Şimdi Ara

Bkm Express-Migros 30/10 Money Jetkasalarda (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
37
Favori
64.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl yani iki hakkımız yok mu?

Yani mesela ben bugün 15.90 TL ye iki adet 5 kg Irmak Toz şeker aldım. Bkm ile 30/20 alıcam.

Yarın aynı money kart ve kredi kartı ile yine aynı ürünleri alsam yine 30/20 vermeyecek mi?
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    Benim Bkm de Atm yani banka kartı ekli sadece alışveriş başarı ile gerçekleşti.

Arkadaştaki sorun farklıdır. Muhtemelen internet alışverişine filan kapalıdır
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, Ramazan money kampanyalarındaki 30/10 gruplarını iki değil tek sefer kazanım olacak şekilde belirlemişler.

Her Money kart katalogta belirtilen 30/10 gruplarınlarının her birinden 10 TL toplamda 50 TL money kazanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Hocam merhaba, Ramazan money kampanyalarındaki 30/10 gruplarını iki değil tek sefer kazanım olacak şekilde belirlemişler.

Her Money kart katalogta belirtilen 30/10 gruplarınlarının her birinden 10 TL toplamda 50 TL money kazanabilir.

Bunu bilmiyordum hocam hatirlatmaniz iyi olmus.

Peki bir gunde bir bkm ile kac alisveris yapabiliyoruz belli mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Hocam rica ederim ne demek, tek bkm hesabı ile iki farklı money kartla alışveriş yaptım bkm moneyleri geldi fakat üçüncü işlemi henüz denemedim konu hakkında henüz netlik yok fakat kısıtın money karta uygulandığını tek bkm hesabıyla farklı money kartlarla 10 bkm puanlarının geleceğini düşünüyorum biraz daha bekleyelım sanıyorum yarın bu konu netleşecektir.
  • Süt ürunü alsam paket sütler 30tllik bu 10money ile birlikte kombolancak bisey varmi acaba?

Ve daha sonra gelen money i direk harcayabiliyor muyuz yoksa alt limitli ws mi oluyor. Moneykarti uygulamadan aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bLaxp B kullanıcısına yanıt
    ikinci sorunuzu yanıtlayayım money kartınız olmasa bile kasiyere tel nonuzu vereceksınız 10 tl ve üzeri için tele sms gelecek bunu kasıyere paylasacaksınız ve moneyınızı kullanmıs olacaksınız, alt lımıt yok ıstedıgınız gıbı kullanırsınız 1 tl urun alın moneyınızle odeyın cıkın.
  • Arkadaşlar bende alışverişi yaparken ilk başta ödeme reddedildi yazdı sonra bi daha denedim oldu. Ama şimdi bakıyorum iki defa çekilmiş karttan. Banka müşteri hizmetlerini aradım onaylanmış görünüyor büyük ihtimalle ili kere çekildi dediler. Alışveriş yaptığınız yerle görüşün dediler. Nasıl olacak. İade edebilecekler mi ki?

Bi de alışveriş yaptığımız gibi Migros uygulamasında görünüyor mu alışverişler yoksa sonra mı yansıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: avantis

Bir adet bkm işlemi başarısız oldu ama kredi kartından çekim yapıldı. Müşteri hizmetlerini aradım en az on dakika boyunca oyaladılar. Kayıt oluşturuldu. İşlem provizyonda görünüyor. Eğer provizyondan çıktıktan sonra dönem içi işlemlere yansırsa sakat. Her hatalı çekimde müşteri hizmetlerini aramak kayıt oluşturmak bayağı sıkıntılı.

Aynı işlem bende de oldu. İlki başarısız oldu sonra bi daha yaptım oldu. Ama iki kere çekilmiş görünüyor. Bankayı aradım alışveriş yaptığınıZ yerle görüşmeniz gerekiyor dedi. Siz de durum ne?

