Şimdi Ara

Bkm Express-Migros 30/10 Money Jetkasalarda (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
37
Favori
64.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 60 Lira çeksem çay ve tavuk 10lar gelir fakat bkm 10 mu 20 mi gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bkm kullanmadan tek seferde 60 liralık çay alışverişi yaptım 20 tl money yüklenmesi gerekmiyor muydu ?

• Konyada 3 gündür jet kasalar çalışmıyor. böyle kampanya bitecek sanırım.

• Çay ve şeker alımına money kampanyasına katılıp BKM ile jet kasada ödeme yaptık bakalım

• Kasada islem reddedildi uyarısı alanlara sözüm: money ve bkm deki kayıtlı t.c. kimlik numaraniz ayni olmalı. Benim işlemler moneydeki t.c. yi duzeltince gecerli olmaya basladi

• Arayın şikayet edin hocam.

• 3yuq kullanıcısına yanıt
    Kampanyadan 1 defa faydalanabilirsiniz. Yani 10 money yüklenir. Daha fazla kazanamazsınız.

• 3yuq kullanıcısına yanıt
    Kampanyadan bir sefer faydalanabilirsiniz. O hataya ben de düştüm. Migros genelde iki hak veriyordu bu sefer tek hak.

• volkan3156 kullanıcısına yanıt
    ilgisi olduğunu sanmıyorum. Moneykartımda TC bilgisi kayıtlı değil ama işlem yaptım.

• İkinci alışveriş de sorunsuz tamamlandı. Bulunduğum ilde tüm jet kasalar üzerinde tanıtıcı afişler var. Hepsi de tıkır tıkır çalışıyor. Kampanyadan da haberdar olan baya kişi var. Jet kasa kullanımı bariz artmış gibi duruyor.

• Kamp şartlarında 1 kişi 2 kere faydalanır yazıyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,mobilden iletişim onayı veriliyormu? Normal moneyclup sitesine giremiyorum,cebime sms gelmiyor,m.hizmetlerini arıyorum kayıt açtırıyorum geri dönen yok
  • SouthhPark kullanıcısına yanıt
    hocam jet kasada kendimiz mi gecircez ürünleri o kasada kasiyer oluyormu ve tartilacak ürün nerde tartiliyor mesela domates alınca manav reyonunda terazi mi var, yada kasadan geçerken mi tartiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: serden

Arkadaşlar,mobilden iletişim onayı veriliyormu? Normal moneyclup sitesine giremiyorum,cebime sms gelmiyor,m.hizmetlerini arıyorum kayıt açtırıyorum geri dönen yok

4441044 migros musteri hizmetlerini arayıp musteri hizmetleri yetkilisine bkm kampanyası için iletişim onayı vermek istiyorum diyebilirsiniz. Sonrasında sizi bir menüye yönlendiriyor. Sesli mesaj dinliyorsunuz. Ardından sesli mesajda size bildirilen tuşa basarak onay vermiş oluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamemo -- 23 Mayıs 2017; 22:28:1 >

• Görevli var sorun çıkarsa müdahale ediyor. Yani kasiyer sizsiniz. Ürünlerin barkodlarını kendiniz okutuyorsunuz ve hemen sol taraftaki yere bırakıyorsunuz. Lcd ekranının hemen önünde tartı var kendiniz tartıyorsunuz. İşlem bittikten sonra ödeme sayfasına geçip ödeme şeklini seçiyorsunuz. Domatesi jet kasada tartıya bırak ve meyve-sebze bölümünden hangi çeşit domates ise ona bas. Sebze meyve reyonundaki tartı barkod vermiyor aldığınız ürünün gramajını merak ediyorsanız orada tartabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 23 Mayıs 2017; 22:29:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

Kampanyadan 1 defa faydalanabilirsiniz. Yani 10 money yüklenir. Daha fazla kazanamazsınız.

Hayır ben 2 kez alışveriş yaptım ikisinde de para yattı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çay kahve şeker 30/10 ile bkm 30tl harcanınca kombo 20tl kazan oluyor. ancak migros 1kez faydalandırıyor 10 money çay şeker kampanyasından, bkm 2 kez veriyor 10 money

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codred -- 24 Mayıs 2017; 0:36:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

Yapacakları kampanyanın MH yi aradım sizin gibi birçok kişide sorun var diyor.(BKM money yüklenmemesi)

Arayan soran geri dönen Yok diyorum... merkezden mutlaka dönerler diyor.Çıkmaz ayın son çarşambasi ararlar artık.

Yorumların çoğunu okudum bende ödeme de vs sorun çıkmadı Allah'tan..birde onun için uğraşacaktik.

Böyle saçmalıklar yüzünden migrostan soğudum

ben de biraz önce bkm express ile ödeme yaptım.
    bankadan gelen şifreyi girdim kart hatası gibi bir saçmaladı tekrar dene dedim yine şifre girdim bu sefer ödeme gerçekleşti ve fiş çıktı.

eve geldim baktım kredi kartımdan aynı tutar 2 defa çekilmiş

10 money gelecekken cebimizden 2 defa para çıktı

Magazanin müşteri hizmetlerine git. Onlar hesaplarinizi kontrol edip parasi yansiyan urunu veriyorlar. Ayrica hediye karta yatmayan 10 moneyide yukluyorlar. Ben bu sekilde 4 kez fazladan kampanyadan yararlanmış oldum ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Zakir Naik

Ben dun iki farkli money kart ile tek bkm express hesabiyla ard arda 30 tl lik 4 islem yaptim sabah 40 ar lira sorunsuz yatti.

80 yatmasi lazim.

• -Black Dark- kullanıcısına yanıt
    Evet, ben yaptım ve moneylerim yattı sorunsuz.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.