Şimdi Ara

BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
34
Favori
41.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teb iade hala bende de yok.

• Cepteteb hala yok..yazik

• YAPIKREDİ İADE YATTI MI .
  • akbank free yatmış
  • Cepteteb yatmadi.Yatmayacak sanirim.

• Bugün de yatirma bakalim teb..

• Garanti Bonus halen yatmadı, yatan varsa yazabilir mi?
  • Bonus genc hala yatmadi

• akbank yatırmış, garanti bekleniyor.
  • telefonum bozuldu bakamıyorum yatmamıştı teb ve garanti. teb 6 ocakta galiba 30 tl bonus şeklinde yatıracak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seboistim

telefonum bozuldu bakamıyorum yatmamıştı teb ve garanti. teb 6 ocakta galiba 30 tl bonus şeklinde yatıracak

O ayrı bu ayrı hocam. Bu BKM nin kampanyası diğeri TEB in kendi kampanyası. O bonuslardan TEB sorumlu bu iadeden BKM sorumlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilsultan

quote:

telefonum bozuldu bakamıyorum yatmamıştı teb ve garanti. teb 6 ocakta galiba 30 tl bonus şeklinde yatıracak

O ayrı bu ayrı hocam. Bu BKM nin kampanyası diğeri TEB in kendi kampanyası. O bonuslardan TEB sorumlu bu iadeden BKM sorumlu.

tamamda bkm açıklamada 20 tl yi bonus olarak yatırabilir banka diye not düşmüştü. okumadınız heralde. bonus kartlara bonus yükler sanırım
  • teb ile alakası yok galiba 20tl iadenin...

• quote:

quote:

quote:

tamamda bkm açıklamada 20 tl yi bonus olarak yatırabilir banka diye not düşmüştü. okumadınız heralde. bonus kartlara bonus yükler sanırım

Simdi hem TEB i hem BKM yi aradım. TEB e ikisinin ayrı kampanya olduğunu belirttim ona göre kayıt oluşturdular. BKM deki musteri hizmetleri yetkiliside teb de yoğunluk olduğunu ayın 6 sına kadar iadeyi yatıracaklarını söyledi ve ikisinin ayrı kampanya olduğunu iadeyi yatırmazlarsa tekrar bize dönüş yaparsınız dedi. Kısacası 50 TL bonus yatmazsa BKM yi tekrar arayacağım. Ama TEB çakallık yapıp o kampanyayı 10 TL bonus olacak şekilde güncelledik diye camura yatacak gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilsultan -- 31 Aralık 2015; 15:30:00 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Simdi hem TEB i hem BKM yi aradım. TEB e ikisinin ayrı kampanya olduğunu belirttim ona göre kayıt oluşturdular. BKM deki musteri hizmetleri yetkiliside teb de yoğunluk olduğunu ayın 6 sına kadar iadeyi yatıracaklarını söyledi ve ikisinin ayrı kampanya olduğunu iadeyi yatırmazlarsa tekrar bize dönüş yaparsınız dedi. Kısacası 50 TL bonus yatmazsa BKM yi tekrar arayacağım. Ama TEB çakallık yapıp o kampanyayı 10 TL bonus olacak şekilde güncelledik diye camura yatacak gibime geliyor.

dediğim gibi 6sında 30 tl bonus olacak. bkmden ilk alışverişinize demişti teb 30 tl de bkm deki parayı puan olarak yatıracak

• teb üstüne yatacak benim de anladığım kadarıyla.. hayır sanki cebinden çıkacak ortak havuz değil mi bu bkm nin havuzundan ödenecek neyin kafası bu.
  • bonus karta iadesi nakit ya da puan olarak yatan varmi acaba

• Benim iki kartıma da henüz yatmadı...

• Axess yatan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.