Şimdi Ara

Bkm Express-Migros 30/10 Money Jetkasalarda (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
37
Favori
64.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: codred

çay kahve şeker 30/10 ile bkm 30tl harcanınca kombo 20tl kazan oluyor. ancak migros 1kez faydalandırıyor 10 money çay şeker kampanyasından, bkm 2 kez veriyor 10 money

Bkm den 2 den fazla kazananlar var yalniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün yatmayan bkmler bugün yatmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazar günü iki farklı money ile jet kasada ödeme yaptım birine yattı diğerine halen yatmadı sorun ne olabilir ve ne yapmam gerekir?
  • volkan3156 kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerine gidince BKM'den Yatmayan puanları yatırıyorlar mı.

Ben 15 inde alışveriş yaptım hâlâ yatmadı

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    Bana puan olarak yatırmadılar. Jet kasa da 4 kez ekranda ödeme onaylanmadı/red mesajı almıştım. Ama kredi kartına yansımış. Ürünleri de vermemişlerdi onaylanmadığı için. Direkt mağazanın müşteri hizmetlerine gittim. Hesapları kontrol edip bedeli yansıyan ürünleri teslim ettiler. 30/10 money kampanyasını hatırlattım. Bir hediye kartına 4X10=40 TL şeklinde money karşılığı para yüklediler.Yani hak ettiğimden fazla kampanyadan yararlanmış oldum. Çünkü kendileri money yüklemesi yapamıyorlarmış. Sağolsun mağaza MH görevlileri çok nazik ve sorun çözmede asla ikiletmiyorlar. Ayrıca money karttaki bilgi eksikliğini düzelttikten sonra dün akşam iki kez daha kampanyadan yararlandım. Üstüne eşimin kartı ve BKM si de dahil 8 kez kampanyadan yararlanmış oldum. Bir de benim kartta çok fazla Tam Bana Göre İndirimi vardı. 150/10 alışveriş + kredi kartı 100/10, deterjan 16/6, parfüm 35/15, temizlik malzemesi 30/14, ayrıca money pro %3 tutar indirim v.b. indirimler vardı. Hatta bazı indirimler genel kampanyalar ile üst üste biniyordu.(kahvaltılık gibi). Sanırım migros ne kadar çok alışveriş yapılır ise o kadar çok tam bana göre tanımlıyor. Kasada beklerken benden money kart isteyenlere kartımı çekinmeden uzatırım. Yüzde 3 indirimi görünce yardımcı olduğum kişi havalara uçar. Benden sonraki de kartı kullanmak ister genelde. Bu sayede hedef kampanyası ya da denk gelirse şahsın aldığı ürünlerden bana tanımlanan kampanyalardan da harcama yapmadan yararlanmış oluyorum çoğu zaman. Ayrıca tam bana görelerim de moneynin internet sitesinden kağıda döktürdüğümde her zaman iki sayfadan aşağıya düşmüyor maşallah. İnanın toplamda ne kadar kar ettiğimi hesaplayamayacak kadar çok kampanyadan yararlandım şu bir ay içerisinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan3156 -- 24 Mayıs 2017; 10:13:59 >

• İletişim izni vermediğiniz sürece yatmaz.

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Bkmde sınır yok,money kartta 2 kez faydalanabiliyor

• volkan3156 kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi mağazaya gittiniz siz.Mesajinizi yeni gördüm bende dün 5M Antares şubesindeydim Yine... bileydim Gitmisken bi konuşurdum.

Pazar günü sinemadan sonra bi uğrayım bakalım ne diyecekler

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    PM ile cevaplandı.
  • tolder24 kullanıcısına yanıt
    migros 30/10 veren şarküteri, çay şeker gibi kampanyaların her biri 1 kez 10 money veriyor. sen aynı kampanya mı 2 kez 10 money veriyor diyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulsm kullanıcısına yanıt
    evet işbankası ama sms BKM den geliyor. İşbank olması farkettirir mi
  • İletişim onayım yoktu bkm ile alışverişi yaptım. iletişim iznini şimdi verdim puan gelir mi acaba bilgisi olan var mı
  • Gelir. Gelmezse bile müşteri hizmetleri halleder.

• codred kullanıcısına yanıt
    Sadece Bkmden aynı money kartla iki kez faydalanabilirsiniz. Diğer kampanyalardan bir kez faydalanabilirsiniz.

• avantis A kullanıcısına yanıt
    yukarıda mesajını okumadınmı arkadaşın, öyle değilmiş. bende biliyorum yazanı yoksa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet haklısınız. Cevap vermekle ne kadar hata yaptığımı anladım. Kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 24 Mayıs 2017; 13:20:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynı bkm üzerinden farklı money kartlarla alışveriş yapsam ayrı ayrı kazanım olurmu..yani 20+20 alırmıyım

Migrosun kampanyalarıyla ilgili yorum yapmadım,bkm kampanyasında money kartlar 2 kere 10 alıyor bkm değişmese de dedim

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Toplamda 80 yatti evet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • moneyclup kartı olmadan jetkasada numardan halledebilirmiyiz yoksa illa kartmı şart

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.