Şimdi Ara

Bkm Express-Migros 30/10 Money Jetkasalarda (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
37
Favori
64.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Farklı migros kartı derken hocam başkasının adına başka telefona ait migros kart ile de aynı kişiye ait bkm hesabından 2 den fazla bkm kampanyasından faydalanabilir miyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya kaç gündür ortada yapılan alışverişler tecrübeler defalarca paylaşıldı, okuma özürlüler hala aynı soruları sorup duruyor.

• bilisim2222 kullanıcısına yanıt
    Benim 28 Mayıstaki alışverişi 2 defa çekmişlerdi ,şikayet kaydı açtım,bkm kaydı açtım, mağazaya gittim halen yatmadı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmir-deü-1994-tarsus

Farklı migros kartı derken hocam başkasının adına başka telefona ait migros kart ile de aynı kişiye ait bkm hesabından 2 den fazla bkm kampanyasından faydalanabilir miyiz ?

Evet. Faydalabiliyorsun.
  • mükerrer işleme dusen arkadaşlar nasıl bır yol izledi acaba.. mağaza personelı çok bılgısızdı bu konuda

bana 6 hanelı şifreyi eskı şifreyi girin aynı odemeyı yaparsınız diyen bile oldu.. :)

bir siparişte 3 kere şifre girdim .. o bkm de hata aldı.. sonra farklı bkm hesapla odedım aldı ucretı yıne

ilk bkm ile 3 kere şifre girdim kabul etmedı.. proviyonda duruyor hepsi Halkbank kk

bkm de sadece 1 çarpılı işlem var.. 2.sini çekti sanırım

mağaza banka iade eder size diyor.. mantıklı gelmedı bu durumda..muhasebenın fazla tutarı iade etmesi lazım gibi
  • tahsin75 T kullanıcısına yanıt
    Iade edip tekrar alınca bkm yi kurtarır diğer kampanyadan olursunuz. Boş yere uğraşmayın derim ben bir iade için 2 haftadır bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: omer14

mükerrer işleme dusen arkadaşlar nasıl bır yol izledi acaba.. mağaza personelı çok bılgısızdı bu konuda

bana 6 hanelı şifreyi eskı şifreyi girin aynı odemeyı yaparsınız diyen bile oldu.. :)

bir siparişte 3 kere şifre girdim .. o bkm de hata aldı.. sonra farklı bkm hesapla odedım aldı ucretı yıne

ilk bkm ile 3 kere şifre girdim kabul etmedı.. proviyonda duruyor hepsi Halkbank kk

mağaza banka iade eder size diyor.. mantıklı gelmedı bu durumda..muhasebenın fazla tutarı iade etmesi lazım gibi

Bundan önce de benzer bir mesajda bahsetmiştim.
    2 kere aynı durum başıma geldi.
    Karşılığında bir mal alınmadığı için bu ödemeniz askıda kalır, 3 güne de döner demişlerdi. Aynen dedikleri gibi kontrol ettiğimde + bakiye olarak iki farklı gündeki ödemem de 3'er günlük periyotlarla döndü.

Ben bu şekilde iade aldım yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

Arkadaşlar acil yardım biliyorsunuz tek bkm hesabıyla farklı money card lar ile 4 hatta 6 defa bkm den puan alanlar var şimdi benim sorum aşağıdaki gibi

Tek bkm ile tek money card ile 1 kez çay 1 kez de et şarküteri kampanyası olmak üzere 40 money kazandım 2 defa bkm den yararlanmış oldum şu anda tam bana göre de tek seferde 25 tl ve üzeri servis reyonundan yapılacak açık zeytin. Peynir, et şarküteri alışverişine 10 money diyor tekrar aynı bkm ve money card ile alışveriş yapsam 10 buradan 10 da bkm den gelir mi yani bkm den 3. Yatar mı sizce yoksa hiç riske etmeyip farklı bkm mi kullanayım

aynı money karta bkm sayesinde max 2 kere yüklenir
    yeni bir üyelikle alacağınız başa bir money kartla bkm aavantajlarından yararlanırsınız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ademcell

quote:

Arkadaşlar acil yardım biliyorsunuz tek bkm hesabıyla farklı money card lar ile 4 hatta 6 defa bkm den puan alanlar var şimdi benim sorum aşağıdaki gibi

Tek bkm ile tek money card ile 1 kez çay 1 kez de et şarküteri kampanyası olmak üzere 40 money kazandım 2 defa bkm den yararlanmış oldum şu anda tam bana göre de tek seferde 25 tl ve üzeri servis reyonundan yapılacak açık zeytin. Peynir, et şarküteri alışverişine 10 money diyor tekrar aynı bkm ve money card ile alışveriş yapsam 10 buradan 10 da bkm den gelir mi yani bkm den 3. Yatar mı sizce yoksa hiç riske etmeyip farklı bkm mi kullanayım

yeni bir üyelikle alacağınız başa bir money kartla bkm aavantajlarından yararlanırsınız.

