Şimdi Ara

bkm ekspres ile bolbol.com da 30-100TL arası market-yemek alışverişi %50 indirimli(İSTANBUL) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
13
Favori
14.778
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim. 2 ayrı hesaptan evin temel ihtiyaç alışverişini yaptım. 100 TL kardayız.
  • Bu arada yeni uye olacaklar daha once uye olanlardan davet istesinler. Hem kendileri hem davet yollayanlar 100/20 cek kazaniyorlar. Gerci bkm ile birlesmiyor ama o kadar da olsun. Yoksa adamlar batar. Artik uygun olursa baska bir alisverisinizde kullanirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 5 Ekim 2015; 18:48:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim. Afiyet olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davet kodu lazım.

• Getir uygulamasında soyledigimi burada da tekrarlayım.
    Adamlar cidden super kampanya yaptı.
    Marketle aynı fiyatları zaten.
    Bundan sonra kampanya olmasa da siparis verilip desteklenmeli. Sonucta kaybedecegimiz bisey yok.
    Bu birligi orada da saglarz insallah.

• 100 tl lik markalı ve güzel ürünleri 50 tl ye almış olduk.
    haber veren arkadaşa teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cboy60

Sepeti 100 yaptim bkm sectim dusmedi yardim :(

sayfaları kapat tekrar gir. tabi üye olarak gir. tekrar sepete gidip siparis listenin en altına bak. orada promosyonlar var bkm olanını seç ve ödeme sayfasına git
  • Lakin istanbulda değilim ne care

• kampanya kan yaptı . haber veren arkadasa teşekkurler Allah razı olsun ondan. ınsallah teslimatta sıkıntı cıkmaz :) kaptık birseyler bizde
  • kod lazım arkadaşlar,deneyelim bakalım 1000 kişi olmuşmu
  • Siparişi tamamla diyorum ama adres sayfasına geri atıyor. yokmu bunun çözümü adblocta kapalı
  • getir istanbulu bu istanbulu doyurdu ankara ne olucak diger şehirlerede az bakın
  • önceleri tuzlaya yemek siparişi oluyordu şimdi tuzlaya getirmiyorlar. Zaten referans puanlarından verdikleri 10 TL'leri silmişlerdi. Bu adamlara güven olmaz.
  • 2 ürünüm eksik geldi , 2 ürünümde yanlış geldi.. Yanlış gelen ürünler sorun değil dedim ama 2 eksiği tamamlamaları için çağrı merkezi ile görüştüm. Çağrı merkezindeki arkadaş gayet ilgili defalarca özür diledi , önümüzdeki günlerde teslim edileceğini söyledi eksiklerin..

Onun dışında mükemmeller! Sözlerini tutarlarsa dahada mükemmel olacaklar..
  • kartal nasıl olmaz "insan gerçekten hayret ediyor..."
  • Site sadece İstanbul için ve de sadece ilk 1.000 işlem ile sınırlı. Kampanyanın başlamasından itibaren ilk 1.000 kişi yararlanabilecek yani. Yine tabî ki İstanbul'lular için pek güzel kampanya olmuş diyebiliriz kişi sınırlamasını saymaz isek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 5 Ekim 2015; 20:12:10 >
  • afanesavo A kullanıcısına yanıt
    indirim hemen yansıyor mu odeme ekranında acaba.. benimki yansımadı, doldu mu 1000 kişilik limit diye tereddütte kaldım

tşkler bu arada

• 20 lira çek çöpden öte değil , 20 lira indirim için sepeti 70 yapacan da ölme eşşeğim ölme. Yemeksepetinden cepteteble joker kovalamak daha avantajlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayâlî

indirim hemen yansıyor mu odeme ekranında acaba.. benimki yansımadı, doldu mu 1000 kişilik limit diye tereddütte kaldım

tşkler bu arada

indirim olmadiysa 1000 kisi dolmustur.

• ben az önce verdim ve indirim oldu.
    sipariş no kısmındaki numaraya bakarsak daha 150 kişi felan sipariş vermiş.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.