Şimdi Ara

Bkm Express-Migros 30/10 Money Jetkasalarda (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
37
Favori
64.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 10 tane alışveriş yaptım BKM ile. Hiç mükerrer çekim olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 11 haziran dahil mi kampanyaya

• merteymen80 M kullanıcısına yanıt
    dahilmiş hocam.
  • Dün akşam BKM ile iki farklı karttan dört alışveriş yaptım. Bu sabah şarküteri 10 moneyleri yatmış BKM yatmamış. Bekleyeyim mi , yoksa nereyi arayayım ? Cevap için teşekkürler şimdiden

• cenavar_27 kullanıcısına yanıt
    Bugün bkmler kimseye yatmadı arkadaşlar merak etmeyin yarın yatar. Mhyi arasanız bile söyleyecekleri şey 48 saat içinde kontrol edilir diyecekler...

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için , bekleyelim o zaman

• Evet

• Bugün kampanyanın son günüymüş gidip 2 kere 30 liralık alışveriş yapsam geçerli oluyor mu acaba? Aynı gün yapılan alışverişler geçerli değildir diye bişey yazmıyor çünkü
    Hay Allah razı olsun

• Arkadaşlar bir şey soracağım.. Açık şarküteri ürünlerinden örneğin zeytin falan 25 liralık alınca 10 money veriyor. 30 liralık zeytin alıp bkm ile ödersek 20 lira yüklenir mi? İkisinden de 2 hak var. 2 tane 30 liralık zeytin alıp ayrı ayrı geçeceğim jet kasada. Geçen sadece bkm özelliğini kullandım 2 defada geçirdim yattı puan. Bkm ve şarküteri moneyleri birleşir mi? Yapan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bunu sormak icin gelmistim, aynen hickimsede yok muhtemelen haftasonu diye olabilir.

• ozgur kullanıcısına yanıt
    geçerlidir. bugün son gün yani 11 haziran son gün. ben daha önce 30 ar olmak üzere iki kez bkm ile jet kasadan ödedim. 40 money yattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 11 Haziran 2017; 13:49:1 >
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    30 ar olmak üzere 2 kez jetkasadan bkm ile öderseniz 40 money yatar. ve 25e 10 genel money kampanyası, 30 a 10 bkm kampanyası olmak üzere 3 0lira üstüne 20 money kazanırsınız.

ama dikkat edin tek money kartta en fazla iki kez kullanabiliyorsunuz hem bkm hemde genel money kampanyası için.

ben iki kez hem bkm hem genel money kampanyasını kullandığım için yeni money kart çıkardım. ama kayıt ederken farklı telefon ve başka birisi adına yaptım kaydı. ve 30 lira üstü zeytin aldım 10 money genelde yatmış ama bkm de sorun olduğundan diğer 10 money daha yatmamış. bu da çoğu kişide olan bir durum anlaşıldığı kadarıyla. 10 lira bkm de sonradan yatar büyük ihtimalle.

ve bugün son gün bkm kampanyası için 11 haziran yani bugün bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 11 Haziran 2017; 13:58:34 >
  • strongergo S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam bugün gidip halledeyim.

• Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    yardımcı olabildiysem sevindim. İyi alışverişler :)
  • Şu an bulundugum migrosta bkm ile odeme alinamiyor, girişe bastigimiz anda hata veriyor kart kabul edilmedi gibisinden. Halbuki sifre telefona sms olarak geliyor ama giris ekrani cikmiyor

• sakurek kullanıcısına yanıt
    Şu anda aynı sorunu yaşıyoruz. Ya şifre gelmiyor ya da kart reddedildi hatası veriyor. Rezillik.

• Az önce 2 ayrı money card ile 1 + 1 + 1 + 1 = 4 kg tereyağ aldım 4 ayrı işlemle

Bu arada kart reddedilirse başka kart tanımlayın hemen. Bende de geçen öyle olmuştu.

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Kart reddedilme gibi degil, sifre ekrani bile gelmiyor. Telefon numarasini girip girise basiyoruz, telefona sifre geliyor fakat ekranda giremeden kart reddedildi diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Kart reddedilme gibi degil, sifre ekrani bile gelmiyor. Telefon numarasini girip girise basiyoruz, telefona sifre geliyor fakat ekranda giremeden kart reddedildi diyor

Bana da aynısı oldu sinirlendim kartla ödedim çıktım.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.