Ama hocam tbg benim hesaba geldi benim money karta eklendi ben hesabıma başka money kart da ekleyemiyorum nasıl olacak

ek money kart alsanızda aynı money kart gibi görüleceğinden bkm den yararlanamazsınız
    bkm için yeni kart lazım
    zaten herşey müşteri lehine olsa migros nasıl para kazansın sürekli %66 puan veremezler yani...

• ybilgin Y kullanıcısına yanıt
    okudum diye hatırlıyordum demek ki sizin mesajmış hocam

panik yapmaya gerek yok o halde

cevap için teşekkür ederim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ama hocam tbg benim hesaba geldi benim money karta eklendi ben hesabıma başka money kart da ekleyemiyorum nasıl olacak

ek money kart alsanızda aynı money kart gibi görüleceğinden bkm den yararlanamazsınız
    bkm için yeni kart lazım
    zaten herşey müşteri lehine olsa migros nasıl para kazansın sürekli %66 puan veremezler yani...

Hocam peki başka bir bkm hesabı kullansam benim money kart gene olmuyor mu?

önemli olan bkm hesabı değil bir karta maksimum 2.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bkm için yeni kart lazım

Hocam peki başka bir bkm hesabı kullansam benim money kart gene olmuyor mu?

önemli olan bkm hesabı değil bir karta maksimum 2.

Bu hatayı ben de yaptım. Aynı money carda maksimum 2 kere bkm express money. Farklı money card ile aynı bkm express ile money kazanmaya devam edersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ybilgin

quote:

Orijinalden alıntı: omer14

mükerrer işleme dusen arkadaşlar nasıl bır yol izledi acaba.. mağaza personelı çok bılgısızdı bu konuda

Bundan önce de benzer bir mesajda bahsetmiştim.
    2 kere aynı durum başıma geldi.
    Karşılığında bir mal alınmadığı için bu ödemeniz askıda kalır, 3 güne de döner demişlerdi. Aynen dedikleri gibi kontrol ettiğimde + bakiye olarak iki farklı gündeki ödemem de 3'er günlük periyotlarla döndü.

Ben bu şekilde iade aldım yani.

sanırım ben sizin kadar şanslı olmadım

ortada 4 fatura var.. 4 +1 bkm ödeme var

işlem provizyondan düşer dedim sizin mesajdan sonra.. dönemiçi değil direk hesap ekstre kesildi

askıda kalmadı yani benim ödeme

4. fiş için 2 farklı bkm den biri mükerrer biri normal ödeme yapmış oldum

gelde ispatla şimdi bu durumu musterı hızmetlerıne

40 kar yapacaktık.. 30 unu kaptırmış olduk

• omer14 kullanıcısına yanıt
    benim her iki işlemim de ön provizyondan dönem içine geçmişti. ama ona rağmen iade oldu.
    ekstre kesim dönemime denk gelmemişti tabi, onu bilemeyeceğim.

o zaman son çare mağaza müşteri hizmetleriyle bir daha görüşmek olabilir.
  • migros açık peynir, sucuk reyonuna yine 10 money veriyor. bkm ile ödesek 30 a 20 verirmi acep? 3 kartıda önceki şarküteri kamp. da kullanıp 10ar money kapmıştık tek bkm ile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BKM kampanyasından her money kart ile maximum 2 defa fayda....,
    şayet 1 kere fayda.... iseniz YENİ AKSİYON olduğundan YENİ AKSİYON MONEY kampanya kaydınızı yapıp 2.kez faydalanabilirsiniz,
    eğer money kartlar ile 2 ledi iseniz yeni money kart ile (eş dost) 2 defa 10 + 10 BKM kam.... faydalanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akabey -- 3 Haziran 2017; 2:15:44 >
  • quote:

Neyse ki bu açık peynir zeytin şarküteri 25 tl ye 10 tl yi de herkese veriyormuş bir tane daha money kart ayarladım 2 defa hem bu kampanyadan hem de bkm den faydalanacam gene 60 tl alışveriş gene 40 tl puan :)

gözden kaçmasın ;

25 / 10 money migros veriyor,
    alışverişi BKM ile kombolamak için 30 Tl ye çıkartmanız gerekir,
    eğer denk gelmezse averajı yükseltmemek için küçük miktarlı rakamlar ile servis reyonundan ZEYTİN tarttırın
  • arkadaşlar money puanlar başka bir money karta aktarılabiliyormu
  • serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Gurme kavurma dana dilinden yapılıyor.

Belki haberiniz yoktur diye yazmak istedim, ayrıca almayı düşünüp bilmeyenlerde bilgilensin.

https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/53066501-30133-gurme-dana-kavurma-kg

ürün açıklaması bölümünde yazıyor.

• abormen kullanıcısına yanıt
    hayır
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.