Şimdi Ara

Bkm Express-Migros 30/10 Money Jetkasalarda (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
37
Favori
64.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qwerty_1

Ben de dün evdekilerin kartı ile 3 kere çay-şeker 10 money kampanyası ve bkm ile işlem yaptım. 10 dk arayla.. çay şeker puanları yatmış üçünün ki de. Ama sadece 2 tane bkm yatmış...

Cunki bkm ile en fazla 2 kere kazanabiliyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek bkm ile 4 kere faydalanan bile olmuş hatta bir mağazaya adam 60 tane kartla gelmiş.. diyorlardı.. migros konusunda... bu arada o kartın iletişim izinleri kapalıymış. Ondan yatmamış olabilir diyorlar... bakalım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

Yapacakları kampanyanın MH yi aradım sizin gibi birçok kişide sorun var diyor.(BKM money yüklenmemesi)

Arayan soran geri dönen Yok diyorum... merkezden mutlaka dönerler diyor.Çıkmaz ayın son çarşambasi ararlar artık.

Yorumların çoğunu okudum bende ödeme de vs sorun çıkmadı Allah'tan..birde onun için uğraşacaktik.

Böyle saçmalıklar yüzünden migrostan soğudum

aynen hocam 19unda alışveriş yaptım 3 kart farklı bkm dün şikayet ettim hala gelen giden yok üstüne yatmazlar inşallah.

• İletişim izni veriyorum ertesi gün yine iletişim izni kapalı oluyor. Bunun sebebini anlamadım gitti

• Cay kampanyasi devammi arkadaslar?

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Sag altta kaydet yapip sayfayi guncelleyip baktin mi ?

• Dr.Zakir Naik D kullanıcısına yanıt
    Evet. Geçen hafta içi yapmıştım sonra alışverişi yaptım. Money yatmadı şikayet kaydı açtırdım. Dün akşamüstü mh aradı izin vermemişsiniz onu verin money yatsın dedi. Nasıl olur ben verdim dedim. Neyse kapayınca tekrar açtım moneyclubı baktım hayır işaretliydi. Allah allah dedim tekrar onay verdim. Değişiklikler başarıyla gerçekleşti dedi. Bu sabah money yazmayınca yine baktım yine hayır işaretli görünüyordu :)

• fenerli1965 F kullanıcısına yanıt
    Hocam puan elbet yüklenirde adamların yüzsüzlugu beni sinir ediyor.8 gün geçmiş kampanya başlayalı hala yatırmıyorlar... olumlu olumsuz cevap verseler eyvallah diyecem.

Adamlar kaale alıp geri dönüş bile yapmıyor....MH de seni dinleyip mail atıyor başka Bir işlem yapamıyorlar.

Keyifleri bilir valla.. alternatif çok

Anladım, bende degisiklikleri yaptim zannettim ama megersem ilce bilgisi girmedigim icin olmamisti. Ama seninki farkli bir durum

• Ben dun iki farkli money kart ile tek bkm express hesabiyla ard arda 30 tl lik 4 islem yaptim sabah 40 ar lira sorunsuz yatti.

• bkm ile ödeyince maximumun market kampanyası geçerli olur ki? deneyen oldu mu?
    Aynı şey bana da oldu. Şimdi mobil uygulama üzerinden hayırı evet yapıyorum çıkıp girince geri hayır oluyor. Nasıl düzeltiriz bilmiyorum

• mabeynihumayun M kullanıcısına yanıt
    Bunların sistemi sabah 9 da puanı yüklüyor. Ben de 8.45 gibi onay vereceğim. Bakalım o zaman ne olacak?

il ilçe bilgilerini tam girin problem olmaz. Evet olarak kalacaktır.

Sendeki money kart mı money bonus kredi kartı mı?

• Hiç haberim yoktu bu kampanyada bugün yağ almak için uğramıştım 30a tamamladım bkm ile ödedim çıktım.
    Yarın iş çıkışında tekrar uğrayıp 5lt yağ alıcam yine, fazla yağ göz çıkartmaz :)
  • BKM ye Enpara card tanımlayıp jet kasadan alışveriş yapan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

Yapacakları kampanyanın MH yi aradım sizin gibi birçok kişide sorun var diyor.(BKM money yüklenmemesi)

Arayan soran geri dönen Yok diyorum... merkezden mutlaka dönerler diyor.Çıkmaz ayın son çarşambasi ararlar artık.

Yorumların çoğunu okudum bende ödeme de vs sorun çıkmadı Allah'tan..birde onun için uğraşacaktik.

Böyle saçmalıklar yüzünden migrostan soğudum

ben de biraz önce bkm express ile ödeme yaptım.
    bankadan gelen şifreyi girdim kart hatası gibi bir saçmaladı tekrar dene dedim yine şifre girdim bu sefer ödeme gerçekleşti ve fiş çıktı.

eve geldim baktım kredi kartımdan aynı tutar 2 defa çekilmiş

10 money gelecekken cebimizden 2 defa para çıktı

• alışveriş yapanlar hesap hareketlerini kontrol etsinler

2 defa çekilen varsa kayıt açtırsın
  • -Black Dark- kullanıcısına yanıt
    evet oluyor ama tek kart olarak kalmalı banka kartı olduğu için ne olur ne olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.