Şimdi Ara

BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
34
Favori
41.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bonus vs olmadan cepteteb atm karti ile yaptim yine yatmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayet örneği varsa paylaşın bizde şikayet edelim

• teb mh bugün yatacak dedi.

bkm mh de 20tl iadenin kredi kartlarına 20tl bonus olarak bankamatik kartlarına hesaba 20tl iade olarak bugün yatacağını söyledi.

ikisi ayrı ayrı bugün yatacakmış yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 6 Ocak 2016; 16:08:04 >
  • Şaka heralde, az önce sms geldi bkm kampanyasından 10tl puan yüklenmiş...
  • evet arkadaşlar teb'den 30 tl puan yüklendi diye sms geldi
  • Degerli musterimiz,... ile biten kartiniza BKM KAMPANYASI 30 TLndan 30 TL puan yuklenmistir.Son Kullanim 20/01/2016

• 30 tl bonus yatmis ama 20 tl iade yok.sanirim bunlar 20 tl iadenin uzerine yatti.

• quote:

Orijinalden alıntı: maestoso76

Degerli musterimiz,... ile biten kartiniza BKM KAMPANYASI 30 TLndan 30 TL puan yuklenmistir.Son Kullanim 20/01/2016

ben 20 tl iade kampanyasına katılmıştım banada 30 tl puan yüklendi mesajı geldi :)
  • Ben hem 20 TL iade hem 30 TL bonus kampanyasına katıldım, bana da sadece 30 TL bonus yatmış, şimdi SMS geldi. Girip baktım iade yoktu ama. Onu nasıl yapacağız?

Edit: Bu arada bu bonusları nasıl kullanabiliyoruz? İnternetten bir şey alırken geçerli oluyor mu yoksa mağazadan alışverişlerde mi kullanılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoo -- 6 Ocak 2016; 17:40:46 >
  • Yatan 30tl nin muhtemelen 20 si iade 10 u bonus...Çünkü bana sadece 10tl yatmış o da bonus kampanyasından heralde, daha önce aynı hesapla işlem yaptığım için 20tl gelmiyecekti zaten...Bilginize...
  • 20 TL'nin üstüne yattılar, İADE falan yok yalan söylemişler.

30 Puan benim işime yaramadı, bilseydim TEB'den uzak dururdum, ve iptal ettireceğim.
  • Alışverişi sanal kartla yapmıştım. 30 tl bonusu esas kartıma yatırmışlar

• Arkadaşlar BKM yı aradım sistemde bankanız iade yapmış gözüküyor dedi. Bende sadece 30 TL bonus yüklendiğini belirttim kayıt oluşturdular. Sizlerde arayıp kayıt oluşturun istersiniz.Yatan 30 TL bonusun 20 TL sini BKM ye yaslamaya çalışıyorlar yüksek ihtimalle.

• Böyle bir bankacılık anlayışı yok. 30 banka sorunsuz iade yapıyor, TEB 20 TL peşinde. Kredi kartlarına bonus olarak yatması bile yeterince sıkıntı iken, bir de kampanya birleşmiyor ayağı yapıyorlar.
  • Ben tebi aradim 25 dakikada falan baglanabildim musteri hizmetlerine.Bana soyledigi sey yetkim yok size donecekelr. Rezillige bak.Para kesmeye gelince sistemde sikinti olmaz vermeye gelince sistem ariza yapar hep.İsini duzgun yapan biyer ciksa sasiricam.

• Ya zaten 20 tl iade bkmenin kampanyası 30 tl bonus ise Teb in kampanyası ikisi çok farklı baktığın zaman çok saçma

• BKM Expres Cevabı ,Bankanızdan alınan bilgiye göre 29.12.2015 tarihinde iadenizin yapılmış olduğu iletilmiştir.
    Ancak AKBANK Hesabımda yatmamış gözüküyor,birileri bizi aldatıyor ama hangisi..
  • Bana bkm bugun bunlar ayri kampanya 20tl bugun yatacak yatmazsa yarin arayin bizi dedi. Belkide bkm bilmiyor tebin boyle bi planinoldugunu. Ama bkm bana ikisiyle birlikte size 50tl bonus yatmali dedi teb de iade degil bonus yuklemesi olacak dedi. Ki bu cok sacma aslinda. İade demek bi yerde nakit para demek. Bonus olarak yatirmasi onu bana illaki harcatmasi demek

• ben kampanyaya katilmistim 30 tl bonus yerine 20 tl bonus yatti saçmalık simdi musteri hizmetlerini ariyorum.

• 30 tl puan yatmış fakat 20 tl iade yok.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.