Şimdi Ara

BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
34
Favori
41.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamdır hocam sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poet3333

quote:

Orijinalden alıntı: golespor

quote:

Orijinalden alıntı: 1984

hocam mesaj ne zaman geldi size? bir de cebe mi geldi mail olarak mı geldi?

işlemi yaptıktan hemen sonra mail geldi....Tebrikler MURAT, 20TL iade kazandın!

20.11.2015 12:28:44 tarihinde, Migros işyerinde, 62,97TL tutarında yaptığın alışveriş ile sayıları 1 milyonu aşan BKM Express üyelerinden biri de sen oldun ve hoş geldin hediyesi olarak 20 TL iade kazandın! İaden 31 Aralık 2015 tarihine kadar alışveriş yaptığın kartına yüklenecek.

Islemi yaparken iade alacaginiz belirtiliyor mu malum kota var bosuna alusveris yapmis olmayalim

Hayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar limit dolduğunu nasıl anlayacağız
    alışveriş yapınca iade için kişi dolmuş olursa boşunada alışveriş yapmayalım
  • Ben sabah alışveriş yaptım henüz iade maili gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

arkadaşlar limit dolduğunu nasıl anlayacağız

geçen kampanyalardan birinde arayıp sormuştum, dolduğunda kampanya internet sitesinden kaldırılıyor demişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: den

quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

arkadaşlar limit dolduğunu nasıl anlayacağız

geçen kampanyalardan birinde arayıp sormuştum, dolduğunda kampanya internet sitesinden kaldırılıyor demişlerdi.

saolun hocam bu arada alışverişn yapınca hemen mail gelmesi gerekiyormu gelmez ise ne yapıcaz
  • neden ilk kez yapacaklara,sıcak fırsatlarda takılıp de bkmyi ilk kez kullanan yoktur zaten tırt çöp leş
  • BKM ile ilk alışverişim oldu, biraz önce sipariş verdim ve arası 5-10 saniye geçmeden gelen mail: "21.11.2015 13:16:06 tarihinde, Kitapyurdu işyerinde, 33,72TL tutarında yaptığın alışveriş ile sayıları 1 milyonu aşan BKM Express üyelerinden biri de sen oldun ve hoş geldin hediyesi olarak 20 TL iade kazandın! İaden 31 Aralık 2015 tarihine kadar alışveriş yaptığın kartına yüklenecek. "
  • sülaleyi bkm ye üye ettirecekler sonunda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapyurdundan alışveriş yaptım. kampanya iade 20 tl mesajı geldi. BKM'den ilk alışverişimdi.
  • benim bkm alışverişlerim olduğu için hanımı üye yaptım banka kartıyla. sms geldi 20 tl iade kazandınız diye.bakalım halkbankası ne zaman iade edecek?
  • Önceden bkm ile alışveriş yapmadığım halde kitapyurdundan 31 TL'lik bir alışveriş yaptım. Fakat bilgilendirme maili veya sms gelmedi. Bu mail veya sms'in gelmesi zaman alıyor mu?

BKM tarafına mail ile sordum bakalım tedirgin bekleyiş sürüyor

edit: BKM hesabımı açtığımda promosyon ve haber bildirimlerini kapatmıştım umarım ondan kaynaklıdır

edit2: İade maili gelmeyen arkadaşlar için. İlk başta BKM ile konuştuğumda kampanyadan yararlandığınız burada gözükmüyor genel merkezle iletişime geçip geri dönüş yaparız dediler. Ben de artık iş işten geçti diye siparişimi iptal ettim. Fakat 2 gün sonra kampanyadan yararlandığınız gözüküyor diye BKM Destek'ten mesaj geldi. Yani bir sıkıntı olmadığı halde kampanyadan yararlandığım halde mail ve sms gelmedi. 2 gün sonra sorun olmadığını ve kampanyadan yararlandığıma dair bilgilendirme yaptılar. 20 TL'ye yazık oldu Bu durumda olan arkadaşlar Destek ile iletişime geçip 2-3 gün beklemeliler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePoseidon -- 28 Kasım 2015; 17:45:12 >

• Morhipo işlem tamam...

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 10 Şubat 2016; 17:35:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KevinMitnick__

Ben sabah alışveriş yaptım henüz iade maili gelmedi.

Spam kutuna bak hocam ya da mail aratın ben dw bulamamıstım

• Kendi adıma kitapyurdundan ve eşim adına hesap açıp defactodan alışveriş yaptım. İkisinde de anında 20 TL iade kazandın diye mail geldi. Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techturch -- 21 Kasım 2015; 18:04:17 >
  • 30 tl kontör alıcam olur dimi? 30 ve üzeri diyor.
  • kamilkoçtan bilet alayım dedim annemin banka kartıyla " Bu işyerinde bu kart ile ödeme yapılamıyor. Lütfen başka bir kart seçiniz. " böyle uyarı veriyor ee tüm banka kartlarıyla alışveriş yapılabilir diyorlar birde.
  • KHeto kullanıcısına yanıt
    Bazı şiketler banka kartı ile ödeme kabul etmiyor sadece kredi kartı ile ödenebiliyor. Kamil koç ta belki bankamatik kartı geçmiyordur..
  • Bkm ye daha önce kullanmadigim karti eklesem iade geliyor mu

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.