Şimdi Ara

BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
34
Favori
41.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

quote:

Orijinalden alıntı: ferdidemir

Teb i arayan varmı ben şikayet yazdım. Müşteri hizmetlerini arayan oldu mu ?

Ben sikayet mesaji attim.cepteteb atm karti ile almistim adamlar bana kredi kartiniza 6 ocak a kadar puan yuklenecek diye donus mesaji atmislar.Kredi kartim yok ki teb den

Aynı mesaj banada geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkm den aradılar bu arada tebde yoğunluk olduğu için 6 ocakta yatacağını söylemiş teb
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafabandi

bkm den aradılar bu arada tebde yoğunluk olduğu için 6 ocakta yatacağını söylemiş teb

Bizimde kıllandığımız mevzu tebin başka bir kampanyası daha vardı toplamda 30 TL bonus yükleyip bu işin içinden çıkmaya çalışabilirler. Halbuki 20 TL iade ve 30 TL bonus yüklemesi lazım. 20 TL iadeyi bonus olarakda yükleyebilir. O zamanda 50 TL bonus yüklemesi gerekiyor bakalım çarşamba belli olacak.

• kizilsultan kullanıcısına yanıt
    aynen ama yatırmaları lazım ikisini de eğer yatırmazlarsa kapatırım teb'i kendileri bilirler verdikleri sözde durmasını bilsinler. tüketici hakem heyetine de bir dilekçe yazarız artık.
  • Teb iade için 6 ocağı bekliyelim bakalım. Yoksa sıkıntı...
  • Garanti 20 lira iadeyi yaptı.

• Garanti geldi:)

• sonunda garanti geldi
  • Evet garanti iadeyi sonunda gerçekleştirdi 😀😀😀

• Bir tek TEB kaldı yani?

• Benimde simdi aklima geldi baktim ama yatmamis teb. Herkesin 20tl sine coktuler ceviriyorlar parayi hesap kesimide oldu benim artik onumuzdeki aya etki edecegi icin bu ay icinde ne zaman yatirirlarsa yatirsinlar fark etmez bana

• TEB den beklenen hareketler bunlar. yarın akşama kadar zor yatar
  • TEB

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teb gelmedi hala

• Ayın 6 sı oldu tebden iade ya da bonus hala yok :s

• gün içinde teb iadeyi yapar inşallah.
  • burada okuyunca baktım
    garanti bana iadeyi pazartesi yani 4 ocakta yapmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • garanti yatmış.. Combo tamamlandı.
  • TEB KULLANAN ARKADAŞLAR, ŞİMDİ MH İLE GÖRÜŞTÜM TELEFONDA.

Diyorki teb bonus kampanyaları başka bir kampanyayla birleşmez o yüzden iki kampanyadan birden faydalanamazsınız.

bunu kampanya şartlarında yazıyormuydu?? yüzlerce binlerce teb müşterisi 2 kampanya birleşecek diye işlem yaptı. şartlarda yazsa, bkm nin 20tl iade kampanyasından yararlanmak için başka banka kartı kullanırdık ve toplamda 50tl kar etmiş olurduk. ama şimdi teb in "teb kampanyaları başka kampanyalarla birleşmez" mantalitesi yüzünden çok fazla sayıda müşterisi mağdur olacak.

ben mesela 100tl lik ürün bana 50tl ye mal olacak diye alışveriş yaptım ama bana maliyeti 70tl oldu. bunu bilsem bende ona göre davranırdım yani. herkeste aynı şekilde davranırdı. herkes teb in kampanyası farklı bkm nin kampanyası farklı diye düşünerek işlem yaptı. kendince combolar yaptı, bende dahil.

bu kampanyanın ekran görüntüsüni ekliyorum, burada kesinlikle teb kampanyaları başka bir kampanya ile birleşmez yazmıyor.

ben mh ye dedimki bütün müşterileriniz bu şekilde düşünerek işlem yapmıştır, böyle bişey şartlarda yazmıyor dedim. onlarda durum incelenip eğer bir mağduriyet varsa ona göre işlem yapılır dedi. bundan sonra bize düşen şikayet oluşturmak, şikayet sitelerine yazmak vs. ve sonucu beklemek.

EDİT:

beyler mh yi aradım tekrar, kayıt oluşturmak için. adamların BKM kampanyasından haberleri yok yada ayak yapıyolar bilemiyorum. BKM ile görüşün dediler. Bende aradım BKM yi mh ile görüştüm sağolsun yardımcı oldular. BKM nin dediği şu, teb de yoğunluktan dolayı bi sıkıntı vardı iadeler bugun yapılacak. ama kredi kartı ile işlem yapanlara 20tl bonus şeklinde yatacakmış, iade olarak değil. bankamatik kullananlara hesabına 20tl iade yapılacakmış.

BKM mh ye Teb in 30tl ye 30tl bonus kampanyasını sordum biliyomusunuz dedim, teb bunla birleştirmeye çalışırmı dedim. biliyorum ama bunlar farklı kampanyalar size teb 30tl bonus yükleyecek, bizdende 20tl bonus yüklenecek (kredi kartıyla işlem olduğu için) yani toplamda size 50tl bonus yüklenmiş olacak dedi. eğer bugün 20tl yüklenmezse yarın tekrar arayın kontrol edelim dedi. yani olay bu şekilde artık beklemedeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 6 Ocak 2016; 16:02:02 >

• bdurmus kullanıcısına yanıt
    Şikayet oluşturalım hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.