıtımda

• Türk televizyonlarında farklı bir program izleyemiyorum pek. Diziler zaten iğrenç, ÇGHB'ninse sağı solu belli değil. Bazen çok iyiler, bazen çok kötüler ama genel olarak her hafta izlemeye çalışıyorum.
  • Fragman güzeldi, ama akşam 7'de maç var.
    Sonlarını izlerim ancak.

Bu arada havuz mevzusu nedir, ben çıkaramadım.
  • quote:

Fragman güzeldi, ama akşam 7'de maç var.
    Sonlarını izlerim ancak.

Ali Ağaoğlu'nun reklamında ki havuz muhabbettini yapıyorlar herhalde..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Fragman güzeldi, ama akşam 7'de maç var.
    Sonlarını izlerim ancak.

Ali Ağaoğlu'nun reklamında ki havuz muhabbettini yapıyorlar herhalde..

Ha şu reklam, tamam tamam hatırladım. :)

• yeni sezonun ilk bolumu basladi :):):)
  • an itibariyle berbat
  • Yaz boyu tatil mi yapmış bunlar?
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.