Şimdi Ara

BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
34
Favori
41.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    CarrefourSA bkm üye işyeri değil nasıl oldu

üye işyeri şartı yokmu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CarrefourSA üye işyeri hocam..

https://www.bkmexpress.com.tr/uye-isyerleri.bkm
  • uncanny kullanıcısına yanıt
    hay yaşa sen ya

bakıyorum bakıyorum Carrefour yok meğer ben sık kullanılanlar sayfasına bakıyormuşum

• BKM ekspresin geçtiği ve müşteri temsilcisi ile muhatap olmadan 2 tıklamayla siparişi iptal edebileceğimiz bir site var mı? (Hepsiburada gibi)
    Arkadaşın BKM ekspresi ile pek de elzem olmayan bir alışveriş yapacağım.
    Siparişin ardından kampanya bildirim e-maili gelmezse siparişi iptal edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

quote:

Orijinalden alıntı: Müdür42

yeni bkm açsak kartı tanımlasak alışveriş yapsak olurmu daha önce tecrübe eden oldumu

Hocam kampanya şartlarında bu sefer karta değil TC Kimlik No'ya bağlamışlar, bir başkası adına hesap açarsanız olabilir gibi. Konuyu açan arkadaştan ricam şu Axess ibaresini kaldırsın bu Axess'in yada herhangi bir firmanın kampanyası değil doğrudan BKM'nin kampanyası.

başkası adına hesap açıp onun tcsinle hesap açıp kendi kredi kartımı ekleyip alışveriş yapabilir miyim?

bu bkmde başka bkm hesabına ekli olan kartı bu yeni hesaba ekleyebilir miyim acaba deneyen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

Orijinalden alıntı: storm

quote:

Orijinalden alıntı: Müdür42

yeni bkm açsak kartı tanımlasak alışveriş yapsak olurmu daha önce tecrübe eden oldumu

Hocam kampanya şartlarında bu sefer karta değil TC Kimlik No'ya bağlamışlar, bir başkası adına hesap açarsanız olabilir gibi. Konuyu açan arkadaştan ricam şu Axess ibaresini kaldırsın bu Axess'in yada herhangi bir firmanın kampanyası değil doğrudan BKM'nin kampanyası.

başkası adına hesap açıp onun tcsinle hesap açıp kendi kredi kartımı ekleyip alışveriş yapabilir miyim?

bu bkmde başka bkm hesabına ekli olan kartı bu yeni hesaba ekleyebilir miyim acaba deneyen oldu mu?

Artık hesap açarken kart şartı getirmişler, kartı olmayan biri açamıyor sanırım.

• BKM Express & Bankamatik kartı kombosu ile alışveriş yapılabilecek bir site var mı?
  • Carrefoursa.com dan alisveris yaptim, ancak cogu urun temin edilemediginden siparisimi iptal ettim. Temin edilemeyen urunler icin halen siparis almalari da isin ilginc yani.(ankara ili icin)
    Bkm nin 20 tl si de yanmis oldu. Bkm nin uye isyerlerinde kategorilere tiklayin. İlk actigi yer sık kullanilan is yerleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fkalkan-66 F kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı durum bendede oldu aynı fiyattan hepsini persembe getirelim yada suan elde olanları getirelim veya iptal dediler bende pers getirin dedim

• Kitapyurdunda kullandim.mail de geldi. Haber icin teşekkürler

• Ben hiç üye olmadım. Olup alışveriş yapsam oluyor mu

• hanımın ya da çocuğun adına bkm express üyeliği açıp onlara ait ek kartları eklesek faydalanabilirmiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxtreme

BKM ekspresin geçtiği ve müşteri temsilcisi ile muhatap olmadan 2 tıklamayla siparişi iptal edebileceğimiz bir site var mı? (Hepsiburada gibi)
    Arkadaşın BKM ekspresi ile pek de elzem olmayan bir alışveriş yapacağım.
    Siparişin ardından kampanya bildirim e-maili gelmezse siparişi iptal edeceğim.

N11
  • TheDifference35 kullanıcısına yanıt
    Bana sonra getirme yerine, ya bu sekilde alin ya da iptal edin tarzi lakayt bir sekilde konustular, sasirdim acikcasi. Arayan bayi, cepa bayisiymis, sikayetlerde bulundum. Arayan kisi carrefourdan degilde gimattan toptanci edasiyla konusunca olmadi. Fiyatlar cok iyiydi, bugun ist yolu uzerinden istedigim urunleri aldim. Olan bkm nin 20 tl sine oldu. Urun temin edilmemesini de anlamadim. İst yolu carrefourda temin edilemeyen urunlerin cogu vardi. Evime 10 dk uzaklikta olmasina ragmen, bkm icin ilk defa denedigim sanal market, benim icin bitti :)

• fkalkan-66 F kullanıcısına yanıt
    Millet gratise yüklendi benim anlamadığım burdaki fiyatlar baya uygundu bakalım kelek atmazlar inşallah :)

• ilk 30000e gireyim diye biraz acele ettim. golddan bi tane baskül aldım. sonra farkettimki hızlıal.comda 3 lira daha ucuzmuş, bide kargo ücreti 4,5 lira daha ucuzmuş. aynı kargo firması nasıl daha ucuz getiriyor anlamadım bu arada. toplamda 7,5 lira zarardayım:)
  • bugün saat 18 gibi 35 liralık alışveriş yaptım 20 lira iade edilecektir diye mail geldi haberinişz olsn
  • Bkm expresse daha önce farklı kartlarla kayıt olup alışveriş yapan şimdi başka kartını tanımlayıpta alışveriş yaparak iade maili alan var mi?

• kampanya daha önce üye olup hiç alışveriş yapmayanlara mı yoksa yeni üye olanlara da var mı açıklaması pek net değil
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.