Şimdi Ara

BKM EXPRESS ...MÜTHİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
9.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.bkmexpress.com.tr/BKMExpress/

ben yeni keşfettim kredi kartınız da olmasa banka kartını kaydetip rahat rahat alışveriş yapacağınız yeni bir sistem

kredi kartı olmayanlar da kolaylık olanlar da kayıt ettirip habire aynı kartı yazmak zorunda kalmıyor paypal gibi bişi lakin cok güzel olmuş.

sanırım kredi kartsız alışveriş yapabildiğin tek sistem de bu şu an.

coğu yerde de geçicek gibi biletix başlamış yakala.co da ve birçok yerde var.

tebrikler hayırlı alışverişler.

• Paypal gibiyse ozaman kart bilgileri bu adamlarin sisteminde kayitli neresi guzel paypalida sevmezdim zaten sanal kart gibisi var mi tek kullanimlik sanal kredi karti cikartiom ustelik limitide ayarlabiliosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

Paypal gibiyse ozaman kart bilgileri bu adamlarin sisteminde kayitli neresi guzel paypalida sevmezdim zaten sanal kart gibisi var mi tek kullanimlik sanal kredi karti cikartiom ustelik limitide ayarlabiliosun
    şans oyunlarına gelsin bomba olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

şans oyunlarına gelsin bomba olur

Alıntıları Göster
    Sanal kart akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Sanal kart akar

Alıntıları Göster
    Kart bilgilerinin tamamı girilmiyor. İlk 6 rakam ve son 4 rakam giriliyor. Aradaki 6 rakam girilmemiş oluyor.
    Bu işlemin avantajı, sanal kart dışında alışveriş yapanlar için alışveriş yaptıkları siteye kart bilgilerini vermeden işlem yapabiliyor olmaları.
    Normalde alışveriş yapılan sitelerde kart bilgilerinin saklanmıyor olması gerekir ama ne olur ne olmaz. Riskli siteler olabilir.
    BKM ise bankaların kendi aralarında kurduğu ortak platform. Hacker lar tarafından saldırıya uğrarsa bir risk var ama en azından kart no tamamı verilmemiş oluyor.
    Aslında en iyisi anlık limit tanımlamalı sanal kart ama bazı kampanyalara sanal kartlar dahil edilmiyor veya sanal kartı kullanamayanlar için bence cazip.

• bank asya ve vakifbank denendi olmuyor. (banka karti)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unique For All

bank asya ve vakifbank denendi olmuyor. (banka karti)
    Çok vaadettiği birşey yok.
    Hatta net söyliim , bir kredi kartı kullanıcısı olarak BKM express'i neden kullanmalıyım sorusuna yanıt bulamadım.

Belli ki 35 mio üzerindeki kredi kartı kullanıcısını ve banka müşterilerini e-ticarete çekmek için denenmiş ama zayıf , yetersiz.
  • Vatan bilgisayar sitesi bunu destekliyor ancak %25 indirimli ekran kartı almak için kullanmak isteyip üye olduğumda indirimsiz fiyattan ödeme çıktı, ben de pek nahoş sözler söyleyerek kapattım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

Vatan bilgisayar sitesi bunu destekliyor ancak %25 indirimli ekran kartı almak için kullanmak isteyip üye olduğumda indirimsiz fiyattan ödeme çıktı, ben de pek nahoş sözler söyleyerek kapattım :)
    ben bankamatik kartımı tanıttım bkm exprese bi ürün alacaktım hata verdi anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamil611

ben bankamatik kartımı tanıttım bkm exprese bi ürün alacaktım hata verdi anlamadım.

Alıntıları Göster
    BKMexpressten gelen cevap:
     BKM EXPRESS ...MÜTHİŞ

• Olayı nedir arkadaşlar ben anlamadım kısa yoldan biri anlatabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

Olayı nedir arkadaşlar ben anlamadım kısa yoldan biri anlatabilirmi
    benden 6 haneli şifre isteyen bir siteye kart bilgilerimi vermem arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: coh sakat var

benden 6 haneli şifre isteyen bir siteye kart bilgilerimi vermem arkadaş

Alıntıları Göster
    Beyler biri bunu biraz açabilir mi
  • Joe.Joe kullanıcısına yanıt
    Joe.Joe kardeş bu kısaca şöyle bir olay. Kredi kartını veya kredi kartlarını istediğin kadar sana kalmış bu siteye tanımlıyorsun. Alışveriş yaptığın zaman kredi kartını çıkarıp kart numarasını girmekle falan uğraşmıyorsun. Yani zamandan tasarruf ediyorsun ve bilmediğin sitelere de kart numaranı vermemiş oluyorsun. Bkm kart numaranın sadece belli bir kaç numarasını istiyor senden güvenli bir site.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

PayPal gibi düşün, şöyle bir artısı var ödeme yapacağın sitede taksit seçeneği varsa taksitte yapabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

PayPal gibi düşün, şöyle bir artısı var ödeme yapacağın sitede taksit seçeneği varsa taksitte yapabiliyorsun.

Alıntıları Göster
    kredi kartı kullanmıyorum iş bankası kartım var ama bu site ile internetten alışveriş yapabilirmiyim karta para yükleyip

• quote:

Orijinalden alıntı: hac1sakir

kredi kartı kullanmıyorum iş bankası kartım var ama bu site ile internetten alışveriş yapabilirmiyim karta para yükleyip

Evet, BKM Express'in geçerli olduğu yerlerden alışveriş yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoBiN*

quote:

Orijinalden alıntı: hac1sakir

Evet, BKM Express'in geçerli olduğu yerlerden alışveriş yapabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Güncel durum nedir arkadaşlar bilen var mı? konunun açıldığı tarihten bu yana düzelen yanları, bozulan yanları var mı sistemin?

Mybilet'ten sinema bileti alacağım ama, BKM Express'e 5 lira indirim koyuyor. E öğrenciyiz en nihayetinde. Güvenilir mi şimdi, verelim mi kartı?

Verilebilecek kartlar: Axess ve Ziraat kart (kyk bursu için verdikleri var ya, o işte)

• quote:

Orijinalden alıntı: Darshana

Güncel durum nedir arkadaşlar bilen var mı? konunun açıldığı tarihten bu yana düzelen yanları, bozulan yanları var mı sistemin?

Mybilet'ten sinema bileti alacağım ama, BKM Express'e 5 lira indirim koyuyor. E öğrenciyiz en nihayetinde. Güvenilir mi şimdi, verelim mi kartı?

Verilebilecek kartlar: Axess ve Ziraat kart (kyk bursu için verdikleri var ya, o işte)

Alıntıları Göster
    Mobil alışverişde 50 ye 20 ve daha nice kampanyaları var güvenli hızlı bir sistem tavsiye olunur paybalda neymiş bkm express türk kuruluşu.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Mobil alışverişde 50 ye 20 ve daha nice kampanyaları var güvenli hızlı bir sistem tavsiye olunur paybalda neymiş bkm express türk kuruluşu.

Alıntıları Göster
    https://www.sikayetvar.com/bkm-express

olmaması gereken şikayetleri var. üye olmaktan vazgeçtim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.