Şimdi Ara

BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
34
Favori
41.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar vatan bilgisayardan alışveriş yapıcam alıcağım ürün 25 tl üstüne 6.57 tl kargo var 31.57 tl oluyor acaba 20 tl iade olur mu yoksa alışveriş 25 tl olduğu için iade vermezmi

yani kargoyu sayarlarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratgurler

BKM iadesi devam ediyor mu acaba? Yoksa limit doldu mu? Bu saat itibari ile alışveriş yapıp mail gelen oldu mu?

Ben gece n11 den alisveris yaptim. Bkm den mail geldi. 20 tl kartiniza yuklenectir diye. Devam ediyodur bence. Web sitesinde hala reklami varsa devam ediyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan058

quote:

BKM iadesi devam ediyor mu acaba? Yoksa limit doldu mu? Bu saat itibari ile alışveriş yapıp mail gelen oldu mu?

Ben gece n11 den alisveris yaptim. Bkm den mail geldi. 20 tl kartiniza yuklenectir diye. Devam ediyodur bence. Web sitesinde hala reklami varsa devam ediyordur.

ne zaman alışveriş yaptınız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

quote:

Orijinalden alıntı: hakkan058

quote:

ne zaman alışveriş yaptınız hocam

Bu gece 12.30 gibi. Bkm bana yolladigi mailde 31 aralika kadar kartina yuklencek diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni bkm hesabima farkli kart tanimladigimda da oluyor mu acaba? (ayni hesapta farkli kartim tanili ve onunla yararlandim baska kart tanimladigim zaman o karta fa iade verilecek mi var mi bilen)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yus49

Ayni bkm hesabima farkli kart tanimladigimda da oluyor mu acaba? (ayni hesapta farkli kartim tanili ve onunla yararlandim baska kart tanimladigim zaman o karta fa iade verilecek mi var mi bilen)

Tc numarasini esas aliyorlar. O yuzden olmaz

• (170)bu kart islem icin uygun degildir. yaziyor. nuvo kartimla sanalmarketten bkm ile odeme yaptigimda aliyorum bu hatayi . nedenini bilen var mi

• quote:

arkadaşlar vatan bilgisayardan alışveriş yapıcam alıcağım ürün 25 tl üstüne 6.57 tl kargo var 31.57 tl oluyor acaba 20 tl iade olur mu yoksa alışveriş 25 tl olduğu için iade vermezmi

yani kargoyu sayarlarmı

Hizlialdan aynen bu sekilde alisveris yaptim mail falan gelmedi

• hakkan058 H kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim cevap icin

• İade devam ediyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedo3572

(170)bu kart islem icin uygun degildir. yaziyor. nuvo kartimla sanalmarketten bkm ile odeme yaptigimda aliyorum bu hatayi . nedenini bilen var mi

Sanalmarket ten kredi kartı haricinde alışveriş yapılamaz, banka kartı geçmiyor ondandır hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

arkadaşlar vatan bilgisayardan alışveriş yapıcam alıcağım ürün 25 tl üstüne 6.57 tl kargo var 31.57 tl oluyor acaba 20 tl iade olur mu yoksa alışveriş 25 tl olduğu için iade vermezmi

yani kargoyu sayarlarmı

Hizlialdan aynen bu sekilde alisveris yaptim mail falan gelmedi

nasıl yani hocam aldığınız ürün 25 tl falan ve kargoyla birliktemi 30 u geçiyordu

olmuyorsa bende boşuna almayayım diyorum

ama sonuçta geçmesi lazım yani kargoda fiyatın içinde sayılıyo

peki haberiniz varmı ürün mesela 25 tl olsa kredi kartı taksiti ile birlikte vade farkı ile ürün 30 a falan gelse yinede iade ediyormu

• sanal market bkm üyesi mi
  • Migros sanalmarket ödemesi yaparken kullanılıyor.

20 tl iade kampanyası geçerli.
  • Az önce enparayla yaptığım alışverişten 20tl iade kazandım 30.000 kişi dolmamış daha.
  • arkadaşlar vatan bilgisayardan alışveriş yapıcam ama 25 tl ürün alıcam
    kargo 6.5 tl olunca toplam 31.5 tl oluyor acaba 20 tl geri ödeme yaparmı

ürün 25 tl diye yapmazmı yoksa ama kargoda alışverişin içinde sonuçta bilemedim şimdi
  • quote:

arkadaşlar vatan bilgisayardan alışveriş yapıcam ama 25 tl ürün alıcam
    kargo 6.5 tl olunca toplam 31.5 tl oluyor acaba 20 tl geri ödeme yaparmı

ürün 25 tl diye yapmazmı yoksa ama kargoda alışverişin içinde sonuçta bilemedim şimdi

kartindan30tl çekilirse iade alirsin

• arkadaşlar bkm'nin daha önceki iade kampanyalarında kredi kartımı ve banka kartımı ekleyip alışveriş yaptım.

şimdi yeni bir hesap açıp sanal kartımı ekleyip alışveriş yapsak iade alırmıyım acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

arkadaşlar bkm'nin daha önceki iade kampanyalarında kredi kartımı ve banka kartımı ekleyip alışveriş yaptım.

şimdi yeni bir hesap açıp sanal kartımı ekleyip alışveriş yapsak iade alırmıyım acaba

Hayir

• Kartan işlem yapmadıysan alırsın hocam ilk 30.000e girersen ayrıca kimse yazmamıs 50 tl+ maximum karttan alısverise sinema bileti hediye ile combo yapılabilir

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.