Şimdi Ara

BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
34
Favori
41.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insanda kismet olacak.n 11 den alisveris yaptik satici tedarik edemedi.olan bize oldu.kampanyayi harcamis olduk.bkm kullandin diyo n11 bizi baglamaz diyo.herkes cakal arkadas.o yuzden acimicaksin bunlara yakaladinmi sonuna kadar yerlestircen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansevgili

yeni üyeliktede geçerli mi kampanya yoksa daha önce üye olup alışveriş yapmamış olmamız mı lazım?

cevap bulabildin mi ?
  • Nuvo kartla iade alırmıyız ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

quote:

yeni üyeliktede geçerli mi kampanya yoksa daha önce üye olup alışveriş yapmamış olmamız mı lazım?

cevap bulabildin mi ?

malesef hocam bulamadım kimse takmadı benim soruyu
  • Kamil koç tan bilet alınırsa iade gelir mi acaba

• shockwave error kullanıcısına yanıt
    daha önce alisveris yapmadıysan iade alırsın

daha önce üye olmak farketmez ilk alisveris olmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brksnck

benim bkm express hesabım vardı eski kampanyalardan da faydalandım ama bana 'Size Özel: BKM Express ile 30TL ve üzeri alışveriş yapın, 20TL'sini iade edelim' diye mail gelmiş kullansam gelir mi acaba ? yoksa bütün bkm üyelerine mi atıldı?

?

• Tel bkm yi yükledim uyeoldum Nuvo ile alışveriş yaptım ilk kez şimdi teb kredi kartını da tanımlasam ilkkez onunla da alışveriş yapsam iade gelir mi yoksa başka üyelik mi açmam gerekir

• quote:

quote:

quote:

cevap bulabildin mi ?

Bunun cevabı açıklamalarda çok açık bir şekilde yazıyor. Sormadan önce açıklamaları okumanızı öneririm.

• alışverişi yaptım ama gelen giden sms mail yok.hemen mi gelmesi lazımdı iade bilgisinin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthkrtl

quote:

quote:

quote:

cevap bulabildin mi ?

Bunun cevabı açıklamalarda çok açık bir şekilde yazıyor. Sormadan önce açıklamaları okumanızı öneririm.

Bu sekilde igneleyici bir cevap vereceginize isimize yarayan cevabida verebilirdiniz hocam goremedigimiz icin sorduk cok saolun ilginize

• Alışverişin tamamlanmasının ardından e-mail hemen geldi,haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • beyler çok önemli bi sorum var,

bi kaç yol önce dr'dan world cardım ile kitap alırken kullanmıştım bi kere bkm'yi, şimdi maximum kartımı tanımlayıp onunla alışveriş yapsam iade gelir mi dersiniz

yani yeni kart tanımlama sayılır mı

edit: beyler annem adına yeni hesap açayım dedim ama enpara'yı kabul etmedi, sistemde bulunamadı diyor sizde enparayı kabul etmiyor mu?

edit2: ziraat tanımlayabildim umarım yetişirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 26 Kasım 2015; 19:59:01 >
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    enpara kabul edilir. anneniz ne zaman üye oldu?
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    çok oldu, hatta kartı paypala tanımlayıp humble bundle'da kullanmıştım. kartta bi sorun olmaması lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fthkrtl

quote:

quote:

quote:

cevap bulabildin mi ?

Bu sekilde igneleyici bir cevap vereceginize isimize yarayan cevabida verebilirdiniz hocam goremedigimiz icin sorduk cok saolun ilginize

isine yarayan cevabi vermis olsam sen yine arastirma yapmazdin.

• Enpara kullanıpta iade maili gelen var mı ona göre kitap alıcam bende
  • iadeler gelıyormu acaba hala demin yaptım alışveriş n11 11 tl ındırımle bırlstrdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahane06

Tel bkm yi yükledim uyeoldum Nuvo ile alışveriş yaptım ilk kez şimdi teb kredi kartını da tanımlasam ilkkez onunla da alışveriş yapsam iade gelir mi yoksa başka üyelik mi açmam gerekir

Kampanya TC bazında.Başka indirim alamazsınız.
  • Arkadaşlar yeni üye oldu fakat alışveriş de doğrulama mesajı gelmiyor telefonuma 3 farklı banka kartından denedim sorun aynı aynı sorunla karşılaşan var mi acaba
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.