Şimdi Ara

BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
34
Favori
41.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cepte teb kartına 30 TL bonus yattı ama BKM 20 TL henüz yatmadi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepteteb 30tl bonus yattı ama 20TL iade yatmadı. topluca hareket edelim.
  • Bende Cepteteb kredi kartı yok, sadece banka kartı var. İade kampanyası ile 20 TL yatması gerekirken 30 TL yattı, bari yaptığın işi düzgün yap TEB
  • Garanti Bonus Genç ile Migros sanalmarketten alışveriş yapıp 2 dk sonra iptal etmek durumunda kalmıştım..
    BKM iadesi gelmiş
    Gerçi işlemi yapar yapmaz iade kazandınız gibi bir bilgi gelmişti ama iptaller göz önüne alınacak diye pek de umutlanmamıştım :)
  • Arkadaşlar BKM telefonumdan aradı, diyor ki;

Biz TEB e 20 TL iadey, yatırdık. Ancak TEB sizi Kampanya ile ilgili yanlış yönlendirmiş.
    Yatan 30 TL nin 20 TL si BKM, 10 TL si de TEB adına imiş.

Bu durumda TEB fırsatçılık yapmış ve 10 TL nin üzerine yatmış bulunmakta.

Ayrıca İşte şikayetvar.com dan BKM nin cevabı;

quote:

Merhaba,

BKM Express kampanyasından kazandığınız 20 TL değerinde bonus yüklemesi bankanız tarafından yapılmıştır.
    Bonus yüklemelerini kart ekstrenizde, hesap dökümünüzde veya bankanız internet şubesinde görebilirsiniz.

30 TL değerinde olan bonus yüklemesinde 20 TL BKM Express kampanyasına ait olup, diğer tutar bankanızın kampanyasına aittir.
    Bankanızın kampanyasına ait tutarla ilgili sorularınız için bankanızla iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,
    BKM Express Destek
    Destek Merkezi numaramız: 0850 2010 256 (BKM)

• ciko44 C kullanıcısına yanıt
    tamam, artik durum netlesti. bildigin yalan dolanla bizi kandirmaya calismislar, akillarinca cakallik yapmislar. simdi durum su:

1) madem 20 tl iade, bana iade hakkimi versinler, puan olarak kullanmak istemiyorum ben.

2) bu yalanciliklarini da yuzlerine vurmamiz lazim, alemin cakallari kendileri miymis bir tek!!

bu konuda bir seyler dusunup yapalim
    bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.sikayetvar.com aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz mesajınız incelenmiştir. BKM kampanyası kriterlerine göre, kampanyadan en fazla 20 TL indirim veya 30 TL bonus kazanma hakkınız bulunmaktadır. 06.01.2016 tarihinde kredi kartınıza 30 TL bonus yansıtılmış olarak gözükmektedir. Bu nedenle 20 TL iade talebinizin olumlu sonuçlandırılamadığını bilgilerinize sunarız

Yarın kapatıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Rex -- 11 Ocak 2016; 17:59:45 >
  • Yarın ben de kapatıyorum! Alçak TEB.

Bu arada Bonus yüklenen herkesin kulağına küpe olsun eğer 3 gün içinde kullanmazsanız o Puanlar'da buhar olacak.
  • TEB fırıldak çevirmiş arkadaşlar, bu durumda benim gibi mağdur olanların haklarını bilumum (tüketici masası, şikayetvar.com, MH vs vs) platformlarda arası gerekecektir.

• İşbank ile alıp iadesi olmayan varmı benimkini yatırmamışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte TEB in yaptığı üçkağıtçılığa utanmadan verdiği cevabı
    Sadece yuh! diyorum!
    Bir banka bu kadar tamahkar olmamalı

quote:

Bizimle iletişim kurduğunuz için Türk Ekonomi Bankası olarak teşekkür ederiz.

www.sikayetvar.com aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz mesajınız incelenmiştir. BKM kampanyası kriterlerine göre, kampanyadan en fazla 20 TL indirim veya 30 TL bonus kazanma hakkınız bulunmaktadır. 06.01.2016 tarihinde kredi kartınıza 30 TL bonus yansıtılmış olarak gözükmektedir. Bu nedenle 20 TL iade talebinizin olumlu sonuçlandırılamadığını bilgilerinize sunarız.
    Sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için Bankamız ürün ve hizmetleriyle ilgili her türlü mesajınızı bizlerle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz.

Çalışmalarınızda başarılar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla,

Türk Ekonomi Bankası A.Ş.

• Yanlış mesaj oldu, kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 14 Ocak 2016; 1:27:34 >
  • Akbank 20 Tl yi Bugun Kredi kartıma yüklemiş, böylece BKM ile sorunumuz kalmadı.
  • bu kampanya tekrar başlamış. acaba 29 liralık alışveriş + kargo 30 tlyi geçse 20 tl iade yaparlar mı?
  • muratsahin2003 kullanıcısına yanıt
    hepsiburadada bkm butonu yok benmi bulamadım acaba
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.