Şimdi Ara

Bkm Express-Migros 30/10 Money Jetkasalarda (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
37
Favori
64.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aldığınız Ürünlerde ya da kampanyaya katılımda hata-eksiklik var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolder24 kullanıcısına yanıt
    Hayır 2 ırmak şeker

3 tavuk aldım

• Önce kendi kartımla faydalanmıştım sıkıntı yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: bilisim2222

quote:

Orijinalden alıntı: MuniteD7

Nuvo kartım ile ilk işlemde kasa hata verdi ikinci işlemde fişi verdi fakat iki defa para çekilmiş karttan,migros şubeyi aradım yarın gelirseniz iade işlemi yaparız dedi İşin ilginci benden sonra biri denedi garanti kartı ile onda hata vermedi herhalde bankadan kaynaklanıyor lanet olasıca banka

bende ziraat de 2 defa cekti. iade 2 gun sonra olur dediler. gelin demediler

bende de mükerrer çekim olmuş. yarın arayacağım bakalım.

3. Gun iade oldu hocam , gunluk kontrol ediyorlar galiba.

Hatalari geri iadeleri yapiyorlar

• Yeni kampanya hayirli olsun acik servisten alinacak peynir zeytin ve et olarak kampanya aynen devam 30 Tl alisveris yap hem bkm hem migrostan 10 money yoplam 20 money erken davranin tahminen et kalmayacaktir migrosta

• quote:

Orijinalden alıntı: beckhim23

Yeni kampanya hayirli olsun acik servisten alinacak peynir zeytin ve et olarak kampanya aynen devam 30 Tl alisveris yap hem bkm hem migrostan 10 money yoplam 20 money erken davranin tahminen et kalmayacaktir migrosta

Et değil et şarküteri, geçen seferde vardı aynı ürünler..

• tolder24 kullanıcısına yanıt
    Bu konuda karışıklık oluyor,daha önce başıma geldi.Puanlarımın hepsini sildiler,çok uğraştım,hatta bir kısmını da geri alamadım.En iyisi hepsini Haziran sonuna kadar kullanıp sıfırlamak.Başınız ağrımaz.
  • bhtyrmtl B kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de öyle yapayım diyorum

• Money Bonus kartımla BKM kampanyasından 2 kez faydalandım, başka migros kartlar ile de ayn bkm hesabından faydalanmak istedim, ancak bkm money bir türlü yatmadı, telefon güncellemesi yaparak numara mı eklemek gerekiyor, yoksa bkm'deki kartım money bonus olduğu için sistem anlıyor mu daha önce faydalandığımı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincent5555

arkadaşlar geçen ay 2 alışverişte bkmden 20 money aldım şimdi tekrar aynı kredi kartı ile alsam bkmden money yatar mı, 1 kişi sadece 2 kez faydalanır diyor.s

Farklı money kartla olur

• Dun aksam 2 islem yaptim jet kasada ve bkm ile odedim, uygulamadan baktigimda 20 money bkm yatmis 10 money 30/10 pilicten yatmis

Peki ben 2 adet 30 tl uzeri pilic alisverisim oldu neden 20 degilde 10 yatti arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: tahsin75

Dun aksam 2 islem yaptim jet kasada ve bkm ile odedim, uygulamadan baktigimda 20 money bkm yatmis 10 money 30/10 pilicten yatmis

Peki ben 2 adet 30 tl uzeri pilic alisverisim oldu neden 20 degilde 10 yatti arkadaslar

Hocam migrosun o ramazan kampanyalarından her money kart 1 kere yararlanabiliyor. Siz tavuk kategorısınden 2 kere yararlanmak istemişsiniz. Her kategorı den 1 kere yararlanabiliyordun. Mesela 30 tl lik tavuk 30 tl lik uzman kasap köfte alsanız bile gene 10 money yatardı

• LeHospitall L kullanıcısına yanıt
    Tüüh kaçırdık, aslında başka money kartda vardı, geri kurtarmanın bir yolu var mı

• quote:

Tüüh kaçırdık, aslında başka money kartda vardı, geri kurtarmanın bir yolu var mı

Bkm devam ediyor ama migrosun yeni inserti basladı bugun iade edin desem farklı kategorıden yararlanamazsınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: vincent5555

FARKLI MONEY KARTINDA İSİM FARKI OLMASI ÖNEMLİ Mİ??

Bkm hesabıyla money kartın aynı kişiye ait olması gerekmez

• LeHospitall L kullanıcısına yanıt
    Müsteri hizmetlerini arayıp yanlış moneyden cekilmiş desek tutar mı

• quote:

Müsteri hizmetlerini arayıp yanlış moneyden cekilmiş desek tutar mı

Zannetmem. Çünkü kampanya şartlarında her kategori için her müşteri 1 kere yararlanır diyordu. Ama siz bilirsiniz isterseniz iade edin

• Arkadaşlar 30 mayısta bkm ekspress kartımla iki defa ayrı ayrı toz şeker aldım. Bunun karşılığında 20 BKM express den money geldi ama toz şeker de bir kez faydalanılabildiği için haliyle sadece 10 money de oradan geldi.

31 mayısta yine aynı bkm express ile ve aynı money card ile bakliyat ve piliç aldım. bakliyat ve piliçten 10 ar money geldi ama bkm express money gelmedi.

Bazı arkadaşlar da aynı bkm express den 2 den fazla kazanım okudum. Benim hatam nerede acaba?

Bu arada yine 31 mayısta aynı BKM express ancak farklı money card ın BKM express leri yattı.

Benim anladığım müşteri olarak BKM express değil migros müşterisi mi baz alınıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 1 Haziran 2017; 12:15:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün alışveriş yaptım migros tan. jet kasada ilan göremedim kasada ki görevliye sorudm kampanya bitti dedi. şimdi şikayet etsem olmaz di mi ? başka kart kullandım uğraşmayayım diye
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Aynı moneye en fazla iki bkm geliyor. 2 bkm aldıktan sonra farklı money kartla almanız gerekiyordu
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.