• Hocam sanal market online ödeme sorunlu olsada, migros kasaları ve ödeme sistemleri sağlamdır bunun için içiniz rahat olsun, online ödeme sistemlerınde aksaklıklar arada yasanmakta(sanal market, mobil ödeme, bkm express) sistem mükererer olarak iki veya üç defa çekmiştir fakat Migros kapanış saatlerınde pos cihazlarından gün sonu işlemlerini yaptıklarında doğru işlem en geç iki gün içinde dönem içi işlemlere yansır, mükerrer hatalı çekimler 3-5 gün bekleyen provizyonda bekler dönem içi işlemlere girmeden düşer yani sizin yapmanız gereken bekleyen provizyondaki işlemleri 3-5 gun beklemek fakat dönem içi işlemlere girerse sorun vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 20 Mayıs 2017; 0:48:10 >
  • mesaybelf kullanıcısına yanıt
    Alışveriş ertesi gün migros uygulamasında görünür.
    Durumu bkm ve migros müşteri hizmetlerine aktardım. Bugün ilgili migros şubesini de aradım. Migros şubesindeki yetkili haberimiz var araştırıyoruz size döneceğiz dedikten sonra geri dönüş yaptı. Şu an için bizim kayıtlarımızda bahsettiğiniz mükerrer çekim görünmüyor(iki alışveriş yaptım ama üç kez çekim yapıldı.migros şubesindeki yetkili şu an için iki çekim bilgisi görünüyor şeklinde bilgi verdi). Pazartesiye kadar bekleyin. Bankadan bilgi gelecek halledeceğiz problem etmeyin dediler. Migros müşteri hizmetlerinden ve bkmden kayıt oluşturun onlar ilgili şubeye bilgi veriyorlar. Bankanızı aramayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 20 Mayıs 2017; 0:48:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Benim işlem provizyondan çıktı ve dönem içi işlemlere yansıdı. Banka alışveriş yapılmış migros ile görüşün dedi.

• avantis A kullanıcısına yanıt
    Hocam dönem içine girdiyse mükerrer işlemler alışveriş yapılmış sayılır aslında hatalı çekilen tutar migros kasasına girmiştir genel merkez ya da mağaza ile görüşürseniz iadenizi gerçekleştirirler ama migros bu konuda kaplumbaga hızıyla calısıyor bıdefa benımde onlıne odemede basıma geldı 27 gun sonra ucret ıadesı kartıma dondu umarım hızlanmıslardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 20 Mayıs 2017; 0:56:42 >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Tutar 31.80 lira. Düşük bir tutar ama haksız yere alınan bir tutar olduğu için zoruma gitti. Mağaza müdür yardımcısı pazartesi hallederiz dedi. Çünkü pos cihazımızda bahsi geçen kredi kartından iki çekim yapılmış üçüncü çekim ortalarda yok şeklinde bilgi verdi.

• Cevaplar için teşekkürler. Yarın alışveriş yaptığım Migros'a gideyim bakayım. Ürünü de götürmeme gerek var mı sadece fişi götürsem yeterli olur mu acaba?

• mesaybelf kullanıcısına yanıt
    Ürünü götürmeyin. Moneykart numarası, kredi kartı numarası ve moneykartın kayıtlı olduğu cep numarası( bunu mh istiyor) bilgisi gerekiyor. Hatta şubenin telefon numarasını bulup arayın gitmenize gerek yok.

• avantis A kullanıcısına yanıt
    Hocam hakkinizi tabiki arayin bkm den 10 tl kazanalim diye 10 takla atiyoruz niye ugrasmayalim, bkm uyesi ol, jet kasanin bagli oldugu subeyi ara bul, karti internet/mail order harcamalarina bi surede acik tutarak kart guvenligini riske at isin ozeti tutar kucuk olsada bende pesini birakmazdim.

• BKM de sanalkart kayıtlı, onu silip yerine asıl kredi kartını mı kayıt etmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Hocam hakkinizi tabiki arayin bkm den 10 tl kazanalim diye 10 takla atiyoruz niye ugrasmayalim, bkm uyesi ol, jet kasanin bagli oldugu subeyi ara bul, karti internet/mail order harcamalarina bi surede acik tutarak kart guvenligini riske at isin ozeti tutar kucuk olsada bende pesini birakmazdim.

Hocam benim bkm de sadece sanal kart tanimli. Migrosa gitmeden 70TL limit actim aksam 21:30da 30 + 30 ödeme yaptim 20money gece 3-4 gibi yuklendi. kartta kalan limitte gün sonunda sifirlaniyor.
    Sizde boyle yapabilirsiniz. Son zamanlar asil kartlar üstünden cok fazla dolandiricilik yapiliyor. Her yerde mumkun oldugunca sanal kart kullaniyorum
  • Hocam çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için mağazadayken mobilden kartı internet/mail order harcamalarına açıyorum işlem bitince hemen kapatıyorum tabiki sizin yöntem çok daha mantıklı.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.