Şimdi Ara

BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
34
Favori
41.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki cepteteb é yüklenen 30 puanı nerelerde kullanabiliyoruz bilen biri cevaplarsa sevinirim. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teb 30 TL yüklemiş ama Bkm 20 TL iade etmemiş

Ne yapmak lazım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce BKM Express ile konuştum, TEB'e ilettik biz de bu sorunu, onlardan bilgi alabilirsiniz, onlar bonusa çevirmişler dedi kız. Ama üstüne basa basa 20+10 olarak yüklendi ve TEB'in website duyurusunda yaptığı bi aksiyon hatası dedi.

Ardından TEB'i aradım, şimdi iade durumlarına bakamıyoruz siz şikayetinizi bırakın biz size SMS ile döneceğiz dediler. Bana 20 TL iade + 30 TL bonus yatması gerekiyordu sadece 30 TL bonus yattı dedim. Tamam dediler aldılar şikayeti.

Benim tahminim TEB bu işin üstüne yatar. Geçmiş olsun. SMS ile şikayet mi cevaplanır bu devirde? Ara söyle derdini, sorununu. Yazık, koskoca firma.
  • büyük ihtimalle 2 kampanya birbirleri ile kullanılmaz diyecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

büyük ihtimalle 2 kampanya birbirleri ile kullanılmaz diyecekler.

Eğer böyle bir durum olacaksa buradan toplu şikayet edip, hakkımızı arayalım !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladigim kadariyla teb once 10 tl hediye veriyordu 30 tl ustu alisverise ki zaten kampanya baslangicta boyle duyurulmustu, sonra baktilar bkm de 20 tl verecek, biz en iyisi o 20 tl'yi de ekleyip 30 tl cek veriyormusuz gibi yapalim dediler. baska mantikli bi aciklama gelmiyor aklima.

• Beyler bu durumda herkes sikayet etsin bunlari kampanyada 20 tl para iadesi diye bas bas bagirdilar bkm gerekirse bunu kendi odemesi gerekiyo heryerde reklam yapmayi biliyolar tuketici haklari var pek kullanamasakta sikayetvar.com dan giydirin bkm ye ben ole yapicam hicbisey yapamasanizda adini lekeleriz bence bu yaptiklari dolandiricilikla hakettilerde

• Sikayet mesaji attim aradilar Teb den.Atm karti ile aldim diyorm bana bonus yuklenecek diyor.20 tl iade kampanyasini goremiyorum sistemde diyor.Ben anlattim 2 kampanya var diye.Anlamamis gibi yapiyor birde.

• Bkm ile 30 tl alışverişe 30 tl bonus yüklendi ancak 30 a 20 tl iade gelmedi. Ne yapmak lazım acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkrt cgn

anladigim kadariyla teb once 10 tl hediye veriyordu 30 tl ustu alisverise ki zaten kampanya baslangicta boyle duyurulmustu, sonra baktilar bkm de 20 tl verecek, biz en iyisi o 20 tl'yi de ekleyip 30 tl cek veriyormusuz gibi yapalim dediler. baska mantikli bi aciklama gelmiyor aklima.

Bence de hocam böyle bizim yerimize onlar combo yapıp sitelerine eklemişler bizi uğraştırmak istememişler. Biz 20tl leri unutalım teb üstüne yattı
  • sikayetvara yazdim.bkmden aradilar.adam israrla biz iadeyi yaptik diyor.banka bunu puan olarak vermis diyor.bankaya atiyor sorumlulugu.30 bonusun 20 si bkm iadesi olarak gpzukuyor diyor ama bende direkt 30 bkm kampanyasi diyor kart islemlerinde.bence olay tebin kurnazligindan kaynaklaniyor.tebin kartina ihtiyac yok aslinda.organize olup ayni gun kartlari kapatmak lazim esasinda.

• Cepteteb banka kartı ile aldığım için bonus da yüklemediler , iade de vermediler...banka degil nitelikli hırsız mübarek
  • Crowley45 kullanıcısına yanıt
    Şikayetvar'a BKM yi şikayet ettim bankanız (AKBANK) yatırmış dedi bankaya sordum araştıryoruz Ocak/2016 sonuna kadar yatar bekleyin dediler.
    Esas Sorun BKM galiba neye göre yatmış diyorlar.
  • BKMden TEB kredi kartlarına puan şeklinde yattıgını (kaldı ki bu da kurallara aykırı) TEB banka kartlarına ise bugun mesai sonuna kadar iade şeklinde yatacagı söylendi.Bekleyelim bakalım..
  • Dünki 10tl bonusun açıklamasında "BKM 10 TL KAMPANYASI" yazıyor...Yani dediğimiz gibi...30tl bonusu 10tl olarak yatırmışlar...

30tl yatanlarda ise "BKM KAMPANYASI" yazıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 7 Ocak 2016; 18:06:15 >
  • Bende Cepteteb banka kartı ile 30 TL üstü harcama yapmıştım BKM ile 20 TL iade kampanyası için Cepteteb kredi kartıma 30 TL bonus yüklenmiş ancak 20 TL iade fln yok ben katılırken 30 TL bonus dan haberdar değildim 20 TL iade için yapmıştım bu alışverişi zten bunlar iki ayrı kampanya yattilar 20 TL nin üstüne !

• BKM Express tarafından doldurmuş olduğum foruma istinaden şimdi arandım kredi kartı ile ilgili 30 TL bonusun 20 tl sinin bu iade işlemi mümkün olmadığı için bkm kapmanyası için yüklendiği 10 tl nin de teb tarafından ayrıca bir bonus olarak yüklendiği söylendi ayrıca banka kartı ile ilgili olarak da teb bankası ile ilgili bir yoğunluk olduğu teb tarafından iadelerin bu yüzden zamanında sağlanamadığı aldıkları bilgiye göre banka kartları için iadenin bugün gün sonuna kadar yapılmış olacağı bilgisi verildi aksi bir durum olursa yarın banka ve bizimle tekrar görüşebilirsiniz dendi bakalım son bilgiler bu şekilde..
  • Akbank ocak/2016 sonuna kadar yuklenecek diyor.o zaman gelince ise buyuk ihtimalle suresi geçti diyecekler.ESAS SORUN BKM expreste.

• TEB için şikayet yazdım şikayetvar'a. Yatırmazlarsa cuma günü kapatıyorum kartı. Herkesten de bu tepkiyi bekliyorum.
  • Dün akşamki BKM express gorusmesinden sonuç aldım arkadaşlar bankamatik kartıma da 30 TL iade yapıldı. Bilginize..

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.