Şimdi Ara

Bkm Express-Migros 30/10 Money Jetkasalarda (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
37
Favori
64.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tolder24

Abi adam gibi şunlarda geçerli değildir diye yazın bari bu ne böyle adam oynatıyorlar.çalışanın bilmediğini ben mi bilip tahmin edecem bu dahil mi değil mi diye?ya da almadan önce mh lerini arayıp onaylatıp öyle alalım bari 🙄

Bkm ye mail attım, kampanya sayfasını okuyun diye cevap yazmış kekolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Bkmlik bi durum değil ki benimki hocam migrostan kaynaklı

• quote:

Orijinalden alıntı: ChemtraiLs

quote:

Orijinalden alıntı: vakur42

quote:

Orijinalden alıntı: ChemtraiLs

Dun 2 adet 31.80 tutarinda cay alimi yaptim. 40 money olması gerekirken 30 money yatirmislar. Sebebi ne olabilir, kart esimin adina oldugu için MH arayamıyorum ama merak ettim

Ben de dün iki adet 30 TL lik alışveriş yaptım BKM ile. Birisi çay şekerdi. Ama 20₺ puan yatmış?

Bu durumda BKM kampanyasi ayni gun icinde yapilan islemlerde sadece 1 tanesinde geçerli oluyor. Kampanya kosullarinda yazmiyor oysa ki

migroskop money kampanyalarindan bu insert icin sadece 1er kez yararlaniylabilir. kosullari okuyun!
    Bkm ayni gün 2 adet oluyor.

Size 1 adet bkm bir adet cay yatmis muhtemelen

Çay veya şeker Money Kampanyası
    Paylaş
    18-31 Mayıs 2017 tarihlerinde Migros ve Sanal Market ten kayıtlı Money Club özellikli kartlar veya Money Bonus kredi kartı ile tek seferde 30 TL ve üzeri çay veya şeker alışverişlerinde 10 Money hediye edilecektir.
    Kazanılan Moneyler 2 gün içinde karta yüklenecek ve 31 Aralık 2017 ye kadar kullanılabilecektir. Kampanyadan en fazla 1 kere yararlanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 19 Mayıs 2017; 16:57:45 >

• Kassady kullanıcısına yanıt
    Hocam saçmalık ya,mhleri ararsanız eğer büyük ihtimalle pastırma dahil değil diyecektir.ben aradım,fotoğrafta görünenler dahil diyor

• Ortada bir bilgi kirliliği oluştu,ayni gün BKM ye kayıtlı kart ile toplam 60 tl üstü aldım iki alışveriş sayıp 10+10 money (sadece BKM den) verdi diyen var ,denedim olmadı diyen de var.Ayni gün 30+30 iki defa ayrı yaptım oluyor diyen var ,yaptım olmadı biri yatmadı diyen var.Hangisi doğru bilmiyorum.
  • bhtyrmtl B kullanıcısına yanıt
    Hocam üç gün önce 30+30 olacak şekilde iki ayrı BKM ekspres alışverişinden sorunsuzca 20 TL money bir gün sonra geldi. Bir defada 60 TL yaparsanız 20 değil 10 gelir. Duyduğum değil, bizatihi yaşadığım tecrübe :)

• avantis A kullanıcısına yanıt
    Hocam kampanyanın iletişim izni ile ne alakası var? Ayrıca uygulamadan iletişim izni veremiyorum tik konulmuyor

• 1 ay önce jet kasaları kaldırmışlar. Ölürmüsün öldürürmüsün?

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Kampanya şartlarına bu maddeyi koymuşlar. Sadece aşağıdaki linkten ya da müşteri hizmetlerinden

https://www.moneyclubkart.com/Default.aspx

• Hocam reyondaki kampanya afisinde en fazla 2 kez yararlanilabilir diyordu, demek ki yanlis yonlendirme yapmislar. Yoksa okumuyor degiliz evelallah

• 2 gün doldu 35tl lik alışveriş yaptım hala yatmadı MH yi aradım kayıt açtılar ne zaman dönüş olurki

• quote:

Orijinalden alıntı: avantis

Kampanya şartlarına bu maddeyi koymuşlar. Sadece aşağıdaki linkten ya da müşteri hizmetlerinden

https://www.moneyclubkart.com/Default.aspx

Verdiğiniz linkten cep numarasına gelen şifre ile giriş yapınca iletişim izni evet görünüyor, genede eveti seçip kaydedip migros uygulamasına girdim fakat uygulamada evet seçili görünmüyor işin garibi hayırda seçili değil 🤔

Birde dondurmalar için aldığımız kartları sallama telefon numarası ile kaydetmiştik onun durumu daha vahim 😁

• Şimdi aynı bkm den farklı money kartlar ile 5 defa 10 TL oluyor mu yoksa 2 olduğunda hakkım bitiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

Şimdi aynı bkm den farklı money kartlar ile 5 defa 10 TL oluyor mu yoksa 2 olduğunda hakkım bitiyor mu?

Bunu deneyeceğim diye buraya yazan arkadaşlar vardı .Sonuç ne oldu acaba?
  • Aynı money kartla farklı bkm hesapları ikiden fazla kez kullanılabilir mi?

• Dün hem bkm hem de şarküteri kampanyasına katıldım bugun sadece BKM puanı yattı. Aradım müşteri hizmetlerini sağolssunlar hemen yardımcı oldular. Migros uygulamasından kampanyayı kartıma eklememe rağmen sistemde eklenmemiş olarak görünüyormuş telefonda hemen eklediler puanınız da 2 gün içinde hesabınıza geçer dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolder24

Hocam saçmalık ya,mhleri ararsanız eğer büyük ihtimalle pastırma dahil değil diyecektir.ben aradım,fotoğrafta görünenler dahil diyor

Migroskoptaki Görselde pastırma resmi var ve resmin altındaki yazıda da et şarküteri (salam-sosis-sucuk-pastırma) alışverişine diyor.Kesinlikle bu ürünler açık ve paketli olarak geçerlidir.Money yatmazsa ısrarcı olmak lazım.

• vakur42 V kullanıcısına yanıt
    çay şeker alışverişine 30/10
    bakliyata 30/10 gibi kampanları mobil uygulamadan kartınıza eklememiş olma ihtimaliniz var mı?
    yatmış olan moneyler de sadece bkm den gelenler olabilir mi?
  • uygulamaya takılmayın. Moneyclubın Sitesinden izin verdiyseniz tamamdır.

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    Bkm uygulamasında kartlardan biri ana kart olarak seçiliyor, hangisi seçili ise ondan çeker.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.