Şimdi Ara

BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
34
Favori
41.432
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: golespor

quote:

Orijinalden alıntı: 1984

hocam mesaj ne zaman geldi size? bir de cebe mi geldi mail olarak mı geldi?

işlemi yaptıktan hemen sonra mail geldi....Tebrikler MURAT, 20TL iade kazandın!

20.11.2015 12:28:44 tarihinde, Migros işyerinde, 62,97TL tutarında yaptığın alışveriş ile sayıları 1 milyonu aşan BKM Express üyelerinden biri de sen oldun ve hoş geldin hediyesi olarak 20 TL iade kazandın! İaden 31 Aralık 2015 tarihine kadar alışveriş yaptığın kartına yüklenecek.

devlet dairesi maili girmiştik mail sanırım spam sanıp süzdü gelmedi gelmesi şartmıydı acaba kız kartıyla hayatında bırak bkm yı normal netten ılk ıslemı yaptı

• quote:

Orijinalden alıntı: fym2005

quote:

Orijinalden alıntı: elamin21

quote:

Orijinalden alıntı: pula

Ben daha önce kartımla bkm alışverişi yapmıştım farklı e-mail adresiyle tekrar bkm ye üye oldum ve tekrar alışveriş yaptım bana e-mail olarak geldi 20 Tl iade

hesabı aynı tc ile mi yaptın?ben de yaptım gelmedi şimdi

size de geldi mi mail son durum nedir aslında tc aynı ise gelmemesi gerekirdi

bana gelmedi hocam yarım saat bekledim iptal ettim sonra
  • bkm hepsiburada'da geçmiyor mu sitede göremedim :/
  • 30 bin kişi dolmuşmudur arkadaşlar şimdi alan ve iade mesajı gelen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

30 bin kişi dolmuşmudur arkadaşlar şimdi alan ve iade mesajı gelen varmı

Daha dolmaz bu kadar sürede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

30 bin kişi dolmuşmudur arkadaşlar şimdi alan ve iade mesajı gelen varmı

Daha dolmaz bu kadar sürede.

ne kadar sürede dolar peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

arkadaşlar n11 den mobil üzerinden 41 tl alışveriş yaptım..ama bkm expresten kazandınız diye bir mesaj gelmedi..eşim adına yeni mail ve yeni kart ekledim..sıkıntı nerede olabilir sizce..

yeni üyelik ve yeni nuvo kartla n11 den 64 liralik sipariş geçtim ama 20 tl kazandınız mesajı gelmedi..Sizde durum nedir..n11'de sıkıntımı var yoksa,,
    11 lirada yeni üyelik kuponu kullanmıştım yaa..

edit: kazandınız mesajı mail adresine geliyormuş...Maile şimdi baktım ve gelmiş..Sorun yok yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynetworking -- 23 Kasım 2015; 16:37:14 >
  • Msj maile geliyor arkadaşlar mail kutusuna bi bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nuvo gecerli mi arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: MSefa23

Msj maile geliyor arkadaşlar mail kutusuna bi bakın.

evet 20 tl kazandınız mesajı mailime gelmiş.Ben cep telefonuma gelmesini bekliyordum, mailime geldi.Bilgi için tesekkür ederim.Az daha iptal edecektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynetworking -- 23 Kasım 2015; 16:26:52 >
  • fagala kullanıcısına yanıt
    evet,, az önce n11'den nuvo ile alım yaptım.20 tl kazandınız mesajı mail adresime geldi..
  • Arkadaşlar bilen yardım etsin şimdi 38 tlik alışveriş yapmıştım bi urun iptal olunca 30un altına düştü napicam ben iade olmazmı 20 TL şimdi,yoksa diğer urunude geri gönderip tekrar mi alışveriş yaşam 2. Alışverişte de bu sefer bkm verir miko 1. İptal olduğu için ?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ma_gic -- 23 Kasım 2015; 19:48:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yapıkredi play kart ile daha önceden alışveriş yaptım. Şimdi sanal kart açsam onunla yapsam farklı üyelik açıp iade alır mıyım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ykm boyner internet mağazası üye işyerimi
  • Arkadaşlar bir şey soracağım, ben kartımı bkm'ye ekledim ancak hiç alışveriş yapmadım o kartla. Mesela şimdi o kartla alsam iade olur mu ? Eklediğim diğer kartlardan daha önce alışveriş yapmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiglat Pileser

Arkadaşlar bir şey soracağım, ben kartımı bkm'ye ekledim ancak hiç alışveriş yapmadım o kartla. Mesela şimdi o kartla alsam iade olur mu ? Eklediğim diğer kartlardan daha önce alışveriş yapmıştım.

Olmaz. BKM Express üzerinden daha önce hiç bir kartla ödeme yapmamış olmak gerekiyor iade alabilmek için.

• Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt
    kampanya anayasası madde 2:

Kampanyadan sadece BKM Express ile ilk kez alışveriş yapacak kişiler yararlanabilecektir. Daha önce BKM Express’e üyelik yapmış olup henüz BKM Express ile alışveriş yapmamış kişiler de kampanyadan yararlanacaktır.

den anlayacağımız üzere TCKN üzerinden hesap yapıldığı anlaşılıyor. Tabi sizin bileceğiniz iş , yorum sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRustyBurkee

bugün üye oldum bkmye ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Kitapyurdundan yaptığım 32 tllik alışverişe 20 tl iade verdi.Tabiki kart ve tc bana ait.Ayrıca bazı arkadaşlar soruyor enpara kampanyaya dahil.

bende kitapyurdu bkmyi enpara ile ödedim ilk üyelik ama mail gelmedi ne yapmalıım. iptal mi etmeliyim yoksa 20tl iade gelir mi?
  • Kitapyurdundan sipariş verdim bakalım iade gelecekmi
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.