Şimdi Ara

BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
34
Favori
41.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n11'e ekleyip hem bu hem de cardfinans para puan kampanyasından yararlanırız değil mi?

111 TL + 20 TL= 131 TL ediyor.

%25 n11 kuponuyla telefon alacağım :)
  • arkadaşlar collezioneda indirim kodu yazıp yüzde 10 indirim yapınca ürüne sonra bkm ile bu ürünü alırsak yinede iade ediyormu

yani hediye kuponunu collezione ye girip alışveriş yapınca yine iade varmı hediye kodu ile birleşiyor mu yani
  • arkadaşlar 20 lira için bkm express e üye olduğuma değer mi? başka avantajları oluyor mu bu bkm nin?
  • Hangi sitelerde geçtiğini nerden ogrenebiliriz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkm ilk kayıtta promosyon kodu diye bir bölüm var buraya bişey yazmamız gereklimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayano

quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

ben zamanında böle bi işlemim olmuştu ama findeks raporunu almamıştım yani işlemi gerçekleştirmedim ilk alışverişim olucak mantık olarak olurmu acaba ? veya bundan sıkıntı cıkarmı ?
     BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade

Aynı durum bende de söz konusuydu. Alışverişi yaptıktan hemen sonra " Tebrikler, BKM Express ile 20 TL İade Kazandın " maili geldi.

bügün aradım şuan sorunsuz olması lazım dedi çünkü ilk alışverişiniz olacak dedi.

• xman54 kullanıcısına yanıt
    üye olmak bişey kaybettirmez hocam bi kere alışveriş yapın puanınızı alın bence.
  • barut78 kullanıcısına yanıt
    hayır boş geç @barut78
  • Kontör alacağım arkadaşlar nereden bkm ille alabilirim avea için? Yardımcı olursanız sevinirim.

EDİT: n11'den 30 tl yükledim ve iade e-mail'i geldi. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqe11 -- 25 Kasım 2015; 14:07:53 >
  • arkdşlar bn yaptğm alşverişi iptal etmiştim yanlş adres vermem nedeniyle ve bu ilk alışverişimdi şimdi alışveriş yapsam kabul eder mi acaba?
  • Gittigidiyor'dan dün alışveriş yaptım. İade maili de geldi. Gittigidiyor'da bkm express geçerlidir. Sıkıntı yapmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce bu kampanyadan faydalanmış arkadaşlar varsa iadelerin kaç gün sonra yattığı bilgisini verebilir mi? Ben eşimin hesabıyla yaptım alışverişi, iade olur olmaz çekmem lazım parayı. Dallama banka hesap işletin ücreti diye kesecek yoksa.

• Altin aliminda gecerli mi

• 25.11.2015 23:41:09 tarihinde, GittiGidiyor işyerinde, 59,99TL tutarında yaptığın alışveriş ile sayıları 1 milyonu aşan BKM Express üyelerinden biri de sen oldun ve hoş geldin hediyesi olarak 20 TL iade kazandın! İaden 31 Aralık 2015 tarihine kadar alışveriş yaptığın kartına yüklenecek.

haber verene teşekkürler
  • benim bkm express hesabım vardı eski kampanyalardan da faydalandım ama bana 'Size Özel: BKM Express ile 30TL ve üzeri alışveriş yapın, 20TL'sini iade edelim' diye mail gelmiş kullansam gelir mi acaba ? yoksa bütün bkm üyelerine mi atıldı?
  • Bkm nin musteri kazanma hevesi hic bi firmada yok
    Bundan 1 ay once fln hicbir kartim bkmye uye degildi. Bir uygulamada bkmyi indirip uye olana 20 tl fln gonderiyordu vede uygulamanin eksrtalariyla 30 tl olarak cekiyordum.Toplam 10a yakin bkm hesabi acinca 300 tlye yakin bir para gelmisti elime Bkmnin musteri kazanmak icin yaptigi kampanyadan

• quote:

Orijinalden alıntı: olymposant

Gittigidiyor'dan dün alışveriş yaptım. İade maili de geldi. Gittigidiyor'da bkm express geçerlidir. Sıkıntı yapmayın.

Odeme seçeneğinde varsa ok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Ne alaka bkm ıle o ürün. herhalde gecerlı bkm ıle aldıgın web sıtesının ne ılışkısı olabılır o gecersızlıgı ancak banka puanı olan kampanyalarda takıple yapılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: olymposant

Gittigidiyor'dan dün alışveriş yaptım. İade maili de geldi. Gittigidiyor'da bkm express geçerlidir. Sıkıntı yapmayın.

sağolun hocam buraya yazdığım gün bkm yi aradım gg üye iş yeridir kullanabilirsiniz dedi ben de aldım. zaten mail de anında geldi.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.